2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar yardım edin benimkiler hastalık dönemindeler istahları gitti ne yapacagımı şasırdım zaten oyle ek gida olarak fazla bisi yemiyorlardı bir tarhana bir yogurt ve kiymali sebze corbamiz vardı severek yiyorlardi simdi agızlarını açmıyorlar az önce kemik suyuna arpa sehriye corbası denedim yemediler yine. Oglani zorlayinca direkt kusuyor ne yapmam lazım bilemedim. Şu kasık mamalardan hic kullanmadım memnun musunuz. Bide hipp in kavanoz corbalari var denediniz mi hic

Evde yaptığın, sevdiği şeyleri yemiyorlarsa ne alırsan al hiç birşey fayda etmez. Bir iki güne geçmesini beklemekten başka şansımız kalmıyor malesef
Benimkilerde ishal durumlar fena Kış daha iyiydi sanki

Aynen ya kışın daha rahatmısız cidden bu bebisler kısın hastalanmadı yazın bu sıcakta hasta ettim tebrik ediyorum
Ishalde kötü ya dikkat et bol su icsinler kuzum

Aynen ya kışın daha rahatmısız cidden bu bebisler kısın hastalanmadı yazın bu sıcakta hasta ettim tebrik ediyorum
Ishalde kötü ya dikkat et bol su icsinler kuzum

Yapmadığım şey kalmadı muz, şeftali, pilav, patates püresi, tarhana bu aranın menüsü
Kışın dışarı çıkmadığımızdan hastalıklar bize gelmiyordu yazın biz hastalıklara gidiyoruz ondan herhalde

Bu arada aklıma geldi aptamil kaşık maması alacaksan sütlü pirinçli olanı al belki onu yerler Benimkiler bayılıyor ona sanada yarayabilir

Bakayım ona. Hangi ogünde veriyorsun peki bunu.
Bide senin defneye 7 tahilli iyi gelmemisti dimi ondan uzak duruyorum

Bakayım ona. Hangi ogünde veriyorsun peki bunu.
Bide senin defneye 7 tahilli iyi gelmemisti dimi ondan uzak duruyorum

Ondan ne olur ne olmaz uzak dur bende artık sokmuyorum eve
Genelde sabahları kahvaltı niyetine veriyorum muz, ceviz, yumurta filan karıştırıp Pirinçli oluyor sana full+full

Canım hiç kolay değil üst üste sağlıkla kurtarsın Allah

Benim o tekme ile idrar torbamın sızlamasını hala hatırlarım çok güçlü değildi ama Allah kurtarsın hayırlısı ile. Güzel heyecanlar

Ah regen benimde biri öyle eridi gitti resmen mamayı bırakmıştı sütüm de yok. Kaşık mama aldım ama sevmiyor pek. Bir tek yoğurt ve meyve azıcık alıyor zorlarsam hepsini kusuyor kan tahlili vereceğiz biz

Yaa benimki çok yardımcı oluyodu ya şimdi eleman yetersizliğinden dolayı mesailer iki katına çıktı ben pazartesiden itibaren gece tek bakicam zaten öncesinde gündüz tek bakmaya yeni başlamıştım
Sanslisin yavrum vala, benim kimsem olmadi hic yanimda, 3 bebeye bakiyorum tek. Kocam gunduz yardim ediyor ben dedikce ama annelerden fayda yok. Allaha havale

Neden iyi gelmedi mi ok yedi tahıllı

Benim kız bi ara solunum sıkıntısı çekti doktor doktor dolaştık. O ara farklı yedirdiğim o vardı ona yormuştuk. O zamandan sonrada bir daha hem kullanmadım hem kız bir daha yaşamadı o durumu
O yüzden mimli biraz bizde İnternet yorumlarında da bir kaç ağır alerjik reaksiyon gösterdi bebeğim yazan gördüm 7 tahıllının içindeki bir tahıl yada tahıl kombinasyonu ağır geliyor galiba diye düşündük

Yaa benimki çok yardımcı oluyodu ya şimdi eleman yetersizliğinden dolayı mesailer iki katına çıktı ben pazartesiden itibaren gece tek bakicam zaten öncesinde gündüz tek bakmaya yeni başlamıştım

Senin eş emniyet mensubu mu Bu ara eleman yetersizliğinden bizimde başımız belada da Adam eve geliyor mu var mı yok mu belli değil Şu tayin muhabbeti yaktı bizi

Aaaa duyduğum iyi oldu kuzum sağ ol. Benim bebeklerden birine de egzama yaptı sanki onu vermeyi kestim daha iyi. Bende ona bağladım daha doğrusu her türlü kaşık mama yaptı bizde. Bir de o ballı sanırım yemeye uygun yazıyor bebekler için ama yine de bal da yapmış olabilir

valla ben herseyi karisik veriyom bu aralar salcali makarna aeviyorlar salcali pilav . yada corba icine ekmek banip seviyorlar . karpuzun arkasina ekmek ile oeynir saklayip veriyom ayni sekilde salatalik ile

Geçmiş olsun canım . Madem yoğurdu seviyorlar yoğurtlu çorbalar dene . Mama yiyorlar mı ? bilmiyorum ama eğer içiyorlarsa halen mama ölçeğini çok koy suyu azalt . En azından daha çok besin almış olurlar . Birde meyveli yoğurt dene şu bim in meyveli yoğurtları çok güzel bizimkiler çok seviyorlar , en azından midelerine azda olsa bir şey girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…