- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.441
Buyuk hic denk gelmedim ve henuz hic birimiz kullanmiyoruzMasalim01 sen en tecrübelimizsin bi de diğer buraya uğramayan ikiz anneleri ile de irtibattsın bir sorum var 2 bebenin sığdığı öğrenme kulesi kullanan var mı? Hep dar gibiler, büyüdükçe sığmayacaklar gibi geliyor. Help me
Seninkiler mamaya çok alışmış, o da gerçekten çok tatlı bisey. Gerçi yememe atma meselesi bizde de var, aslında ayın getirdiği bir durum diye düşünüyorum. Zamanla öğrenicekler. Yemek yedirirken bir sürü oyuncak ya da kitap getiriyoruz öyle yiyorlar yine, ya da çok zorda kalırsak arkadaşım eşşek şarkısını açıyorum youtube dan çok seviyorlar. Mama vermeden bo gün kahvaltıda dene bakalım bu şekilde bi de.Hepsını denedım diye tahmın ediyorum. 1.5 saat sonra verdiğim ek gıdada 90 cc mama içiyorlar genelde. Az içtikleri için acıkıyorlar diye düşünüyorum çünkü aglıyorlar. Buda olmadı.
Mesela sabah kahvaltısı mama yemeden yaptık birkac kere hatta yapamadık. 1, 2 lokma birsey atıp yemediler mama diye agladılar. Buda tutmadı.
Yatarken mama yerıne pirinc unu vereyım dedım sevmediler.
Tokken deneyim bide ek gıdayı dedim gene olmadı.
Suan dogru olan önce ek gıda sonra mama imiş. 1 yastan sınra mama 2. Planda olmalıymış. Ama bızde olmuyor
Narkoz aldı fıtık ameliyatı ile birlikte oldugu için. Kücük oldukları için cok cabuk iyilesiyorlaranladim peki bayiltilarmi, ikizlerimde var 15 aylik en kolay ve cabuk iyilesen yolu bulmaya calisiyom
Oda bir şey mi bak bizimkiler evden kaçmışlardınicecream benimkilerdr birlik oluyorlar kızım kapıyı açıyor birlikte dısarı salınıyorlar yaramazlıkları öğretiyorlar birbirlerine bu da bugunden bir kare
Kardesim dur seni de cıkarcam yataktan derken oğlusumEki Görüntüle 3135274
Büyük kaçış planıOda bir şey mi bak bizimkiler evden kaçmışlardı
Ya benim yeğenlerimin arasında 2.5 yaş var onlar hep beraber çıkmak istiyordu. Ben de beraber isterler diye düşünüyorum açıkçası. Şimdi bile aşırı birbirlerini taklit ediyorlar.Buyuk hic denk gelmedim ve henuz hic birimiz kullanmiyoruz
Buyudukce birbiriyle dip dibe olmaktan da pek hoslanmiyolar tam bagimsiz olmak amaclari ayni kulede ikisi bir hem sigmaz hem durmak istemez
2.5 yas ciddi bir zaman illaki farkli olurYa benim yeğenlerimin arasında 2.5 yaş var onlar hep beraber çıkmak istiyordu. Ben de beraber isterler diye düşünüyorum açıkçası. Şimdi bile aşırı birbirlerini taklit ediyorlar.Ablamlarınki büyüktü ama onlar yurtdışındalar burda bulamadım öylesini o yüzden bir sorayım dedim
Bugun denedım gene agızlarını acmadılarSeninkiler mamaya çok alışmış, o da gerçekten çok tatlı bisey. Gerçi yememe atma meselesi bizde de var, aslında ayın getirdiği bir durum diye düşünüyorum. Zamanla öğrenicekler. Yemek yedirirken bir sürü oyuncak ya da kitap getiriyoruz öyle yiyorlar yine, ya da çok zorda kalırsak arkadaşım eşşek şarkısını açıyorum youtube dan çok seviyorlar. Mama vermeden bo gün kahvaltıda dene bakalım bu şekilde bi de.
