2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Başladım da ne kadar zormuş ya. Bi tane olsa şimdiye hazırlık bitmişti diyorum ikiz olunca insan neyi nasıl yapacağını şaşırıyor🤣
30.hafta bitince her sey hazır beklesin istiyorum. Allah korusun erken gelmesinler ama ağırlaşıp yapamam diye de telâşlayım.
Sen nasıl yapacaksın? Bir grup var oraya etiketliyim seni alışveriş önerileri veriyoruz güzel oluyor. Hiç ikiz annesi yok birbirimize çok yardımcı oluruz bence😍
X2 maddi manevi zor bu zamanda. Ama napalım saglıkla gelsınlerde. Süt makınesi park yataklar ve içine ayrı yatak aldım şimdilik. Indırım var diye bide ilerde gidemezsem diye :) ramazandan sonra hallederim nasıpse geri kalanını.
Ben mesela kıyafet ne kadar alacagım hiç bilmiyorum. Grup ne bende katılayım bari :)))))) mesela emzıktı biberondu ne marka alcaz? Kıyafetten uygun yerler var mı? Az giyecekler ya dünya para vermeye gerek yok diyorum falan filan

Selamlar herkese, Allah sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Biz de pazartesi kalp atışı için gittik. 7+3 haftalık gözüküyor. Bebeklerimden biri bir haftada geriden geliyor. o yüzden onun kalp atışını çok derinden duyduk. Umarım o da gelişimine devam eder. Bu şekilde olan var mıydı aranızda?
Bu arada doktorum estrofem'i kesti. sabah öğlen akşam progestan fitil ve coraspin devam. Ek olarak multivitamin vinalac verdi.

Benimki 17.haftada biri aşağıda dendi 19.haftada yukarı çıkmış dendi. 34.haftada yukarı çıkan da var belli olmuyor. Plasentanın aşağıda olduğundan mı şüpheleniyorsun?
Yok kuzum merak ettim. 11+3 gibi doktora gideceğiz ense sertliği için de belli olur mu merak ettim🤔şimdi erken dönem ya çok şükür sıkıntı yok. Arada kasık ağrım oluyor doktorum rahim genişliyor ondan böyle oluyor dedi servikal kalınlık iyi gayet değil.

Başladım da ne kadar zormuş ya. Bi tane olsa şimdiye hazırlık bitmişti diyorum ikiz olunca insan neyi nasıl yapacağını şaşırıyor🤣
30.hafta bitince her sey hazır beklesin istiyorum. Allah korusun erken gelmesinler ama ağırlaşıp yapamam diye de telâşlayım.
Sen nasıl yapacaksın? Bir grup var oraya etiketliyim seni alışveriş önerileri veriyoruz güzel oluyor. Hiç ikiz annesi yok birbirimize çok yardımcı oluruz bence😍
Beni de etiketlesen olur mu? Ben de hiç bilmiyorum alışveriş meselelesini.

benide eklemisiniz rica etsem daha bir çorap alamadım ben kuzularıma :KK70:
ilk gebeliğin ikiz olması nasıl kafa karıştırıcı anlatamam :KK70:

Selamun aleykum kızlar perşembeden beri giremiyorum cünkü kontrol için gittim ve doğum yaptım kızlarımla evdeyim cok şükür cumartesi hastaneden cıktık suan adapte olmaya calısıyoruz bakalım. Sezaryen zormuş biraz😅
Aleyküm selam maşallah ne güzel ne mutlu size darısı bizim başımıza inşallah zor mu oldu doğumunuz bebişler nasıl?

X2 maddi manevi zor bu zamanda. Ama napalım saglıkla gelsınlerde. Süt makınesi park yataklar ve içine ayrı yatak aldım şimdilik. Indırım var diye bide ilerde gidemezsem diye :) ramazandan sonra hallederim nasıpse geri kalanını.
Ben mesela kıyafet ne kadar alacagım hiç bilmiyorum. Grup ne bende katılayım bari :)))))) mesela emzıktı biberondu ne marka alcaz? Kıyafetten uygun yerler var mı? Az giyecekler ya dünya para vermeye gerek yok diyorum falan filan
Ben de öyle diyorum sonra bakıyorum millet bir sürü almış benimkiler kıyafetsiz kalacak diyorum 🤣
Biberon ben Lansinoh aldım bo de yavaş akışlı biberon emziği aldım. Emzik de wee baby aldım tutacaklar mi bilmiyorum. Emzik tutarlarsa bibs alırım birer tane de.

