2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yaw arkadaslar bu ek gıda işi canımı sıkmaya başladı. Acken verıyorum ya da Mamadan 1.5, 2 saat sonra yediriyorum gene az yiyorlar mamayı cok yiyorlar. Anlamadım gitti. Doyuracak seyler verıyorum. Olmuyor gene Kime sorsam yemek iyi yiyor Mamadan kesmek üzereler neredeyse. Nerde hata yapıyorum.

Yaw arkadaslar bu ek gıda işi canımı sıkmaya başladı. Acken verıyorum ya da Mamadan 1.5, 2 saat sonra yediriyorum gene az yiyorlar mamayı cok yiyorlar. Anlamadım gitti. Doyuracak seyler verıyorum. Olmuyor gene Kime sorsam yemek iyi yiyor Mamadan kesmek üzereler neredeyse. Nerde hata yapıyorum.
Ek diga bizim hic bi zaman iyi olmadi halen mamaya devam sorun edilecek bi durum degil canim

Bende ek gıda sorunu yaşıyorum ama benimki yedikten sonra başlıyor. Hala sindirim sistemleri kaldıramıyor o yüzden ağırlıklı mamadan gitmek zorunda kalıyorum. Tavuk, dana eti, kurufasülye, nohut gibi yiyecekleri sindirmede problem yaşıyorlar😬 Ne zaman yeseler gece kabus görür gibi uyanıyorlar. Akşam yemeği olarakta veremiyorum hala. Öğlen yedikleri halde durum bu malesef 🤷‍♀️

Günaydın kızlar nasılsıniz arada girip yokluyorum sizleri neler yapıyorsunuz bebisler büyüdü biraz sanki daha rahat olmaya başladı benimkiler yürüyor yürümek çok hoşlarına gidiyor omuzumdan indiler şükür biraz olsunl
Hala emiyorlar doktora götürdüm genel kontrol kesmek istediğimi söyledim kışa girince dedi bakalım az kaldı memelere özgürlük için genel sağlık durumları çok sukur iyi 3 dozluk menenjit aşısını önerdi 7 ekimde ilkini yaptracagiz aranızda yaptıran var mı 3doz olanı.

O yeni yürüme ile tırmanma arası dönem oh denilen dönem ama malesef kötü haberim var geçen yazdım koltuğa tırmanma işi çok beter bişey 😬 Yürürken düştükleri hiç birşeymiş, bundan önce yorulduğum da hiç birşeymiş 🤦🏼
Sütün varsa emiyorlarsa niye kesesin 2 yaşa kadar yolu var. Daha erken bırak emsinler rahat rahat 😂
Ben aşılara yeni başlıcam 12 ay aşıları tatil nedeniyle geçe kaldı o yüzden sarktı ekimde menenjitin tekli olanı vurdurcam. Kasımda 3 doz olanın ilki ocaktada 2.dozunu. 3. Doz zaten 2 yaş sonrası 🙈

Biz ekimde 2.dozu olacagız. Yürümeye başlayınca ordan burdan düşecek mi korkusu başlıyor. Memeden kesmeyi düşündüğüne göre ek gıdayı iyi mi yiyorlar
Evet ek gıda alımları iyi cnm çok şükür neredeyse herseyi taddilar yiyorlar tabi dış ve hastalık döneminde huzursuzluk nedeni ile iştah kaybı normalde yediklerini yememe gibi sorunlarla karşılaşıyoruz ama geçici çok emmek istiyorlar memeye çok bağımlı hale gelmeden kesme kararı aldım ek gıda alimlarida iyi fakat inek sütü devam sütü gibi takviye sütleri içiyorlar denedim onun yerine bol yogurt kefir ve labneden destekliyorum

O yeni yürüme ile tırmanma arası dönem oh denilen dönem ama malesef kötü haberim var geçen yazdım koltuğa tırmanma işi çok beter bişey 😬 Yürürken düştükleri hiç birşeymiş, bundan önce yorulduğum da hiç birşeymiş 🤦🏼
Sütün varsa emiyorlarsa niye kesesin 2 yaşa kadar yolu var. Daha erken bırak emsinler rahat rahat 😂
Ben aşılara yeni başlıcam 12 ay aşıları tatil nedeniyle geçe kaldı o yüzden sarktı ekimde menenjitin tekli olanı vurdurcam. Kasımda 3 doz olanın ilki ocaktada 2.dozunu. 3. Doz zaten 2 yaş sonrası 🙈
Teyce teyce biz koltuga tırmanıp kendi basimizada inebiliyoruz hemde ayağımızın altına artık yastıkta almıyoruz 😄😄 besige tirmaniyorlardi onu bıraktılar sadece koltuk 😄 çıkıp oturuyorlar hadi kızım inin diyorum sırayla içiyorlar görsen ekipce hareket halindeler 🤭🌈 emzirmekten sıkıldım desem kizmazsin umarım mii 'im 🌸bide level aştılar yere yatıp iki memeyi acıyorum biri sağa biri sola geçiyor emiyorlar yer zaman mekan dinlemiyorlar 😵‍💫🥴🙄🤱

