2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Avatar yanlış mı hatırlıyorum sen erzurumda oturuyordun dimi yada soguk bir sehirdi sanki ben hem d vitamini hem de izmirin günesini bir guzel vermis oluyorum
Evet Erzurumdayım canım güneşi çok göremiyorum maalesef . Gerçi güneşli hava çok oluyor ama dışarı çıkacak kadar ısıtmıyor böyle garip bir yer burası . Sadece yaz aylarında o kadar . Mesela Eylül geldiği günden beri kendini hissettirdi . Soğuk hemen çöktü helede akşamları montsuz çıkamazsın dışarıya .D vitamini fazla vermeyede korkuyorum böbrekte taş yapıyormuş . Aslında bir tahlil vermem gerekiyor bu konuda gerekli mi değil mi diye ama hiç hastaneye gitmeye hazır değilim

Bizimkiler yine bir ateslenmeleri oldugunda bakti doktor iyidi d vitaminleri bende bu disler cok cıkınca kesmeye karar verdim.
Burasıda hala sıcak yarım kollu giyip klima açıyoruz

Benim bie bilgim yok da nasıl anladın canim ?
Sag kasıkta şişlik oluyor. Bazen cok belirgin bazen daha az bi şişlik. Ama bu şişlik hep olan bir sey degil ara ara şişiyor iniyor. Bir kaç dakikada bir. Bugun 3. Gün oldu
Yarına randevu aldım
Bezını acarken dıkkatımı cektı
Yumusak bi sey içi su dolu gibi elledımde

Iyi ki farketmissin o zaman , inşallah basit biseydir , ilaçla falan geçer canim.
Sanırım erkek çocuklarında oluyormuş böyle, bazı çok ağlayan bebeklerde de oluyormuş.

Çok geçmiş olsun canım, erkek çocukları bağırıyor, ağlıyor, inatlasiyor. Valla erkek çocuk aslında evde değil kırda bağda bahçede beslenir de işte, şehir hayatı yaşıyoruz mecbur.
Allah razı olsun
Benımkıler hele oğlan asırı sinirli kafasını yerlere vuruyor senın kıde öylemi moda

Allah razı olsun
Benımkıler hele oğlan asırı sinirli kafasını yerlere vuruyor senın kıde öylemi moda
Bizimki bi ara yapıyordu ama sevindiginde :) sonra ben onu yaptığında paska şeye yönlendirdim unuttu şimdi. Ama garip garip şeyler olabiliyor gün geçtikçe. Mesela modeme taktı gidip gelip onu devirip cekelestiriyordu . Şimdi önüne sehpa koyduk ulaşamıyor. Ama patates soğan kutusuna taktılar. Her gün onları eşeliyorlar bazen balkondan atıyorlar. Tırmanmaya başlayınca neler yasicaz çok merak ediyorum.

Benımkıler tırmanıyor. Destek bulup istedikleri yere cıkıyor. Unıteye cıkıyorlar tv yi indirmeye calışıyorlar Park yataktan bile iniyorlar. Cok tehlikeli. Dikkatlerini dagıtamıyorum. İnanmıyorlar gibi bana.

Artık ben cam falan acamıyorum. Sandalye, Yastıkları kaldırdım. Koltukları kaldırdım cam önünden. Peteklere Bile cıkıyorlar yastıktan destek alarak ya da 5lt sular vardı onları sürükleyerek destek alıp masaya cıkmaya çalışıyorlar ve basarıyorlarda.

Ayy bizim de yakındır o zaman o günler , Allahtan hava soğuyor sa balkon camları kapalı olur artık, yoksa bizim balkon da tehlikeli tırmanan bebek için. Çok duydum salondaki masayı falan , tüm süs eşyalarını kaldiranlari. Hele de erkekse ikisi de . Allah bizlere kolaylık versin, insanın aklına gelmeyen her şeyi yapıyorlar baksana.

Yakın. Cok dıkkat et. Sen farkına varmadan ilk tırmanışı yapacaklar ummadığın yer ve zamanda. Benım ev bomboş nerdeyse. Her seyi kaldırdım topladım biryere halı ve oyuncaklar var sadece. Bazı şeylere engel olamadım onlarada kendimce birseyler yaptım. Asıl şimdş cok zor. Benım basımada mama sandalyesi bela. Yerde denedım yemeyı hiç olmadı. Yer sofrası tek bebekle mantıklı bence. Mama sandalyesinin ayaklarını kısaltacam. Kaç kere havada yakaladım. Hava soğudu iyice canları sıkılacak evde. Dısarıya cıkıyorduk iyi oluyordu

Mama sandalyesinde bağlayınca da durmuyorlar mi , senin ikisi de erkek mıydı? Ben de kış için düşünüyorum bakalım çocuklar genelde evde olunca nereye tirmanacaklarını şaşıracaklar eminim. Keşke yapma etme deyince anlasalar. Belki anlarlar tek umudum. Ama şimdiye kadar oğlum pek anlamadı, ya da bile bile, gözümün içine baka baka yapıyor. Inşallah akıllanırlar. Bizim evde de masa, konsol, tv ünitesi, ne ararsan var .

Baglayınca daha fenalar. Tutmadı bu yöntem bizde. 1 kız 1 erkek. Ikısıde aynı Tv unıtesıne her zaman tırmanacaklar :) sen bide yanlış hatırlamıyorsam ek gıda yemiyorlar dıyordun şimdi nasıllar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…