- 22 Aralık 2020
- 2.701
- 5.908
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.401
Yastık, oyuncak ve hatta kardeşYetişemiyorum güncellemelere artıkBugünde bastı bacak kızım yastığın üstüne basıp tırmanmaya başladı Neden yastığa ihtiyaç var. Çünkü bacakları koltuğa tek seferde çıkmak için fazla kısa
Yastık, oyuncak ve hatta kardeş
ya bende anlamadim neyden ama uyku sanmam gun arasi 3 kisa yada 2 uzun uyku uyuyorlar . ama cok uyuduklari icinmi gece uyaniyor, uyaninca yanima aliyom almayinca ortalifi kaldiriyo . valla kafayi yemek uzereyim ya
Sen öyle sanKardeşi daha denemediAma benimkiler birbirlerinden korkuyorlar sanırım o kadar yakınlaştıracağını kendine sanmıyorum O şıkkı ele
Sen öyle sanbu sabah biri diğerinin badisinin omzunu açmış çimdiriyordu
O 1 yastan sonraki halleri sendrom degil emin ol 18 ay civarina gelince bu konuyu tekrar konusalim2 yaşa kalmadı benimkiler 1 yaştan itibaren başladılar. Hep yalnız evde takılıp bir anda dışarının renkli hayatıyla tanıştırdım onları, sendroma erken girdiler
Salıncağı düşünüyoruz bakalım, tavana, tabanı delirmek lazım,. Kayinvalidem 7. Aydan beri tek geliyor. Önceden 1 hafta annem, 1 hafta kayinvalidem geliyordu.Oğluna salıncak falanda alabılırsın. Kolun agrımaz en azından. Kaynanan ne kadardır yanında
Ah kuzum ya Allah sana sabır selamet versin, bebeklerine de sakinlik , güzel uyku versin inşallah. Bunlar da geçecek ama insan durumun içindeyken çok zorlanıyor. Benim oğlan da çok mızmız, bazen bi ağlaması tutuyor son ses hiç volumunu düşürmeden sürekli ağlıyor. Ne zamana kadar böyle ablam ve inatlaşma devam edecek bilmiyorum.Selam kizlar inshallah hepiniz iyisinben kafayi yemek uzereyim nasil hafifleyecek bu bilmiyom . 15 aylik ikiz 2 aylik bebek maf etti beni esimi gece gunduz kavga ediyoz (benim yuzumden) . kizlar 6 gibi uyanip aksam 9 da uyur . tabi ben salonda yatiyorum oglanla kizlar gece 1/2 kez uyanir salona getirim oyuncak felan salon bana daha eahat ev zaten 65m. gece oglan kizlari kizlar oglani uyandirir ses yaptikca ben hic uyuyamiyom desen yeri amq 7 gibi esim uyanir ben uyurum (uyuman denirse). kizlar cok ama cok cok cok miZmiz surekli kucak ilgi istiyorlar maf ettiler bizi . ne zaman duzelicek bu benim bebeler niye bukadar huysuz ya
Deldır gitsin senın rahatlığın önemli. İyi kalmış kv. Sagolsun. Benımkıler gelmez üstüne laf söyler.Salıncağı düşünüyoruz bakalım, tavana, tabanı delirmek lazım,. Kayinvalidem 7. Aydan beri tek geliyor. Önceden 1 hafta annem, 1 hafta kayinvalidem geliyordu.
Konuyu biraz acsan nasil olacaklar 1 yas beni bi yordu şimdiden hayır birde sokakta 2 yaş ve üstü uslu uslu yürüyen bebeler var onlar uykudan yeni uyanmis mahmur mu takiliyorlar acaba.O 1 yastan sonraki halleri sendrom degil emin ol 18 ay civarina gelince bGr3rfu konuyu tekrar konusalim
Çare bulan varsa benide etiketlesin bizim oğlanda surekli kafayı morartıyor kalpten gidicem bigunHelloooo kızlar.
Tatil mi eziyet mi olan gezimizi tamamladıkBir daha tövbe ederekten dönmüş bulunmaktayım. Ne hastalık bitti, ne huysuzluk bu güya ismi tatil olan durumda. Bebelerin içinden şeytan çıktı resmen.
Tabiki bitti mi bitmedi...
Benim oğlan bu ara koltuk tepelerine tırmanmaya başladı. Sürekli koltuğa çıkıyor. Siz naptınız bu durumda. Sanırım ben kalpten gidicem artıkÜstüne çıkdığı zamanda durup otursa tamamda, abuk subuk akrobasi hareketleri yapıyor
Çözümü olan var mı???