Teyce teyce biz koltuga tırmanıp kendi basimizada inebiliyoruz hemde ayağımızın altına artık yastıkta almıyoruz 😄😄 besige tirmaniyorlardi onu bıraktılar sadece koltuk 😄 çıkıp oturuyorlar hadi kızım inin diyorum sırayla içiyorlar görsen ekipce hareket halindeler 🤭🌈

Kızlar akıllı uslu oluyorlar dua et ikiside kız 😬 Oğlanı verip 3'üz kız alma planım var 🤦🏼

Bende ek gıda sorunu yaşıyorum ama benimki yedikten sonra başlıyor. Hala sindirim sistemleri kaldıramıyor o yüzden ağırlıklı mamadan gitmek zorunda kalıyorum. Tavuk, dana eti, kurufasülye, nohut gibi yiyecekleri sindirmede problem yaşıyorlar😬 Ne zaman yeseler gece kabus görür gibi uyanıyorlar. Akşam yemeği olarakta veremiyorum hala. Öğlen yedikleri halde durum bu malesef 🤷‍♀️
Senın iş daha zormuş. Allah kolaylık veersın canım hepimize.

Insallah azalir 🙏🏻 bizim oglan yürümüyor ama düz duvara tırmanıyor 😐 duşme nedenimizde ondan zaten ayakta tam duramiyorsun bu özgüven nerden geliyor 😂
Erkekler neden az yaşar diye bi video vardı, bebeklikten başlıyor bunların bana bisey olmazci tavırları. Azcik dikilmeye başlayınca dümdüz gidiyorlar oğlanlar, düşe kalka, kafalarda boynuzlar ola ola😁
Mamayı ne zamanlar veriyorsun, vize doktor ek gıdayı mama öğünü yerine verebilirsiniz dediğinden beri azalta azalta sadece uyku öncesi veriyoruz. Mama epey tok tutuyor bence 1,5 saat sonra hala daha acikmamis olabilirler. Mama vereceğin saatte yemek versen nasıl olur?
Her birinin derdi farklı farklı cidden Allah hem kolaylık, hem sabır versin herbirimize 🤲
Aminnnnnnn cokcok amin diyorum 🙈

Erkekler neden az yaşar diye bi video vardı, bebeklikten başlıyor bunların bana bisey olmazci tavırları. Azcik dikilmeye başlayınca dümdüz gidiyorlar oğlanlar, düşe kalka, kafalarda boynuzlar ola ola😁

Mamayı ne zamanlar veriyorsun, vize doktor ek gıdayı mama öğünü yerine verebilirsiniz dediğinden beri azalta azalta sadece uyku öncesi veriyoruz. Mama epey tok tutuyor bence 1,5 saat sonra hala daha acikmamis olabilirler. Mama vereceğin saatte yemek versen nasıl olur?

Aminnnnnnn cokcok amin diyorum 🙈
Hepsını denedım diye tahmın ediyorum. 1.5 saat sonra verdiğim ek gıdada 90 cc mama içiyorlar genelde. Az içtikleri için acıkıyorlar diye düşünüyorum çünkü aglıyorlar. Buda olmadı.
Mesela sabah kahvaltısı mama yemeden yaptık birkac kere hatta yapamadık. 1, 2 lokma birsey atıp yemediler mama diye agladılar. Buda tutmadı.
Yatarken mama yerıne pirinc unu vereyım dedım sevmediler.
Tokken deneyim bide ek gıdayı dedim gene olmadı.
Suan dogru olan önce ek gıda sonra mama imiş. 1 yastan sınra mama 2. Planda olmalıymış. Ama bızde olmuyor

Masalim01 Masalim01 sen en tecrübelimizsin bi de diğer buraya uğramayan ikiz anneleri ile de irtibattsın 😅 bir sorum var 2 bebenin sığdığı öğrenme kulesi kullanan var mı? Hep dar gibiler, büyüdükçe sığmayacaklar gibi geliyor. Help me 🤭

X