2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İşte benim hoşuma giden doktorum perinatolog ve gerek yok boşver o testlere dedi. O kadar özgüvenle söyledi ki hoşuma gitti gerçekten. Ve üslubu o kadar iyi ve güzeldi ki☺️🥰🙏🏻
Kadın doktor farkı gerçekten empati yapabiliyorlar. Ben ohss olduğumda erkek doktorlardan empati hissini alamadım ya da kanamam olduğunda. Hem perinatoloji profu hem kadın☺️🙏🏻İnşallah böyle güzel devam eder☺️🙏🏻
Bence tamamıyla doktoruna ve karakterine göre benimki de kadın dı iki gidişimde de aglayarak cıktım.bu benim psikolojimi bozacak bida gelmicem dedim kendi kadın doğum doktorumda devam ettim sonra benim doktorumda ikiz konusunda tecrübeli zaten asılamamı da o yapmıştı basından beri.beraberiz. Allah ın izniyle sağlıkla kavusalım inşaallah🙏

Merhabalar.. uzun zamandır yazmıyordum :) nasıl gidiyor ikiz gebelikler :)
Merak ettiğim var mı aramızda normal doğumla ikizlerini kucağına alan? Bugün 38.haftama girdim çok agirlastim ama doğum belirtim yok neredeyse. Cumaya sezaryen mi olsam diyorum artık çünkü herşey oldukça zorlaştı.. o zaman suni sancı verseler doğum gerçekleşir mi diye de düşünüyorum...
Valla benimde suan öyle tam 37haftalıgım suan doktor olmaz da demedi hic ama perşembe bi bakacak kontrolde hani baslar olacak gibi olursa deneriz dedi de artık gün gectikce bende geriliyorum etrafımda normal yapan var ama hayırlısı naslsa öyle olsun artık sağlıkla gelsinler de

Merhabalar.. uzun zamandır yazmıyordum :) nasıl gidiyor ikiz gebelikler :)
Merak ettiğim var mı aramızda normal doğumla ikizlerini kucağına alan? Bugün 38.haftama girdim çok agirlastim ama doğum belirtim yok neredeyse. Cumaya sezaryen mi olsam diyorum artık çünkü herşey oldukça zorlaştı.. o zaman suni sancı verseler doğum gerçekleşir mi diye de düşünüyorum...
Bana da doktorum yüzde 90 sezaryen olur dedi ben hep normal istiyorum. Kime desem ay benim şu akrabam ikizlerini 40.haftada normal doğurdu, bu akrabam 39.haftada normal doğurdu diyor. Bi ben göremedim o normal doguranlari. Inşallah bize de nasıl olur kolaylikla 🤗
Herkesin gebeliği farklı yani canım o yüzden kimseyle kıyaslama. En sağlıklısı bu olur yoksa insan çok sinir oluyor.

Tekil gebeliklerde 1 saat süren 50 dakika süren var ıkizlerde niye daha kısa tutuyorlar acaba? Iki katı ücret alıyorlar halbuki.
Hiç bilmiyorum canım tekilde daha mı uzunmuş şaşırdım,ben de tekiller ne şanslı 20 dakikada bitiyordur diyordum,aşırı zorlanıyorum her defasında tansiyonum düşüyor 40 dk sırt üstü uzanmaktan

Hiç bilmiyorum canım tekilde daha mı uzunmuş şaşırdım,ben de tekiller ne şanslı 20 dakikada bitiyordur diyordum,aşırı zorlanıyorum her defasında tansiyonum düşüyor 40 dk sırt üstü uzanmaktan
Damarlara baskı yapıyormuş 1 saat incelenen tekiller var. Sana her defasında 40 dakika bakıyorlar mi ya benim rahim ağzına bakıyor kilolarına bakıyor biraz renkliyi açıyor iki üç fotoğraf veriyor tamam.

Damarlara baskı yapıyormuş 1 saat incelenen tekiller var. Sana her defasında 40 dakika bakıyorlar mi ya benim rahim ağzına bakıyor kilolarına bakıyor biraz renkliyi açıyor iki üç fotoğraf veriyor tamam.

Sana yine fotoğraf ve renkli var. Kıymetini bil. Hocamla ilgili olmasada Türkiye'de bir sürü hastanesi olan özel hastanenin ultrason cihazı bozuk olur mu ya.Birde dünyanın parasını veriyoruz 20 günde bir. Benimkilerin bu yüzden düzgün bir fotisi yok bile 😢

Sana yine fotoğraf ve renkli var. Kıymetini bil. Hocamla ilgili olmasada Türkiye'de bir sürü hastanesi olan özel hastanenin ultrason cihazı bozuk olur mu ya.Birde dünyanın parasını veriyoruz 20 günde bir. Benimkilerin bu yüzden düzgün bir fotisi yok bile 😢
Bi kere devlete gitmiştim ben de tost makinesiyle baksa daha ney gözükürdü 🤣
Böyle durumlarda insanın kredi çekip bi ultrason cihazı bağışlayası geliyor 🤣

Bi kere devlete gitmiştim ben de tost makinesiyle baksa daha ney gözükürdü 🤣
Böyle durumlarda insanın kredi çekip bi ultrason cihazı bağışlayası geliyor 🤣

Duy eyy Parklı hastane 🤣 Devlette bile tost makinesinden hallice cihaz varmış 🤭
O makineyi alsam ne bağışlıcam kendim çalar kendim oynarım 😉🥰

Aynen.Evet ya ben istemiyorum artık detaylı bakmalarını çok zor geliyor,aman ne bileyim ben de seninkinden istiyorum az ve öz olsun.Kaçıncı haftadasın sen peki?

Oh maşallah kuzucuklara.Bana bebeleri gösteren yok ki organlara bakıyorlar şöyle ağız yüz göz bi göremedim o yüzden sevmiyorum sanırım ultrasonu.Tüp bebek mi senin de?
Evet görmeyince ultrason çok sıkıcı oluyor gerçekten.
Evet canım tüp 🤗

X