2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Bak bizim donem ikizler hep vicco giyiyor kafani yorma mis gibi vicco nu al sen de rahat et bebeler de
Gideyim de indirimli vicco kovalayayim bari
Şeyi de sorayım
İlk ayakkabılarını ortalama kaç ay giydiler?
Şimdi ben bunu alcam kaç ay sonra yenisini almam gerekecek
Dün 19 denedim boyu tam ama üstten sıktı gibi cırtları tam kalanmadi
20 alayım dimi?

Evet 20 al zumrem benimkiler halen 20ye devam sanirim yazi cikarir 20

Flo da varmış vicco. Ben gidip bı bakayım nedir ne degildir. Net pahalı geldı bana

Ben pazardan şoondan alıcam az daha büyüsünler

Eklentiler

• 1_org_zoom.jpg
    75 KB · Görüntüleme: 25
Millete minnet etmektense cidden ver parayı kafana göre hareket ettir . Onlara her şey söylenmiyorda , birde malum her şeyi çok biliyorlar . Yardımcı bulan şirketler filanda var aslında. Her gün gelse biri evini silse süpürse çamaşırını atıp ütünü yapsa birde yemek koysa ocağa tamam işte. İnşallah bulursun. Bebek doğunca daha da zor olmaz mı . Tam ikizlerinde ayaklanma zamanları . Karnındaki yine ihtiyaçsız takılıyor karnında

Nos çok çok hafif bir ayakkabı almalısın . İlk adım tarzı . Acaba şu deri makosenler iyi olur mu. Ben hep giydirdim yok gibi ama yürüme aşamasında nasıl olur bilmiyorum. Evde de giydir biraz alışsınlar . Attipas diye bir marka var çok öneriliyor ilk adıma ama hem fiyat biraz Yüksek hem de palyaço ayakkabısı gibi

Ben de ikisi arasında kaldım açıkçası
Doktor yumuşak tabanlı öneriyor vicconun tabanı çok sert geldi
Diğeri de çok yumusak
Hayır bildiğim anladığım bir şey de değil
Bizim bebeklerden birinin ayagi hafif yamuktu anne karnında sıkıştığı için düzenli ortopedi kontrolüne gidiyorduk o zaman hoca demişti vicco dan şaşma asistan da o arada ben e bebekten aldim hemen kötü oldu dedi hic memnun kalmamış dışı hemen eskimiş falan demişti

Bize hediye Nike gelmişti. Çok hafif olduğundan adımlarıda kolay atıyordu Du diyorum çünkü 2 ay kullanamadım bile Ayakları çabuk büyüdü
Bend ayakları büyümüyor diye üzülüyordum , hiç üzülmeyim bari yenidoğan ayaktan yeni çıkıyoruz 17 filan yeni yeni oluyor çocuklar yürüse giydirecek ayakkabı yok. 18-19 dan başlıyor hep

Benimde 22 gün önce falan bakıldı biri 65 cm boyu 8.100 gram digeri 66 cm 8.600 gram çıktı boylar zaten bizimkilerde çok kısa olduğu için normal gelişim geriligini işaret eden şey ne ki
Bisey demedi ben de slmoralim bozuldu panikten sormayi unuttum. Seninkilerle hemen hemen ayniymis ya o zaman. Sana bi sorun var dediler mi? Erkek bebek zayif ve ufak olan ama bizde

Bend ayakları büyümüyor diye üzülüyordum , hiç üzülmeyim bari yenidoğan ayaktan yeni çıkıyoruz 17 filan yeni yeni oluyor çocuklar yürüse giydirecek ayakkabı yok. 18-19 dan başlıyor hep

Kız doğurduğun için şanslısın onların ayakları büyümüyor pek Minnoşlar
Gerçi Defne'nin ayak üstü tarakları nedeniyle sıkıntı çekicez hayat boyu ama anası alışkın nasılsa kendinden Geçen işte gelen Nike 18 numaraydı taraktan girmiyor, girse boyu olacak
Oğlan şuan 20 giydirsem giyer tam 45 numara erkek ayağı geçen babasıyla konuştuk öğle uykusuna her yatıp kalktığında sanki biraz daha büyümüş kalkıyor bebe diyor

Bisey demedi ben de slmoralim bozuldu panikten sormayi unuttum. Seninkilerle hemen hemen ayniymis ya o zaman. Sana bi sorun var dediler mi? Erkek bebek zayif ve ufak olan ama bizde
Ha cinsiyete dikkat etmemişim ama bizimkilerde bana kilo sınırda dedirtiyo açıkçası daha fazla almalarını istemiyorum çünkü

Bebeklerime uyku eğitimine başladım danışman ile bugün 8.gun 8 gündür ayrı yatırıyoruz biri bende biri babasında şükür desteksiz uyuyolar bugün birlikte yatırmaya başla dedi ama kendisi bugün tatildeymiş acayip geç dönüyor msjlara Bi sekilde uyudular şükür desteksiz falan ama aynı odada uyuyup birbir seslerine alınmaları ne kadar sürüyor sizce sürekli birbir seslerine uyancaklar mi çok endişe ediyorum napcam diye danışman ilk bir kaç gün çok sor geçecek senin için dedi

Onlara da çok baktım aslında en rahat onlar gibi gözüküyor

Eskitebildiyse bravo ben de eskimeden ayakları büyüyecek diye hüzünlüyüm

Ben ikisine de aynı odada eş zamanlı başladım
Surece doğrudan birbirinin sesiyle başladıkları için devamında herhangi bir sorun da yaşamadım
Ama ayrı odalarda alıştırmak seçenek olarak sunulmuştu
Süreci daha da uzatıp gereksiz stres olmamak için aynı odada başladım
Seni danışman mi bu şekilde yönlendirdi
Kimden aldın sorması ayıp?

Aynen o bana sormadan ilk ayrı odalarda sonra aynı odalarda dedi melodi uykudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…