2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

İyi akşamlar. Şuan tam 20+5 ikiz gebeliğim var. Dünkü muayenemde servikal uzunluk 28 29 mm dedi. Tecrübeli annelerden ricam. Sizce kısa mı ? Biraz internetten bakayım dedim. İçim şişti..

İyi akşamlar. Şuan tam 20+5 ikiz gebeliğim var. Dünkü muayenemde servikal uzunluk 28 29 mm dedi. Tecrübeli annelerden ricam. Sizce kısa mı ? Biraz internetten bakayım dedim. İçim şişti..
Haftan itibariyle biraz kısa doktorun gerekli önlemleri söylemiştir. İmkanın varsa bol bol uzan dinlenmeye gayret et

Haftan itibariyle biraz kısa doktorun gerekli önlemleri söylemiştir. İmkanın varsa bol bol uzan dinlenmeye gayret et
Doktorum bana iyi dedi. Daha sonra vajinal de bakıcam dedi baktı. Ama bilgi vermedi. Bir hafta sonra yine çağırdı. Demekki bundan ötürü çağırdı. Ben internetten bakınca olayın ciddiyetini farkettim. Bende sanıyorum ki ilk 10 gün ücretsiz ya bi daha bakayım dedi.

Doktorum bana iyi dedi. Daha sonra vajinal de bakıcam dedi baktı. Ama bilgi vermedi. Bir hafta sonra yine çağırdı. Demekki bundan ötürü çağırdı. Ben internetten bakınca olayın ciddiyetini farkettim. Bende sanıyorum ki ilk 10 gün ücretsiz ya bi daha bakayım dedi.
Vajinal ölçüm daha iyi netice veriyor

Kızlar babynest aldınız mı?kullanışlı olurmu emin olamadım?bı de aldıysanız 1 mi 2 mi aldınız?
Ben aldım kuzum 2 tane daha doğrusu erkek kardeşim almış hediye 🤗 Çok kullanışlı oldu gündüzleri oturma odasına koyuyoruz orada uyuyorlar

Dinlenme ile tekrar uzayabilir rahim ağzı bu arada ölçüm karından mı oldu vajinal mı

Vajinal ölçüm daha iyi netice veriyor
Karından baktı 28 29 mm iyi dedi. En son çıkmadan vajinal de baktı. Yorum yapmadı. Haftaya bi daha gelin dedi. Hoş o an doktorun çok riskli bi haftası vardı. Bi yandan onunla da uğraşıyodu. En iyisi ben kendime dikkat edeyim daha fazla. Aslında evin içindeyim başka yaptığım bişey de yok ama. Daha dikkatli olmam lazım sanırım

Mrb canım
Vajinal fitil ve pruloton iğne dinlenmeye,uzun süre ayakta kalmama ve yürüyüş kısıtlaması ile uzamasını sagliyo.Kullaniyomusun bilmiyorum.
Benim kisalmalar iniş cikislarda bunlar uygulandı.2 haftaya doğumum var pruloton u hala haftalık oluyorum.Rahimi besledigine guclendirdigine dair bilimsel çalışmalar açıklamalar var dedi doktorum.

Karından baktı 28 29 mm iyi dedi. En son çıkmadan vajinal de baktı. Yorum yapmadı. Haftaya bi daha gelin dedi. Hoş o an doktorun çok riskli bi haftası vardı. Bi yandan onunla da uğraşıyodu. En iyisi ben kendime dikkat edeyim daha fazla. Aslında evin içindeyim başka yaptığım bişey de yok ama. Daha dikkatli olmam lazım sanırım
En doğru ölçüm vajinal.Ayni gün karından 44 mm çıkarken,5 dk snra vajinal 33 çıktı.
Yani karından ölçümünüz böyleyse lütfen tedbirinizi alın.İcinize sinmiyosa başka doktora gidebilirsiniz.Bu tür şeylerde perinatolog değerlendirmesi daha etkili

Mrb canım
Vajinal fitil ve pruloton iğne dinlenmeye,uzun süre ayakta kalmama ve yürüyüş kısıtlaması ile uzamasını sagliyo.Kullaniyomusun bilmiyorum.
Benim kisalmalar iniş cikislarda bunlar uygulandı.2 haftaya doğumum var pruloton u hala haftalık oluyorum.Rahimi besledigine guclendirdigine dair bilimsel çalışmalar açıklamalar var dedi doktorum.
Merhaba. Vitamin harici hiç bişey kullanmıyorum şuan. Belkide doktor haftaya o ilaçları verir bilmiyorum. İnşallah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız

En doğru ölçüm vajinal.Ayni gün karından 44 mm çıkarken,5 dk snra vajinal 33 çıktı.
Yani karından ölçümünüz böyleyse lütfen tedbirinizi alın.İcinize sinmiyosa başka doktora gidebilirsiniz.Bu tür şeylerde perinatolog değerlendirmesi daha etkili
Anladım. Cumaya kadar beklesem sizce sıkıntı olur mu ? Aslında çok içime sinerek gittim doktora. Güzel de bilgi verdi. İnternetten bakayım dedim uzunluğun kaç olması lazom diye. Öyle farkettim

Anladım. Cumaya kadar beklesem sizce sıkıntı olur mu ? Aslında çok içime sinerek gittim doktora. Güzel de bilgi verdi. İnternetten bakayım dedim uzunluğun kaç olması lazom diye. Öyle
Çok sıkışık olmak gerekiyor o ölçümü yaparken yoksa kısa çıkıyor ultrason da .sıkışık mıydınız baya

Kızlar söylemiştim verilen doğum 37+0 daydi ancak dün gece 2 buçukta bı baktım suyum boşaldı hemen hastaneye gittik ve nts falan derken sancı falsn çıkmadı. Ama doktorum sabah 7 de sezeryana aldı. 35+2 de geldi meleklerim biri 2070 biri 2600 olarak dünyaya geldiler. Acayip derecede ağrım var anlatamam size çok kötü ☹️ bebeklerim kuvoze girmediler yanimdalarrr çok şükür. İkisi de minyatür gibi minicik :))) emzirmeye çalışıyorum sütüm az az geliyor. İki gece burdauiz. Çok kanamam var depend kilotlar çok işime yaradı hemen edinin kendinize birer tane

Benim de kontrolüm vardı bugün kordon ikisininde boynuna dolanmış .doktor bi sıkıntı yok şuan için dedi ama içime dert oldu . Siz yaşadınız mı kızlar düzeldi mi son ana kadar öyle mi devam etti

X