2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar kafayı yemek üzereyim ya annemlere geldim önce ishal oldular üçüncü gün doktora götürdüm gaita testi istediler ve testi vermeyi beklerken kakaları normale döndü şaka gibi teste de sorun çıkmadı diştendir dedi ama aşırı aşırı aşırı iştahsız kafayı yiycem bir yumurta sarısı tatlı kaşığı peynir ile uyudu sadece sabah onu yedi diğeri ekstra meyve yedi yani o ne yapcam böyle iştahsızlık olur mu mama hiiiiç almadılar süt zaten yok. Moralim çok bozuk iki günde eridiler zaten iştahlı bebekler değillerdi. Bu kadar da olamaz ya sabahtan bu yana ya
Kuzu ya ishal olunca iştahsızlık oluyor maalesef. Geçmiş yazmışsın gerçi ama yine de probiyotik şart. Bizimkiler de korona olup ishal olduklarında en sevdikleri şeyleri bile yemediler. Bilmiyorum nasıl besliyorsun ama blw yapmıyorsan dene, bazen kendileri yiyince yiyorlar. Patates, omlet falan yapıp koy önlerine belki yerler. En olmadı pekmezli, labneli ekmek parçacıkları. Muz, şeftali..

İshalden ben de kurtulamıyorum bu ara . Bi düzelir gibi oluyor ama tekrar başlıyor . Şeftali kefir ev yoğurdu patates iyi geliyor ama anlık onlarda . Zinco nun da kestiğini söylüyorlar ama ben yararını görmedim açıkçası . Ve işin garip tarafı etrafımdaki çoğu çocukta böyle . Niye anlam veremiyorum . Acaba korona yeni bir mutasyonla mı girdi hayatımıza aklıma gelmiyor değil . Diş ishali bu kadar uzun sürmez aslında sma yine de ihtimaller arasında . Yine de yedirmek için biraz zorla yoğurt çorbası iyi gelir ya da patates çorbası

Zinko fıs çinko eksikliğide ishal yapar ya onun için veriyorlar ama genelde neden o olmadığından işe yaramıyor. En azından benimkilerde şeftali daha etkili olmuştu 😂😂

Donemsel oluyor bu sekilde disten kaynaklaniyor kisa bi surede eskiye donerler ama tekrar bozulup tekrar duzeliyor düzen, oldukca normal yani.
O kadarcık yeme ile devam edebiliyor yani değil mi. Ne bileyim çok iştahsız olunca canım sıkıldı az öncede çığlık çığlığa uyandı kasılmıştı çok zor sakinleştirdim ilk defa yaşıyoruz. Kabus görmüş gibi idi. Hatta sonra o odaya girmekte istemedi. Çok korktum öyle kasılmış görünce emzik vs kabul etmedi ay neydi öyle yaşadığımız. Çok zorladım yemek yemesi için ondan mı oldu dişten mi bilemiyorum hiç

Kuzu ishal oldukları an şeftali daya iştahsız bebek bile yiyor sonuçta. Hemen toparlıyor.
Benimkiler diş ishalini biraz fazla abartan bebekler o yüzden formülü böyle buldum. Nektarin değil ama şeftali... Nektarin ishal yapıyor 🤦🏼
İştahsızlık ta bu dönemden sonra ara ara hep gelip gidiyor. O dönemde en sevdikleri her zaman tarhana çorbası mecbur günlerce tarhanaya abanıyoruz. Oda ishale iyi gelir aklında olsun 👍 Tabiki bol yoğurt kefiride atlama bunlar zaten çok iştahsız olsalarda az az yedikleri şeyler genelde.
Muza bayılır asla ağzını açmadı. Sevdiği hiç bir şeyi yediremedim şeftalide dahil. Hiç bir şey almıyor cidden normal arada olan iştahsızlıkları gibi değildi bu kez ☹️

İshalden ben de kurtulamıyorum bu ara . Bi düzelir gibi oluyor ama tekrar başlıyor . Şeftali kefir ev yoğurdu patates iyi geliyor ama anlık onlarda . Zinco nun da kestiğini söylüyorlar ama ben yararını görmedim açıkçası . Ve işin garip tarafı etrafımdaki çoğu çocukta böyle . Niye anlam veremiyorum . Acaba korona yeni bir mutasyonla mı girdi hayatımıza aklıma gelmiyor değil . Diş ishali bu kadar uzun sürmez aslında sma yine de ihtimaller arasında . Yine de yedirmek için biraz zorla yoğurt çorbası iyi gelir ya da patates çorbası
Doktora da gittik bir şey çıkmadı hava değişimi ve diş nedeniyle olabilir dedi. Patates oldu olası sevmediler enteresan bir şekilde çok zorladım bütün gün en sevdiği şeyleri de teklif ettim sonuç gece kabus görmüş gibi uyandı az önce korktum hiç öyle olmamıştı zorla sakinleştirdim şimdi yattı daha. Sanırım yemek yemesi için çok ağlattım gün içinde ondan oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten ☹️

