2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Merhabaa. 😊 klomenle ikiz gebeyim şuan. Çatlatma iğnesi olmadım. Her gün doktor kontrolüne de gidemedim. Doktor da gel dememişti zaten. İlacı verip gönderdi. Yumurtlama takibi yapmıştım. İki gün yumurtlamayı ve çatlama gününü değerlendirdim. 13-14 gün sonra pozitifi gördüm. 😊 bat tan 3 gün önce yaptığım test negatifti bu arada. Hatta demekki bu ay da olmadı diyip salmıştım. Adet günü bi bakayım yine dedim. Öyle gördüm.
Ayy hayırlı olsun tebrik ederim, ilk denemen miydi? Ben de şimdi doktora gidicem bakalım ne dicek.. Demek ki bazen kendi haline bırakmak gerekiyor

Merhaba anneler ☺️ Ben de 10 ay deneme sonunda olmayıca klomen tedavisine başladık, bugün kontrolde doktor 3,4 adet yumurta geliştiğini çoğul gebelik riski olacağını ve korunmam gerektiğini önerdi. Ama ben hep ikiz istediğim için korunmayı düşünmüyorum ☺️ burada klomenle ikiz gebelik yaşayan var mı?
Ben 🙋‍♀️ 3 yumurtam çatlamıştı. 2 si tuttu. Ben de eşim de o kadar mutlu olduk ki anlatamam size. Çok güzel bir duygu🍀 tabi 4 yumurta birden tutarsa bilemiyorum 😅

Aynen öyleymiş inşallah öyle bir şey başıma gelmez. Bugünkü doktor kist vs demedi bakalım yarın doktorum çatlama iğnesi verecek mi yoksa pas geç mi diyecek ama bu ay her zaman olandan daha fazla kasık ağrım var yumurtlama döneminde, inşallah olumsuz bir şey yoktur, zaten klomenle de olmazsa rahim filmi dedi ondan çok korkuyorum inşallah olur da gerek kalmaz 😅
Sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bana da bu ay olmazsa rahim filmi demişti çünkü daha önce dış gebelik, kürtaj olmuştu. Belki de filmi çekmek zorunda kalacam diye korkudan gebe kalmış bile olabilirim 🤣Bir arkadaşım rahim filmini çekti. Sorsun hiç korkulacak bir şey değil dedi. Genel anestezi ile çekiliyor. Hatta hiç anestezi almadan çektirenlerin bile olduğunu okumuştum. Bence Dr unuz ne derse öyle ilerleyin. Bana 3 yumurta çatlayınca riskler vs den bahsetmedi. Benim gibi ille de bir an önce olsun diyenlerdenseniz deneyin

Evetttt kizzzlarrr napyosun nasilsinizzz insallhh🤩🤗🤗🤗 beni sorarsaniz kilo almaya devam 😅😅😅 ödemin vücudumdan eksilmeden arttigina gun gun sahit oluyrum ayacklarm aksama dogru sisiyor 🤭 bu minik kizlarla bi sag bi sol uyumaya calisiyoz😅

Nosking Nosking niden devremize vermedin. Gittin gözün döndü demi karnındaki bebelerle 🤭🤭
Efenin_Annesi Efenin_Annesi sende durdun durdun en civcivlisine girdin. Yada hamileyken oy vermek zorlaşıyor hepsi gözümü döndürdü 🤣
Hain Nosking Nosking ☹ sattin beni 😅 yaaw ne bilimmm kizzz ilk sahur heycans yaptimm dadlida da sansimi denicem olmazsa pess edicem😅😅😅 bebelerle zor olii

Hain Nosking Nosking ☹ sattin beni 😅 yaaw ne bilimmm kizzz ilk sahur heycans yaptimm dadlida da sansimi denicem olmazsa pess edicem😅😅😅 bebelerle zor olii

Eh bi zahmet zor olsun. Cidden bazen şaşırtıyorsunuz beni 🤭 Ben sağa sola dönemiyor siz yarışmalar bişiler 🥰 Maşallah Allahım daha çok güç kuvvet versin 🥰

Sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz sanırım bana da bu ay olmazsa rahim filmi demişti çünkü daha önce dış gebelik, kürtaj olmuştu. Belki de filmi çekmek zorunda kalacam diye korkudan gebe kalmış bile olabilirim 🤣Bir arkadaşım rahim filmini çekti. Sorsun hiç korkulacak bir şey değil dedi. Genel anestezi ile çekiliyor. Hatta hiç anestezi almadan çektirenlerin bile olduğunu okumuştum. Bence Dr unuz ne derse öyle ilerleyin. Bana 3 yumurta çatlayınca riskler vs den bahsetmedi. Benim gibi ille de bir an önce olsun diyenlerdenseniz deneyin
Yaaa inşallah bana da gerek kalmaz. Az önce doktordan çıktım sağ tarafta 16,17,22 mm 3 tane var solda hiç yok dedi. Çatlama iğnesi vereceğim dedi, çoğul risk falan hiç bahsetmedi, böyle bir durum varmış dedim, olabilir tabi ama çok yüksek değil dedi. İğneden önce bir tahlil isteyeceğim senden dedi kan verdim öğleden sonra çıkacak, acaba ne tahlili ki bu bakalım hayırlısı olsun çok heycanlıyım

Ben 🙋‍♀️ 3 yumurtam çatlamıştı. 2 si tuttu. Ben de eşim de o kadar mutlu olduk ki anlatamam size. Çok güzel bir duygu🍀 tabi 4 yumurta birden tutarsa bilemiyorum 😅
Ay benim de 3 taneymiş acaba ne olacak 😁😁 sizin kaç mm di iğne vurulunca hatırlıyor musunuz? İğneden önce kan tahlili istedi acaba nedir ki daha önce okumamıştım google tıp deneyimimin dışında kaldı 😁😁😂

Merhaba ikiz anneleri:)iki embryo transferm olmstu kese fotografim bu sekilde sizce ikiz olma ihtimali varmi haftaya pztsi gidecegin tekrar ?
20210417_113255.jpg

Ay benim de 3 taneymiş acaba ne olacak 😁😁 sizin kaç mm di iğne vurulunca hatırlıyor musunuz? İğneden önce kan tahlili istedi acaba nedir ki daha önce okumamıştım google tıp deneyimimin dışında kaldı 😁😁😂

Aşılama öncesi kanda Estradiol bakmıştı benim doktorum. Sanırım çok yüksek olup spermlere zarar vermesin diyeydi. 3 tanede tehlike fazla olmaz üstüne çıkarsa sıkıntı. İnşallah hayırlısı olur. 🤲

Zaten 16 mm olan küçük sanırım, 17, 22 mm olanda umut olabilir allahım nasip eder inşallah, şimdi 15 gün geçmek bilmez yaa

Merhaba ikiz anneleri:)iki embryo transferm olmstu kese fotografim bu sekilde sizce ikiz olma ihtimali varmi haftaya pztsi gidecegin tekrar ?Eki Görüntüle 2828968

Yanındakinide keseye benzettim ben ama doktorunuz ölçmemiş. Geriden de geliyor olabilir. Benim keselerde birbirine çok yakındı. Aşağıdaki gibi. Sizinki sanki minyatürü gibi görünmüş. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aramıza hoş gelin. Sağlıklı gelin ♥️

Eklentiler

• Screenshot_20210407_005303_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210407_005303_com.android.gallery3d.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 18
Yanındakinide keseye benzettim ben ama doktorunuz ölçmemiş. Geriden de geliyor olabilir. Benim keselerde birbirine çok yakındı. Aşağıdaki gibi. Sizinki sanki minyatürü gibi görünmüş. Hakkınızda hayırlısı olsun. Aramıza hoş gelin. Sağlıklı gelin ♥️
Aynen dr olcmedi buyultmedide karindan bakti 10gun sonra bakalim dedi hayirlisi belki tek devam eder saglikli sihhatli olsunlar da😍

X