2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Ah regen benimde biri öyle eridi gitti resmen mamayı bırakmıştı sütüm de yok. Kaşık mama aldım ama sevmiyor pek. Bir tek yoğurt ve meyve azıcık alıyor zorlarsam hepsini kusuyor kan tahlili vereceğiz biz
Verdik kuzum kan tahlilimizde ve idrar testimizde bisi cıkmadı doktor hastalik gecince gecer diyor bakalım

valla ben herseyi karisik veriyom bu aralar salcali makarna aeviyorlar salcali pilav . yada corba icine ekmek banip seviyorlar . karpuzun arkasina ekmek ile oeynir saklayip veriyom ayni sekilde salatalik ile
Oyy maşallah bunları yiyebilirler mi benmkiler sanmıyorum ust dislerde gelirse denerim ama simdi cok cok zor

Tesekkurler canım. Kızım yogurt corbasini sevdi ama oglan pek sevmedi. Meyveli yogurt denemedim doktor yogurdu sade yedirebiliyorsan meyveli verme demisti. Mama yiyorlar simdi ek godaya gecince azaltmistim ama hastalikla beraber mama sayimizi arttirdik insallah sil bastan olmaz

Oyy maşallah bunları yiyebilirler mi benmkiler sanmıyorum ust dislerde gelirse denerim ama simdi cok cok zor
ya seninkiler kuxuktu demi benimkiler tam 1 yas 2 haftalik ondan sey ettim sen ev yogurdu meeye kat cok seveler kiraz karpuz ekma aemur kayisi felan . benimkiler pekemz ekmek cok sever mesela . arpa sehriyeli corba . patates sulusu . o hazir toz mamalardan da deneyebilirsin benimkiler sevmisti . cici bebe cok gaydasi yoktur ama sabah sicak suya xici bebe haslanmis yumurta peynir pekmez guzel oluyo . irmikli muhallebi . hurma suyu

Ya benmkiler cok cins cici bebe sevmezler irmikli muhallebi denedim yemediler asla pütürlü bisi agızlarına sokmuyorlar krem kıvamında olcak yoksa şekilde sekile giriyorlar

Senin eş emniyet mensubu mu Bu ara eleman yetersizliğinden bizimde başımız belada da Adam eve geliyor mu var mı yok mu belli değil Şu tayin muhabbeti yaktı bizi
Yok ya sağlıkçı bide işin kötüsü 16 saat nöbet tutardı 24 yapmışlardı şimdi 36 saate çıktı bizde tayinde yok çakılı kadroluyum ben esimde kıpırdayamiyo o yüzden ama kuzenim emniyette ordu da onlarda öylelermiş

Sanslisin yavrum vala, benim kimsem olmadi hic yanimda, 3 bebeye bakiyorum tek. Kocam gunduz yardim ediyor ben dedikce ama annelerden fayda yok. Allaha havale
Valla annem zaten yok da teyzemle baktık eşim de işten gelince hep yardım etti simdi tek bakıyorum yardımcı olmasa kafayı yerdim heralde bayram falan evde işte Bayadır şimdi ise başlayınca bide 36 saat nöbet tutcak ben ne yapcam onu düşünüyorum öyle

Sağlıkçıların sistemi düzelteceklerine iyice bozuyorlar Allah yardımcınız olsun

Sen yöne uğraşıyorsun takdir ettim valla
Ben meyveleri bütün bütün veriyorum artık
Meyve biraz küçükse çekirdeğini çıkartıyorum sadece

Ben veriyorum gizli saklıda babası Sürekli burnunu sokuyor Bana kalsaaaa Ama kalmıyor ki
Bende yarısını ısırıp kalan yarısını kaşla göz arası tıkıştırıyorum
Seninkilerin zamanına gelinceye kadar kocayı alıştırırsam oda olur bebeler zaten alışık

48 saat emanet etsek meyveyi daliyla verirler de
Sorumluluk hafif geliyor bunlara tek sorun o

48 saat emanet etsek meyveyi daliyla verirler de
Sorumluluk hafif geliyor bunlara tek sorun o

Muhtemelen yaparlar o ışık var hepsinde.
Gerçi sevdiği şeyi veriyor bende onu yutan bebe herşeyi yutar diyorum Bu kayıyor boğazdan diğerleri kaymaz tıkanır diyor Kayıyor dediği şey
Ha lavleee

Eklentiler

• Videoframe_20220717_132313_com.huawei.himovie.overseas.jpg
    70,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…