- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.501
Kızlar yardım edin benimkiler hastalık dönemindeler istahları gitti ne yapacagımı şasırdımzaten oyle ek gida olarak fazla bisi yemiyorlardı bir tarhana bir yogurt ve kiymali sebze corbamiz vardı severek yiyorlardi simdi agızlarını açmıyorlar az önce kemik suyuna arpa sehriye corbası denedim yemediler yine. Oglani zorlayinca direkt kusuyor ne yapmam lazım bilemedim. Şu kasık mamalardan hic kullanmadım memnun musunuz. Bide hipp in kavanoz corbalari var denediniz mi hic
Aynen ya kışın daha rahatmısız ciddenEvde yaptığın, sevdiği şeyleri yemiyorlarsa ne alırsan al hiç birşey fayda etmez. Bir iki güne geçmesini beklemekten başka şansımız kalmıyor malesef
Benimkilerde ishal durumlar fenaKış daha iyiydi sanki
Aynen ya kışın daha rahatmısız ciddenbu bebisler kısın hastalanmadı yazın bu sıcakta hasta ettim tebrik ediyorum
Ishalde kötü ya dikkat et bol su icsinler kuzum
Bakayım ona. Hangi ogünde veriyorsun peki bunu.Yapmadığım şey kalmadı muz, şeftali, pilav, patates püresi, tarhana bu aranın menüsü
Kışın dışarı çıkmadığımızdan hastalıklar bize gelmiyordu yazın biz hastalıklara gidiyoruz ondan herhalde
Bu arada aklıma geldi aptamil kaşık maması alacaksan sütlü pirinçli olanı al belki onu yerlerBenimkiler bayılıyor ona sanada yarayabilir
Bakayım ona. Hangi ogünde veriyorsun peki bunu.
Bide senin defneye 7 tahilli iyi gelmemisti dimi ondan uzak duruyorum
Canım hiç kolay değil üst üstebende yel1z ile ayni durumdayim 35 haftaligim su an ve kafayi yemek uzereyimbugun kaynanamla tartistik zaten gelip gidip laf sokuyorum surat asiyorum diye oda dedi az kaldi anneni ariycam gelsin anne baksin 1 ay oncesine kadar gelmezdi simdi gun arasi gelip gidiyor benim okadar laflarkmdan sorna benim icin cok bi anlami kalmadi acikcasi ama muhtacim napim olan esime oluyo . bu hamilelik beni cok bozmua huyum suyum degismis eskiden sesim cikmazmis cok ofkeliyim ama napim bu zamanima kadar yatak dosek yattigim zamanlar bile tek basimaydim unutamiyok o gunleri
Benim o tekme ile idrar torbamın sızlamasını hala hatırlarım çok güçlü değildi amaAz kaldı aynen canım benim teşekkür ederim ,valla her türlü hazırım şuan ama haftada bir çağırıyor doktorum bebek ters,biraz tombiş... sezeryan olacağım için sorun etmiyoruz , ama şu tekme atınca aşağıdan verdiği ağrıyı hiç karşılaşmadığım bir durum... keseyi yırtacak suyum gelecek diyorum bazen... çocuklar eşim evde ,kızım , görümcem derken oyalanıyor bir şekilde ... merakla bekliyoruz kime benzeyecek diye...Öyle işte teyzesi..
