- 10 Nisan 2016
- 2.738
- 3.346
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.521
Aman Allah ım pek tatlılar. MaşaAllahBazı ikizsel olaylarEki Görüntüle 3098055
Verdik kuzum kan tahlilimizde ve idrar testimizde bisi cıkmadı doktor hastalik gecince gecer diyor bakalımAh regen benimde biri öyle eridi gitti resmen mamayı bırakmıştı sütüm de yok. Kaşık mama aldım ama sevmiyor pek. Bir tek yoğurt ve meyve azıcık alıyor zorlarsam hepsini kusuyor kan tahlili vereceğiz biz
Oyy maşallah bunları yiyebilirler mi benmkiler sanmıyorumvalla ben herseyi karisik veriyom bu aralar salcali makarna aeviyorlarsalcali pilav . yada corba icine ekmek banip seviyorlar . karpuzun arkasina ekmek ile oeynir saklayip veriyom ayni sekilde salatalik ile
Tesekkurler canım. Kızım yogurt corbasini sevdi ama oglan pek sevmedi. Meyveli yogurt denemedim doktor yogurdu sade yedirebiliyorsan meyveli verme demisti. Mama yiyorlar simdi ek godaya gecince azaltmistim ama hastalikla beraber mama sayimizi arttirdik insallah sil bastan olmazGeçmiş olsun canım . Madem yoğurdu seviyorlar yoğurtlu çorbalar dene . Mama yiyorlar mı ? bilmiyorum ama eğer içiyorlarsa halen mama ölçeğini çok koy suyu azalt . En azından daha çok besin almış olurlar . Birde meyveli yoğurt dene şu bim in meyveli yoğurtları çok güzel bizimkiler çok seviyorlar , en azından midelerine azda olsa bir şey girer
ya seninkiler kuxuktu demi benimkiler tam 1 yas 2 haftalik ondan sey ettimOyy maşallah bunları yiyebilirler mi benmkiler sanmıyorumust dislerde gelirse denerim ama simdi cok cok zor
Ya benmkiler cok cinsya seninkiler kuxuktu demi benimkiler tam 1 yas 2 haftalik ondan sey ettimsen ev yogurdu meeye kat cok seveler kiraz karpuz ekma aemur kayisi felan . benimkiler pekemz ekmek cok sever mesela . arpa sehriyeli corba . patates sulusu . o hazir toz mamalardan da deneyebilirsin benimkiler sevmisti . cici bebe cok gaydasi yoktur ama sabah sicak suya xici bebe haslanmis yumurta peynir pekmez guzel oluyo . irmikli muhallebi . hurma suyu
Oyy maşallah bunları yiyebilirler mi benmkiler sanmıyorumust dislerde gelirse denerim ama simdi cok cok zor
Yok ya sağlıkçı bide işin kötüsü 16 saat nöbet tutardı 24 yapmışlardı şimdi 36 saate çıktı bizde tayinde yok çakılı kadroluyum ben esimde kıpırdayamiyo o yüzden ama kuzenim emniyette ordu da onlarda öylelermişSenin eş emniyet mensubu muBu ara eleman yetersizliğinden bizimde başımız belada da Adam eve geliyor mu var mı yok mu belli değil Şu tayin muhabbeti yaktı bizi
Valla annem zaten yok da teyzemle baktık eşim de işten gelince hep yardım etti simdi tek bakıyorum yardımcı olmasa kafayı yerdim heralde bayram falan evde işte Bayadır şimdi ise başlayınca bide 36 saat nöbet tutcak ben ne yapcam onu düşünüyorum öyleSanslisin yavrum vala, benim kimsem olmadi hic yanimda, 3 bebeye bakiyorum tek. Kocam gunduz yardim ediyor ben dedikce ama annelerden fayda yok. Allaha havale
Yaa vereyim miKız benimkilerde yiyor bunları diş olacak diye vermemezlik etme damakları çok kuvvetli, yutaklarını geliştir sende iyileşince bebeler
Yok ya sağlıkçı bide işin kötüsü 16 saat nöbet tutardı 24 yapmışlardı şimdi 36 saate çıktı bizde tayinde yok çakılı kadroluyum ben esimde kıpırdayamiyo o yüzden ama kuzenim emniyette ordu da onlarda öylelermiş
Yaa vereyim miben de iki dis daha cıksın oyle vereyeim diye bekliyorum nasil parcalayacaklar diye
Kız ver gitsin hiç diş olmasa bile bi şekilde yumuşatip çiğner onlarYaa vereyim miben de iki dis daha cıksın oyle vereyeim diye bekliyorum nasil parcalayacaklar diye
Sen yöne uğraşıyorsun takdir ettim vallaBen meyveleri filan küçük parçalar halinde veriyorum artık çatalla ezme yokBenim küçüğümde büyük kirazın yarısı bu arada
Sen yöne uğraşıyorsun takdir ettim valla
Ben meyveleri bütün bütün veriyorum artık
Meyve biraz küçükse çekirdeğini çıkartıyorum sadece
48 saat emanet etsek meyveyi daliyla verirler deBen veriyorum gizli saklıda babasıSürekli burnunu sokuyor Bana kalsaaaa Ama kalmıyor ki
Bende yarısını ısırıp kalan yarısını kaşla göz arası tıkıştırıyorum
Seninkilerin zamanına gelinceye kadar kocayı alıştırırsam oda olur bebeler zaten alışık
48 saat emanet etsek meyveyi daliyla verirler de
Sorumluluk hafif geliyor bunlara tek sorun o
Allah razı olsun valla bozulmayan bisey kalmadı ki valla Allah herkesin yardımcısı olsunSağlıkçıların sistemi düzelteceklerine iyice bozuyorlarAllah yardımcınız olsun
Muhtemelen yaparlar o ışık var hepsinde.
Gerçi sevdiği şeyi veriyor bende onu yutan bebe herşeyi yutar diyorumBu kayıyor boğazdan diğerleri kaymaz tıkanır diyor Kayıyor dediği şey
Ha lavleee