Yok kuzum merak ettim. 11+3 gibi doktora gideceğiz ense sertliği için de belli olur mu merak ettim🤔şimdi erken dönem ya çok şükür sıkıntı yok. Arada kasık ağrım oluyor doktorum rahim genişliyor ondan böyle oluyor dedi servikal kalınlık iyi gayet değil.
Maşallah her sey yolunda çok şükür çok sevindim 😊
Kanamayla genelde anlaşılıyor plasentanın aşağıda olması. Kanaman yoksa hiç korkma 😊

benide eklemisiniz rica etsem daha bir çorap alamadım ben kuzularıma :KK70:
ilk gebeliğin ikiz olması nasıl kafa karıştırıcı anlatamam :KK70:
Beni de etiketlesen olur mu? Ben de hiç bilmiyorum alışveriş meselelesini.
Eklerim tabi aşk olsun. Gerçekten ben de hiçbir sey bilmiyorum alıyorum ama birileri lazım dedi diye sırf. Biraz tecrübe olsa biliriz yine ne lazım ne değil.

Ben de öyle diyorum sonra bakıyorum millet bir sürü almış benimkiler kıyafetsiz kalacak diyorum 🤣
Biberon ben Lansinoh aldım bo de yavaş akışlı biberon emziği aldım. Emzik de wee baby aldım tutacaklar mi bilmiyorum. Emzik tutarlarsa bibs alırım birer tane de.
Canım ya bu emzıkte damaklı damaksız kaucuk olayı varmış senınkı hamgısı :))))))

Gözünüz aydın. Nasıl gidiyor ilk günler nelerde zorlandınız☺️
Sağol canım. Çok şükür iyi gidiyor bakalım simdi yalnız degılım sağolsun annem bir hafta izin aldı asıl maraton yalnz kalınca olacak. Beni ameliyatlı olmam zorladı biraz acıkcası yatıp kalkmak emzirirken sırtım ağrıyor emmekte biraz zorluk cekiyolar küçük olduklarından göğüslerim falan yara oldu. Onlarn dısnda bir sıkıntı yok bakalm şimdi

Aleyküm selam maşallah ne güzel ne mutlu size darısı bizim başımıza inşallah zor mu oldu doğumunuz bebişler nasıl?
Amin bekleyen bütün annelere inşaallah🙏 kontrole gitmiştim sancım vardı asagda baskı yapıyordu kafaları nst de sancı yoktu baktı doktor plesantada yaslanmış dedi sancında artınca bugün alıcam dedi. Normal doğum istiyordum ama ikisinin pozisyonda uygun olmadı kafa asagıda olsa kaybetme riski olabilir riske atmam dedi. Bende diretmedm zaten. İyikide almışız 2cm açıklık olmuş dedi ameliyattan sonra. Kızımın birinin kafası yamulmus birbirlerine de baskıdan ama düzeldi yavas yavas çok şükür. Çok güzel bişeymiş ama Rabbim herkese sağlıkla hayırlı doğumlar nasip etsin inşaallah. 37+2de dogum yaptm ben

Sağol canım. Çok şükür iyi gidiyor bakalım simdi yalnız degılım sağolsun annem bir hafta izin aldı asıl maraton yalnz kalınca olacak. Beni ameliyatlı olmam zorladı biraz acıkcası yatıp kalkmak emzirirken sırtım ağrıyor emmekte biraz zorluk cekiyolar küçük olduklarından göğüslerim falan yara oldu. Onlarn dısnda bir sıkıntı yok bakalm şimdi
Sonra tek başına mı bakacaksın kuzum☺️🙏🏻Maşallah sana. Benim annem ablam baya kalacaklar olmazsa ben onların yanına gideceğim mersindeler.(adanadayım ben onlar mersinde) bir süre orda kalabilirşm ya da bakıcı ile idare ederim diyorum.
Ya benim tek çocuğu olan arkadaşlarım beni depresyona soktular resmen. Çok zor yapamazsın edemezsin diye diye.

X