GüzelliklerBazı ikizsel olaylarEki Görüntüle 3098055
Ah regen benimde biri öyle eridi gitti resmen mamayı bırakmıştı sütüm de yok. Kaşık mama aldım ama sevmiyor pek. Bir tek yoğurt ve meyve azıcık alıyor zorlarsam hepsini kusuyor kan tahlili vereceğiz bizKızlar yardım edin benimkiler hastalık dönemindeler istahları gitti ne yapacagımı şasırdımzaten oyle ek gida olarak fazla bisi yemiyorlardı bir tarhana bir yogurt ve kiymali sebze corbamiz vardı severek yiyorlardi simdi agızlarını açmıyorlar az önce kemik suyuna arpa sehriye corbası denedim yemediler yine. Oglani zorlayinca direkt kusuyor ne yapmam lazım bilemedim. Şu kasık mamalardan hic kullanmadım memnun musunuz. Bide hipp in kavanoz corbalari var denediniz mi hic
Neden iyi gelmedi mi ok yedi tahıllıOndan ne olur ne olmaz uzak dur bende artık sokmuyorum eve
Genelde sabahları kahvaltı niyetine veriyorum muz, ceviz, yumurta filan karıştırıpPirinçli oluyor sana full+full
Sanslisin yavrum vala, benim kimsem olmadi hic yanimda, 3 bebeye bakiyorum tek. Kocam gunduz yardim ediyor ben dedikce ama annelerden fayda yok. Allaha havaleYaa benimki çok yardımcı oluyodu ya şimdi eleman yetersizliğinden dolayı mesailer iki katına çıktı ben pazartesiden itibaren gece tek bakicam zaten öncesinde gündüz tek bakmaya yeni başlamıştım
Kizim mama icerken uyuyor öyle alisti, oglum da mamasini iciyor ayagimda 2 3 dk sallayinca uyuyor. Destekli mestekli hic takacak durumda degilimAkşamları uyutmayı tek başına nasıl yapıyorsun
Neden iyi gelmedi mi ok yedi tahıllı
Yaa benimki çok yardımcı oluyodu ya şimdi eleman yetersizliğinden dolayı mesailer iki katına çıktı ben pazartesiden itibaren gece tek bakicam zaten öncesinde gündüz tek bakmaya yeni başlamıştım
Aaaa duyduğum iyi oldu kuzum sağ ol. Benim bebeklerden birine de egzama yaptı sanki onu vermeyi kestim daha iyi. Bende ona bağladım daha doğrusu her türlü kaşık mama yaptı bizde. Bir de o ballı sanırım yemeye uygun yazıyor bebekler için ama yine de bal da yapmış olabilirBenim kız bi ara solunum sıkıntısı çekti doktor doktor dolaştık. O ara farklı yedirdiğim o vardı ona yormuştuk. O zamandan sonrada bir daha hem kullanmadım hem kız bir daha yaşamadı o durumu
O yüzden mimli biraz bizdeİnternet yorumlarında da bir kaç ağır alerjik reaksiyon gösterdi bebeğim yazan gördüm 7 tahıllının içindeki bir tahıl yada tahıl kombinasyonu ağır geliyor galiba diye düşündük
oh mashallah3300 dedi en son vvallabuldu geniş yeri hemde oturuyormuş hanfendi...2 hafta önden gidiyormuş
valla ben herseyi karisik veriyom bu aralar salcali makarna aeviyorlarKızlar yardım edin benimkiler hastalık dönemindeler istahları gitti ne yapacagımı şasırdımzaten oyle ek gida olarak fazla bisi yemiyorlardı bir tarhana bir yogurt ve kiymali sebze corbamiz vardı severek yiyorlardi simdi agızlarını açmıyorlar az önce kemik suyuna arpa sehriye corbası denedim yemediler yine. Oglani zorlayinca direkt kusuyor ne yapmam lazım bilemedim. Şu kasık mamalardan hic kullanmadım memnun musunuz. Bide hipp in kavanoz corbalari var denediniz mi hic
Geçmiş olsun canım . Madem yoğurdu seviyorlar yoğurtlu çorbalar dene . Mama yiyorlar mı ? bilmiyorum ama eğer içiyorlarsa halen mama ölçeğini çok koy suyu azalt . En azından daha çok besin almış olurlar . Birde meyveli yoğurt dene şu bim in meyveli yoğurtları çok güzel bizimkiler çok seviyorlar , en azından midelerine azda olsa bir şey girerKızlar yardım edin benimkiler hastalık dönemindeler istahları gitti ne yapacagımı şasırdımzaten oyle ek gida olarak fazla bisi yemiyorlardı bir tarhana bir yogurt ve kiymali sebze corbamiz vardı severek yiyorlardi simdi agızlarını açmıyorlar az önce kemik suyuna arpa sehriye corbası denedim yemediler yine. Oglani zorlayinca direkt kusuyor ne yapmam lazım bilemedim. Şu kasık mamalardan hic kullanmadım memnun musunuz. Bide hipp in kavanoz corbalari var denediniz mi hic