Seninkiler de zor yiyen çocuklardan olacak desene, bizimkiler de bazen zorla bile yemiyorlar , valla çocuğun var derdin var. Bi yandan da çok tatlı ve komikler. Iyi ki varlar ama 1 sene de aşırı yaşlandım ve sınırlı biri haline donustum. Allah bize sabır versin de güzelce geliştirebilelim çocuklarımızi.Bugun denedım gene agızlarını acmadılar
Bide benım kız cok kararlıdır yiyecekse yer yemezse yemez
Ben bogaz agrısı için doktora gittim dün. Bogaz agrısı öksürük ve en son hırıltı başladı. Önce öksürük şurubu verdım gecmedi. Baktım olacak gibi degil hıç uyumamaya uyusa bile uykusu bölünmeye başladı. 1 hafta olmuştu. İyiki de götürdüm. Orrta kulak iltihabı olmuş ondan bu durumdaymış. Bogazı falan da iltihap olmuş. Antibiyotik ve öksürük surubu verıyorum 2. gun bugun azda olsa hafifleme oldu burnu su gibi akardı şimdi balgam gibi akıyor. Hırıltı da hafiflemiş. Sende ihmal etme elı sürekli kulagındaydı. Ben diş diyordum ama alakası yokmuş.Seninkiler de zor yiyen çocuklardan olacak desene, bizimkiler de bazen zorla bile yemiyorlar , valla çocuğun var derdin var. Bi yandan da çok tatlı ve komikler. Iyi ki varlar ama 1 sene de aşırı yaşlandım ve sınırlı biri haline donustum. Allah bize sabır versin de güzelce geliştirebilelim çocuklarımızi.
Bu ara da kızım hastaydı 2 gündür bugün bize de bulaştı, boğaz ağrısı, salya sümük. Valla cocular 1 yılda 4 . Defa hasta oluyorlar. En kötü şey de şu boğaz batması. Az önce de oğlum hiç susmadan ağladı, napsak sakinlestiremedik. Var mı bebeklerde boğaz ağrısı için cozumunuz
Evet olabilir iltihap kızım da kovit olduğumuzda iltihap çıkmıştı kulağında. Bakalım yarın da iyileşmezse götürelim, kızım iki günde iyileşti çok şükür.Ben bogaz agrısı için doktora gittim dün. Bogaz agrısı öksürük ve en son hırıltı başladı. Önce öksürük şurubu verdım gecmedi. Baktım olacak gibi degil hıç uyumamaya uyusa bile uykusu bölünmeye başladı. 1 hafta olmuştu. İyiki de götürdüm. Orrta kulak iltihabı olmuş ondan bu durumdaymış. Bogazı falan da iltihap olmuş. Antibiyotik ve öksürük surubu verıyorum 2. gun bugun azda olsa hafifleme oldu burnu su gibi akardı şimdi balgam gibi akıyor. Hırıltı da hafiflemiş. Sende ihmal etme elı sürekli kulagındaydı. Ben diş diyordum ama alakası yokmuş.
Allah eksikliklerini göstermesin. Emın oll bende cok sinirli oldum. Ruh gibiyim. Ama yapacak bir sey yok
Onlarsızda olmuyor.
Canım bize doktor üç aylık olsunlar yaptırın demişti öyle yaptıkSelam kizlar
bi sorum olucakti , oglum 2 aylik oldu bende sunnet ettirmeyi dusunuyorum siz ne yaptiniz ne dusunuyorsunuz . esimede vize cikti ve yurt disina gidiyoruz . buyumeden yapayim diyorum
GünaydıınMerhaba kızlar nasılsınız özledimmm
Demi ya öyle gece gündüz bebelerGünaydıınİyidir kuzu bebelerle koşturmaca. Sürekli bir yaramazlık peşindeler seninkiler nasıl? İştahları düzeldi mi biraz?
Mi-Ok Yun kuzum Bi ara Bi instagram ismi vermiştin fotoğraf cikarttirmistim bende ama şuan adını hatırlayamadım tekrar sipariş vereceğim adını hatırlayamadım sana sorayım dedim
Teşekkür ederim kuzum nasılsın bebisler nasilLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com