2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Mi-Ok Yun @Nosking kızlar sesiniz yok hiç neler oluyor oralarda yazmıyorsunuz hiç hele ses verin azıcık

Baco ben anamın yanındayım. Bebeler hastalandı tabiki salya sümük Uyku bozukluğu, yeme bozukluğu fora yabancı yerde olduğumuz için. Tatil zehir Denizi çok sevdikleri halde gidemiyecez artık Mutsuzum

Baco ben anamın yanındayım. Bebeler hastalandı tabiki salya sümük Uyku bozukluğu, yeme bozukluğu fora yabancı yerde olduğumuz için. Tatil zehir Denizi çok sevdikleri halde gidemiyecez artık Mutsuzum
Bırak anana sen git denize hiç değilse ayaklarımı soktum dersin önümüzde uzun bir kış var . Nedir bı anaların çektiği bir Erzurum atasözü der ki “ Uşağlarım olalı ıssı boka hasret kaldım . “

Boka hasret kalmadım hayatım bombok şu ara. Oğlan beni mahvetti cidden cinnetlik bir bebe oldu. Düşük kaliteli embriyo kızımın 1 yılda yaptığını 4 günde yaptı bebe 3 erkeği nasıl büyüttün sen anacım. Bunlar hasta olduğunda ne kaprisli ne nazlı oluyorlar. Yaş kaç olursa olsun birde.

Gecmis olsun canim, hepsi hastayken cidden hayat bok gibi oluyor. Yuregin parcalaniyor, uykusuz kaliyosun elden bisey gelmiyor, ve bence ikizlerde daha cabuk bulasiyor birbirine. Surekli oyuncaklari yiyo benimkiler bi o yiyo bi oteki derken bi bakmissin ayni anda burunlari akiyor vs

Ne sen sor ne ben anlatayım erkek milleti işte çocukta olsa hastalıkları çok berbat . En ufak bir şeyde yatak yorgan hastalar . Grip mi seninkiler . Aferin iyi geliyor eğer gripseler . Ben grip olduklarında hemen aferine başlıyorum 2 gün sonra iyileşiyorlar

İlk defa bebemin bu kadar ağladığını gördüm. Biri bir gün diğeri öteki gün alan diğerine bulaştırır zaten ne yaparsan yap engelleyemiyorsun Aman kimse hasta olmasın hastalık kadar zor bişey yok Evde sıkıntı olmuyor dışarı çıkmadığına hasta olan yok. Ama burnunu dışarı çıkardığın an bittin

Dolven kullandım kuzum onla atlattık. Ateş, burun tıkanıklığı tabiki Benimkiler 3 kez hastalandı 3'üde soğuk algınlığı Hemen kekiğe girdik Buhar makinesi, serumla açma filan daha iyiler şimdi çok şükür.
Doktora gittim zaten herşeyi yapmışsın bir kaç güne biter dedi Annemde aferin dedi ama ben daha ağır hasta olurlarsa ona saklıyorum diğer ilaçları şimdilik sadece calpol, Dolven dönüşümlü idare ediyoruz.

Ah Mi bana da zehir oldu geldiğime geleceğime pişman oldum ya. Bir de sabrım kalmamış kimseye tahammül edemiyorum sanki her şey batıyor iyice stres oldum gideceğim. Bebekler için yine de farklılık oldu diye düşünüyorum

Vallaha bizden daha sabırlısı yoktur şu ülkede zaten Benim birde koca sanki bekar gibi gezmek istediğinden ne yapacağımı şaşırdım. Çocukların hastalığıyla mı boğuşayım, kocayı mı gezdireyim napayım bilmiyorum. Neymiş tüm kış sıkılacakmışız şimdi tadını çıkarcakmışız. İkiz bebesi olduğunu biri hatırlatsa iyi olacak

Ay erkeklere her şey kolay zaten

Selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadım umarım sizler ve bebisler iyisinizdir. Ben yogun bir yaz okulu dönemi atlattım işe başladıgım su 6 haftada bebisler 6 dis cıkararak survivor yaşattılar bana yorgunluktan buraya girme fırsatı bulamadım

Az çok tahmin ettim ben işe başladı Regocum galiba dedim di Dişler bu ara 3'er 5'er geliyor anamızı ağlatıyor hayrolsun

Az çok tahmin ettim ben işe başladı Regocum galiba dedim di Dişler bu ara 3'er 5'er geliyor anamızı ağlatıyor hayrolsun
Aynen yogun gecti su 6 hafta bebeler yıprattı iste kafa daha rahat
Napcaz kuzu bende mi sorun var diyodum annem ısrarla kulladıgım d vitamine suç buluyor cok mu kullandın nasıl cocuk bunlar ayni anda 4 5 dis mi cıkar diye ne zaman bir dur derler bekliyorum.

Arkadasım 15 aydır kullanıyor d vitamini daha 2 diş anca cıktı. Alakası yok yanı

Var ya dün düşündüm seni, hiç sesin çıkmıyor diye. tam gaz koşturmaca devam hepimizde.

Aynıyız merak etme beklediler beklediler bir anda hepsini döktüler resmen Hemde tatilin ortasında.
D vitamini etkili annen haklı Ama onsuzda olmaz. Özellikle bizim gibi güneşsiz yaşanan memlekette olursan.
Şu ara Akdeniz'e indim vermiyorum sadece
Siz böyle işte kafa rahat filan diyorsunuz emekliliği yakacam bu gidişle Tekrar mı çalışma hayatına dönsem napsam

Ama is saatlerinde kafan rahat eve bir geliyorum karetta karettalarım üzerime saldırıyor ve evdeki mesai baslıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…