Kuzu ya ishal olunca iştahsızlık oluyor maalesef. Geçmiş yazmışsın gerçi ama yine de probiyotik şart. Bizimkiler de korona olup ishal olduklarında en sevdikleri şeyleri bile yemediler. Bilmiyorum nasıl besliyorsun ama blw yapmıyorsan dene, bazen kendileri yiyince yiyorlar. Patates, omlet falan yapıp koy önlerine belki yerler. En olmadı pekmezli, labneli ekmek parçacıkları. Muz, şeftali..
Üçüncü gün ishal kesildi yavrum yani bugün dünden beride hiç bir şey yemek istemiyor işte. Kendim besliyorum kendileri yesin diye de denedim her bulduğunu ağzına alan bebekler yemek oldu mu fırlatıyorlar 🤦🏻‍♀️🙄 hiç anlam veremiyorum. Ortam değişikliği iyi gelmedi ☹️

Selam arkadaslar 3 aydır ve halen devam eden bagırsak enfeksiyonu salgını varmış dünyada. Ishal, kusma, ates, istahsızlık yapıyormuş.
Benım bebelerde ishal ve sürekli kaka yapıyor bu aralar. Sabah kahvaltısı falan yaptıramıyorum. Kafa cevırıyorlar

O kadarcık yeme ile devam edebiliyor yani değil mi. Ne bileyim çok iştahsız olunca canım sıkıldı az öncede çığlık çığlığa uyandı kasılmıştı çok zor sakinleştirdim ilk defa yaşıyoruz. Kabus görmüş gibi idi. Hatta sonra o odaya girmekte istemedi. Çok korktum öyle kasılmış görünce emzik vs kabul etmedi ay neydi öyle yaşadığımız. Çok zorladım yemek yemesi için ondan mı oldu dişten mi bilemiyorum hiç
O donem sevdikleri seyler de dahil hic birsey yemiyolar ve gayey guzel devam ediyolar hic merak etme bol su hatta karpuz yerlerse, inan gecici ve endise edilecek bise değil. Ben hic zorlamam benimkiler toplamda tek bebegin yediginden daha az yiyor genelde. Zorladığın icin endiseli uyumus ve korkmus olabilir.
Ha bir de sicak iştahsızlık yapan buyuk bir etken

B
Selam arkadaslar 3 aydır ve halen devam eden bagırsak enfeksiyonu salgını varmış dünyada. Ishal, kusma, ates, istahsızlık yapıyormuş.
Benım bebelerde ishal ve sürekli kaka yapıyor bu aralar. Sabah kahvaltısı falan yaptıramıyorum. Kafa cevırıyorlar
Bol su ve yedikleri seylere hafif tuz atarak ver yemeleri de duzelecektir ishal durumu duzelince muhtemelen

Doktora da gittik bir şey çıkmadı hava değişimi ve diş nedeniyle olabilir dedi. Patates oldu olası sevmediler enteresan bir şekilde çok zorladım bütün gün en sevdiği şeyleri de teklif ettim sonuç gece kabus görmüş gibi uyandı az önce korktum hiç öyle olmamıştı zorla sakinleştirdim şimdi yattı daha. Sanırım yemek yemesi için çok ağlattım gün içinde ondan oldu. Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten ☹️

Kesin dişten çıkaramadığı zaman onu yapıyor benim oğlanın öyle oldu çok zorladı ve geceleri çığlık çığlığa ağlıyor. Hala ön dişinin biri çıkamadı normalde 1 hafta içinde patlar bunun ucu görüneli 20 gün oluyor daha yok 🤦🏼

O donem sevdikleri seyler de dahil hic birsey yemiyolar ve gayey guzel devam ediyolar hic merak etme bol su hatta karpuz yerlerse, inan gecici ve endise edilecek bise değil. Ben hic zorlamam benimkiler toplamda tek bebegin yediginden daha az yiyor genelde. Zorladığın icin endiseli uyumus ve korkmus olabilir.
Ha bir de sicak iştahsızlık yapan buyuk bir etken
Çok teşekkür ederim Masalım valla azıcık içim rahatladı. Çok yüklendim üstelik hiç kaşıkla zorlamazdım ellerini tutup zorladım çocuğum ya korktu sanırım çok üzüldüm ☹️

Kesin dişten çıkaramadığı zaman onu yapıyor benim oğlanın öyle oldu çok zorladı ve geceleri çığlık çığlığa ağlıyor. Hala ön dişinin biri çıkamadı normalde 1 hafta içinde patlar bunun ucu görüneli 20 gün oluyor daha yok 🤦🏼
Alttakiler çok zorlamamıştı hafif iştahsızlık uyku sorunları ile geçmişti. Normalde huysuz bir bebek zatende. Bu kez aşırı aşırı zorladı artık harap oldu o da bizde çok zormuş yahu mi ok. Hep diş çok zor derlerdi de benimkiler zaten yeterince huysuz anlamam bile diyordum 😅 beterin beteri varmış.

