- 19 Ocak 2017
- 6.958
- 20.180
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #40.321
Bırak anana sen git denize hiç değilse ayaklarımı soktum dersinBaco ben anamın yanındayım. Bebeler hastalandı tabiki salya sümükUyku bozukluğu, yeme bozukluğu fora yabancı yerde olduğumuz için. Tatil zehir Denizi çok sevdikleri halde gidemiyecez artık Mutsuzum
Bırak anana sen git denize hiç değilse ayaklarımı soktum dersinönümüzde uzun bir kış var . Nedir bı anaların çektiği bir Erzurum atasözü der ki “ Uşağlarım olalı ıssı boka hasret kaldım . “
Gecmis olsun canim, hepsi hastayken cidden hayat bok gibi oluyor. Yuregin parcalaniyor, uykusuz kaliyosun elden bisey gelmiyor, ve bence ikizlerde daha cabuk bulasiyor birbirine. Surekli oyuncaklari yiyo benimkiler bi o yiyo bi oteki derken bi bakmissin ayni anda burunlari akiyor vsBoka hasret kalmadım hayatım bombok şu ara. Oğlan beni mahvetti cidden cinnetlik bir bebe oldu. Düşük kaliteli embriyo kızımın 1 yılda yaptığını 4 günde yaptı bebe3 erkeği nasıl büyüttün sen anacım. Bunlar hasta olduğunda ne kaprisli ne nazlı oluyorlar. Yaş kaç olursa olsun birde.
Ne sen sor ne ben anlatayımBoka hasret kalmadım hayatım bombok şu ara. Oğlan beni mahvetti cidden cinnetlik bir bebe oldu. Düşük kaliteli embriyo kızımın 1 yılda yaptığını 4 günde yaptı bebe3 erkeği nasıl büyüttün sen anacım. Bunlar hasta olduğunda ne kaprisli ne nazlı oluyorlar. Yaş kaç olursa olsun birde.
Gecmis olsun canim, hepsi hastayken cidden hayat bok gibi oluyor. Yuregin parcalaniyor, uykusuz kaliyosun elden bisey gelmiyor, ve bence ikizlerde daha cabuk bulasiyor birbirine. Surekli oyuncaklari yiyo benimkiler bi o yiyo bi oteki derken bi bakmissin ayni anda burunlari akiyor vs
Ne sen sor ne ben anlatayımerkek milleti işte çocukta olsa hastalıkları çok berbat . En ufak bir şeyde yatak yorgan hastalar . Grip mi seninkiler . Aferin iyi geliyor eğer gripseler . Ben grip olduklarında hemen aferine başlıyorum 2 gün sonra iyileşiyorlar
Ah Mi bana da zehir oldu geldiğime geleceğime pişman oldum ya. Bir de sabrım kalmamış kimseye tahammül edemiyorum sanki her şey batıyor iyice stres oldum gideceğim. Bebekler için yine de farklılık oldu diye düşünüyorumBaco ben anamın yanındayım. Bebeler hastalandı tabiki salya sümükUyku bozukluğu, yeme bozukluğu fora yabancı yerde olduğumuz için. Tatil zehir Denizi çok sevdikleri halde gidemiyecez artık Mutsuzum
Ah Mi bana da zehir oldu geldiğime geleceğime pişman oldum ya. Bir de sabrım kalmamış kimseye tahammül edemiyorum sanki her şey batıyor iyice stres oldum gideceğim. Bebekler için yine de farklılık oldu diye düşünüyorum
Ay erkeklere her şey kolay zatenVallaha bizden daha sabırlısı yoktur şu ülkede zatenBenim birde koca sanki bekar gibi gezmek istediğinden ne yapacağımı şaşırdım. Çocukların hastalığıyla mı boğuşayım, kocayı mı gezdireyim napayım bilmiyorum. Neymiş tüm kış sıkılacakmışız şimdi tadını çıkarcakmışız. İkiz bebesi olduğunu biri hatırlatsa iyi olacak
Selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadımumarım sizler ve bebisler iyisinizdir. Ben yogun bir yaz okulu dönemi atlattım işe başladıgım su 6 haftada bebisler 6 dis cıkararak survivor yaşattılar bana yorgunluktan buraya girme fırsatı bulamadım
Aynen yogun gecti su 6 hafta bebeler yıprattı iste kafa daha rahatAz çok tahmin ettim ben işe başladı Regocum galiba dedim diDişler bu ara 3'er 5'er geliyor anamızı ağlatıyor hayrolsun
Arkadasım 15 aydır kullanıyor d vitamini daha 2 diş anca cıktı. Alakası yok yanıAynen yogun gecti su 6 hafta bebeler yıprattı iste kafa daha rahat
Napcaz kuzu bende mi sorun var diyodum annem ısrarla kulladıgım d vitamine suç buluyor cok mu kullandın nasıl cocuk bunlar ayni anda 4 5 dis mi cıkar diyene zaman bir dur derler bekliyorum.
Var ya dün düşündüm seni, hiç sesin çıkmıyor diye.Selam kızlar nasılsınız epeydir yazamadımumarım sizler ve bebisler iyisinizdir. Ben yogun bir yaz okulu dönemi atlattım işe başladıgım su 6 haftada bebisler 6 dis cıkararak survivor yaşattılar bana yorgunluktan buraya girme fırsatı bulamadım
Aynen yogun gecti su 6 hafta bebeler yıprattı iste kafa daha rahat
Napcaz kuzu bende mi sorun var diyodum annem ısrarla kulladıgım d vitamine suç buluyor cok mu kullandın nasıl cocuk bunlar ayni anda 4 5 dis mi cıkar diyene zaman bir dur derler bekliyorum.
Benim kızın birimde öyleArkadasım 15 aydır kullanıyor d vitamini daha 2 diş anca cıktı. Alakası yok yanı
Bencede olmamasi lazim sanirim esimden gelen genlerle alakası var yoksa ben baya geç cıkarmısım dislerimiArkadasım 15 aydır kullanıyor d vitamini daha 2 diş anca cıktı. Alakası yok yanı
Simdi yaklasık 1 ay tatil var güz dönemine kadarVar ya dün düşündüm seni, hiç sesin çıkmıyor diye.tam gaz koşturmaca devam hepimizde.
Ama is saatlerinde kafan rahat eve bir geliyorum karetta karettalarım üzerime saldırıyorAynıyız merak etme beklediler beklediler bir anda hepsini döktüler resmenHemde tatilin ortasında.
D vitamini etkili annen haklıAma onsuzda olmaz. Özellikle bizim gibi güneşsiz yaşanan memlekette olursan.
Şu ara Akdeniz'e indim vermiyorum sadece
Siz böyle işte kafa rahat filan diyorsunuz emekliliği yakacam bu gidişleTekrar mı çalışma hayatına dönsem napsam
Avatar yanlış mı hatırlıyorum sen erzurumda oturuyordun dimi yada soguk bir sehirdi sankiBenim kızın birimde öyledaha üçüncü dişi yeni çıktı d vitamini bende kullanıyorum .