Aynen öyle, bizim oğlan viladayla ev siliyor
elinde bez toz akiyor , yavrum şimdiden belli oldu eşine yardim edeceği
çit düşündüm ama çok pahalılar, bir de bizim oğlan onları da aşar. Ya da tutup sürükler. Bi değişik çocuk. Bakalım yaşayıp görücez.
Ben de öyle olacağımı düşünüyorum. Bizim de muhtemelen ev sadelesecek. şimdi valla ev panayır gibi, oyuncak bilmemne ne ararsan var salon , salon değil çarşamba pazarı. Park yatakta bizim fermuar da yok. Bence bir süre daha çıkamaz içinden, bacağını atma çalışmaları yapıyor ama daha hazır değil kaslar malesef
yoksa hiç affetmez.
Ben de 3 öğün veriyorum. Sabah yumurta mutlaka ama değişik formlarda, kaşarlı irmikli omlet çok seviyorlar azcık da süt ekliyorum yumuşacık oluyor. Sonra domatesli biberli, domatesli peynirli, sade peynirli. Sade yağda. Haşlanmış pek sevmediler. Yanına pekmez tahin, labne, beyaz peynir vb.
Öğlenleri genelde kaşık manasının içine mEyve ekliyorum . Ari mama ya sa hero baby mamalardan. Ya da bebek biskuvisi. Sonrasında da üzüm , erik falan yiyorlar. Kek pasta börek pek sevmiyorlar şimdilik. Meyve seviyorlar ama onun da yarısı mama sandalyesinden yere gidiyor.
Akşam da çorba, yemek, pilav ya da makarna ve mutlaka yoğurt veriyorum. Sonra sofrada bizle de yiyorlar karpuz ekmek, makarna temek ne varsa. Uyumadan önce de mama veriyoruz. Böyle geçiyor şimdilik. Sen neler veriyorsun ? Fikir olsun bana da.
?