Sokakta uslu uslu yuruyup evde tatli tatli gezecekler merak etme surekli ayni modda olmayacaklarKonuyu biraz acsan nasil olacaklar 1 yas beni bi yordu şimdiden hayır birde sokakta 2 yaş ve üstü uslu uslu yürüyen bebeler var onlar uykudan yeni uyanmis mahmur mu takiliyorlar acaba.
Morartmadan büyümeyeceklerÇare bulan varsa benide etiketlesin bizim oğlanda surekli kafayı morartıyor kalpten gidicem bigun
Çünkü ikizlik müessesesi bunu gerektirirnicecream benimkilerdr birlik oluyorlar kızım kapıyı açıyor birlikte dısarı salınıyorlar yaramazlıkları öğretiyorlar birbirlerine bu da bugunden bir kare
Kardesim dur seni de cıkarcam yataktan derken oğlusumEki Görüntüle 3135274
Sokakta uslu uslu yuruyup evde tatli tatli gezecekler merak etme surekli ayni modda olmayacaklar
Ama cok ciddi inatlasma basliyor 18 aya dogru aglama krizleri esliginde
Bez kiyafet degisimi bir firtina etkisi yaratiyor suan bezsiz cok gezdiler cunku baglatmadilar iki kisi istiyor en az bir bez degisimiyapma şimdiden var olan yeterince yorucu.Bez kiyafet giydirme yemek yedirme derdi oluyor ve ya pusete oturmak istemiyor ama ağlama süresi kısa 18 ayda uzun aglayacak anladığım kadari ile.
Torun torun diye başımızın etini yediler zamanında, niye olmuyo, özele gidin bilmem ne, şimdi de en ufak şeyde kaçmaya çalışıyorlar. Ne diyeyim, inşallah bebeler çabucak kendilerine gelip, kendi yemeye ve uyumaya başlar da kendi çekirdek ailemizle mutlu mutlu yaşarız. Yine de sağ olsun geliyor , iyidir de aslında ama işte o yakınmaları beni benden aliyor.Deldır gitsin senın rahatlığın önemli. İyi kalmış kv. Sagolsun. Benımkıler gelmez üstüne laf söyler.
Morarmalar yürümeye başladıktan 2 ay sonra azalıyor. Artık o kadar değersiz hareket etmiyorlar. Mesela kızım yürüyecek ama o kadar temkinli ki onun kafası o kadar morarmaz benceÇare bulan varsa benide etiketlesin bizim oğlanda surekli kafayı morartıyor kalpten gidicem bigun
Insallah azalirTorun torun diye başımızın etini yediler zamanında, niye olmuyo, özele gidin bilmem ne, şimdi de en ufak şeyde kaçmaya çalışıyorlar. Ne diyeyim, inşallah bebeler çabucak kendilerine gelip, kendi yemeye ve uyumaya başlar da kendi çekirdek ailemizle mutlu mutlu yaşarız. Yine de sağ olsun geliyor , iyidir de aslında ama işte o yakınmaları beni benden aliyor.
Morarmalar yürümeye başladıktan 2 ay sonra azalıyor. Artık o kadar değersiz hareket etmiyorlar. Mesela kızım yürüyecek ama o kadar temkinli ki onun kafası o kadar morarmaz bencebenim oğlan bodoslama daldı yürümeye. Artık kafası çok aşırı carpmadiktan sonra öyle ağlamıyor. Bakalım tırmanmalarda neler yasicaz .
Biz ekimde 2.dozu olacagız. Yürümeye başlayınca ordan burdan düşecek mi korkusu başlıyor. Memeden kesmeyi düşündüğüne göre ek gıdayı iyi mi yiyorlarGünaydın kızlar nasılsıniz arada girip yokluyorum sizleri neler yapıyorsunuz bebisler büyüdü biraz sanki daha rahat olmaya başladı benimkiler yürüyor yürümek çok hoşlarına gidiyor omuzumdan indiler şükür biraz olsunl
Hala emiyorlar doktora götürdüm genel kontrol kesmek istediğimi söyledim kışa girince dedi bakalım az kaldı memelere özgürlük için genel sağlık durumları çok sukur iyi 3 dozluk menenjit aşısını önerdi 7 ekimde ilkini yaptracagiz aranızda yaptıran var mı 3doz olanı.