2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

ya bende anlamadim neyden ama uyku sanmam gun arasi 3 kisa yada 2 uzun uyku uyuyorlar . ama cok uyuduklari icinmi gece uyaniyor, uyaninca yanima aliyom almayinca ortalifi kaldiriyo . valla kafayi yemek uzereyim ya

Kuzu gün arası 3 uyku çok uzun. Benimkiler 2 uyku uyuyorlar genelde 1,5 saati aştırmıyorunim uyku başı. Çoğu zaman bir uykuyu 1 saat tutuyorum hatta aştığı zaman gece çok uyanıyorlar çünkü.
Herşey ama herşey uyku kalitesine bağlı. Yememeleri, ağlamaları, mızmız olmaları herşey gece uykusunun bölündüğü günlerde yaşıyorum.

Oğluna salıncak falanda alabılırsın. Kolun agrımaz en azından. Kaynanan ne kadardır yanında
Salıncağı düşünüyoruz bakalım, tavana, tabanı delirmek lazım,. Kayinvalidem 7. Aydan beri tek geliyor. Önceden 1 hafta annem, 1 hafta kayinvalidem geliyordu.

Ah kuzum ya Allah sana sabır selamet versin, bebeklerine de sakinlik , güzel uyku versin inşallah. Bunlar da geçecek ama insan durumun içindeyken çok zorlanıyor. Benim oğlan da çok mızmız, bazen bi ağlaması tutuyor son ses hiç volumunu düşürmeden sürekli ağlıyor. Ne zamana kadar böyle ablam ve inatlaşma devam edecek bilmiyorum.

O 1 yastan sonraki halleri sendrom degil emin ol 18 ay civarina gelince bGr3rfu konuyu tekrar konusalim
Konuyu biraz acsan nasil olacaklar 1 yas beni bi yordu şimdiden hayır birde sokakta 2 yaş ve üstü uslu uslu yürüyen bebeler var onlar uykudan yeni uyanmis mahmur mu takiliyorlar acaba.

Çare bulan varsa benide etiketlesin bizim oğlanda surekli kafayı morartıyor kalpten gidicem bigun

Konuyu biraz acsan nasil olacaklar 1 yas beni bi yordu şimdiden hayır birde sokakta 2 yaş ve üstü uslu uslu yürüyen bebeler var onlar uykudan yeni uyanmis mahmur mu takiliyorlar acaba.
Sokakta uslu uslu yuruyup evde tatli tatli gezecekler merak etme surekli ayni modda olmayacaklar
Ama cok ciddi inatlasma basliyor 18 aya dogru aglama krizleri esliginde

Çare bulan varsa benide etiketlesin bizim oğlanda surekli kafayı morartıyor kalpten gidicem bigun
Morartmadan büyümeyecekler kakülleri bi kaldırıyoruz onbin mor nokta alında
Çünkü ikizlik müessesesi bunu gerektirir

Sokakta uslu uslu yuruyup evde tatli tatli gezecekler merak etme surekli ayni modda olmayacaklar
Ama cok ciddi inatlasma basliyor 18 aya dogru aglama krizleri esliginde
yapma şimdiden var olan yeterince yorucu.Bez kiyafet giydirme yemek yedirme derdi oluyor ve ya pusete oturmak istemiyor ama ağlama süresi kısa 18 ayda uzun aglayacak anladığım kadari ile.

yapma şimdiden var olan yeterince yorucu.Bez kiyafet giydirme yemek yedirme derdi oluyor ve ya pusete oturmak istemiyor ama ağlama süresi kısa 18 ayda uzun aglayacak anladığım kadari ile.
Bez kiyafet degisimi bir firtina etkisi yaratiyor suan bezsiz cok gezdiler cunku baglatmadilar iki kisi istiyor en az bir bez degisimi sureden de ziyade siddeti ve ikna olma durumunda degisim cok oluyor tabii sure de uzuyor bu durumda

Deldır gitsin senın rahatlığın önemli. İyi kalmış kv. Sagolsun. Benımkıler gelmez üstüne laf söyler.
Torun torun diye başımızın etini yediler zamanında, niye olmuyo, özele gidin bilmem ne, şimdi de en ufak şeyde kaçmaya çalışıyorlar. Ne diyeyim, inşallah bebeler çabucak kendilerine gelip, kendi yemeye ve uyumaya başlar da kendi çekirdek ailemizle mutlu mutlu yaşarız. Yine de sağ olsun geliyor , iyidir de aslında ama işte o yakınmaları beni benden aliyor.
Morarmalar yürümeye başladıktan 2 ay sonra azalıyor. Artık o kadar değersiz hareket etmiyorlar. Mesela kızım yürüyecek ama o kadar temkinli ki onun kafası o kadar morarmaz bence benim oğlan bodoslama daldı yürümeye. Artık kafası çok aşırı carpmadiktan sonra öyle ağlamıyor. Bakalım tırmanmalarda neler yasicaz .

Insallah azalir bizim oglan yürümüyor ama düz duvara tırmanıyor duşme nedenimizde ondan zaten ayakta tam duramiyorsun bu özgüven nerden geliyor

Günaydın kızlar nasılsıniz arada girip yokluyorum sizleri neler yapıyorsunuz bebisler büyüdü biraz sanki daha rahat olmaya başladı benimkiler yürüyor yürümek çok hoşlarına gidiyor omuzumdan indiler şükür biraz olsunl
Hala emiyorlar doktora götürdüm genel kontrol kesmek istediğimi söyledim kışa girince dedi bakalım az kaldı memelere özgürlük için genel sağlık durumları çok sukur iyi 3 dozluk menenjit aşısını önerdi 7 ekimde ilkini yaptracagiz aranızda yaptıran var mı 3doz olanı.

Biz ekimde 2.dozu olacagız. Yürümeye başlayınca ordan burdan düşecek mi korkusu başlıyor. Memeden kesmeyi düşündüğüne göre ek gıdayı iyi mi yiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…