Nedir ya hastalıklar bitmedi gitti cidden. Bir gün ateş yaşadık ishal vardı kusma yani pek olmadı ama iştahsızlık son noktada 😑

Zinko fıs çinko eksikliğide ishal yapar ya onun için veriyorlar ama genelde neden o olmadığından işe yaramıyor. En azından benimkilerde şeftali daha etkili olmuştu 😂😂
Bize de zinco verdi de kullanmadık verdiği suya katılan ilacı da içmediler tadını sevmediler su ile vereceksin diyor ay içmiyor işte ne yapcam diye düşünüyordum ki ishali kesildi yine de dengesiz işte bugün sabah yine ishal yapmış resmen benimle eğleniyorlar 😑 şeftali de muzda hiç birini istemiyor biri özellikle

Bize de zinco verdi de kullanmadık verdiği suya katılan ilacı da içmediler tadını sevmediler su ile vereceksin diyor ay içmiyor işte ne yapcam diye düşünüyordum ki ishali kesildi yine de dengesiz işte bugün sabah yine ishal yapmış resmen benimle eğleniyorlar 😑 şeftali de muzda hiç birini istemiyor biri özellikle

Benim kızda sevmiyor meyve o yüzden onunkini yayla çorbası, tarhana gibi şeylerle toparlıyorum. Kız tatlı sevmiyor 🤦🏼 Görücem ergenlikte Nutella kaşıklarken onu 😬
Bol su içirmeye çalışman lazım başkası önemli değil 😔 Malesef böyle durumlarda da en çok su içmiyorlar 😩

Çok teşekkür ederim Masalım valla azıcık içim rahatladı. Çok yüklendim üstelik hiç kaşıkla zorlamazdım ellerini tutup zorladım çocuğum ya korktu sanırım çok üzüldüm ☹️
Yok yok canim aman ha kuzucuk korkar tabi annesi, merak etme hic bise olmaz hava cok sıcak su iciyolar azicik da yiyolarsa korkma biseycik olmaz tecrube konusuyor inan ki 🤗

Ben hazırlık yapıyorum çocukların doğum günü münasebetiyle kocişkotoşumcanımkoşum anneme 15 günlüğüne dinlenmeye götürecek 😂
15 gün bebeler benim değilmiş gibi davranabilcem ayaklarım yerden kesik durumda 😂
Birde 1 yaş sendromumu neyse bebeler çok mızmız 😬 Hiç huyları olmamasına rağmen vızır vızır dolanıyorlar arı misali 🤦🏼
Sen napıyon Efem nasıl?
Ayyy bu mızırtı bir bende sanıyordum 1 yaş sendromu mu bu , sürekli mutsuzluk hakim , her şeye ağlama başladı. Uykuya direnç var deli gibi . Güya uyku eğitimi verdik yatağa koyduğumda sanki canından can gidiyor gibi bağırıyorlar

selam kizlar , bizde ancak kendimize geldik 2 haftadir kizamik ates dis huzursuzluk evde yeni bebek derken maf olduk aile boyu . kizlarim nerdeyse 1er kilo verdi birtanesi sadece formul mama ve ekmek ici ile besleniyorsu resmen . salgin gibi birsey var sanirim bircogumuz su aralar yasiyoruz galiba . inshallah bebelerimiz tek vakitte saglikli huzurlu olurlar 🙏🏼🧿🧿

Ayyy bu mızırtı bir bende sanıyordum 1 yaş sendromu mu bu , sürekli mutsuzluk hakim , her şeye ağlama başladı. Uykuya direnç var deli gibi . Güya uyku eğitimi verdik yatağa koyduğumda sanki canından can gidiyor gibi bağırıyorlar

Evet bacım kesin atak döneminde biz artık hafta hesaplamadığımız için farketmiyoruz. Yapıştılar sanki bana 😬 Bu sefer ikisi aynı anda hemde 🤦🏼 Zaten diş sıkıntısı da var çıkaramadı bir türlü 😢 Çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyor gece aman sabahlar olmasın 😔

X