- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #39.401
1 ay once 66cm 7. 3 kiloydu. Kizim 71cm 8.4 kiloydu. Dedi ki gelisim geriligi var persentile baktim evet yuzde 50 degildi daha aziydi ama niye oyle dedi anlamadımE senin zamanına göre oğlan çok normal ama kilo olarak. Boyu kaç?
1 ay once 66cm 7. 3 kiloydu. Kizim 71cm 8.4 kiloydu. Dedi ki gelisim geriligi var persentile baktim evet yuzde 50 degildi daha aziydi ama niye oyle dedi anlamadım
Benimde 22 gün önce falan bakıldı biri 65 cm boyu 8.100 gram digeri 66 cm 8.600 gram çıktı boylar zaten bizimkilerde çok kısa olduğu için normal gelişim geriligini işaret eden şey ne ki1 ay once 66cm 7. 3 kiloydu. Kizim 71cm 8.4 kiloydu. Dedi ki gelisim geriligi var persentile baktim evet yuzde 50 degildi daha aziydi ama niye oyle dedi anlamadım
Valla kuzu artik d vitamini vermesem mi diyorum butun disleri cikartacak perisan durumdayim ikiside huysuzlar ateslendilerİyi bayramlar kuzu
Diş dedin beni mahvettinOğlan sana ters köşe yapmış Demir'de bana yapıyor bir türlü çıkartmayarak
Valla kuzu artik d vitamini vermesem mi diyorum butun disleri cikartacak perisan durumdayim ikiside huysuzlar ateslendilerbide çalısmaya baslıcam nolcak boyle bilemiyorum geceleri uyku yok
Bize vicco gelmişti hediye. O baya öneriliyor.Kizlar bebelere ayakkabı ne alcaz?
Piyasada milyon çeşit ilk adım ayakkabısı var
Ben şu an için 2 ay idare edecek yumuşak ve uygun fiyatlı bir şey arıyorum
Bahçede kullanacaklar çimlerin üzerinde
Niyetim çıplak ayakla çimlere bırakmaktı ama nefret ettiler
Siz ne aldınız veya ne alacaksınız?
Ben de ikisi arasında kaldım açıkçasıBize vicco gelmişti hediye. O baya öneriliyor.
Bir de ebebeğin var hep reklamı çıkıyor ama nasıl bilmiyorum. Hatta geçen bazı renklerinde indirim vardı hala varsa bak istersen.
Valla bana direk geldi diye hiç kasmadım ne varsa onu kullancamBen de ikisi arasında kaldım açıkçası
Doktor yumuşak tabanlı öneriyor vicconun tabanı çok sert geldi
Diğeri de çok yumusak
Hayır bildiğim anladığım bir şey de değil
Vicco kesinlikle oldukca esnek ve hafif yeni yurumeye basladiklarinda dahi rahatlikla yurudulerKizlar bebelere ayakkabı ne alcaz?
Kizlar bebelere ayakkabı ne alcaz?
Valla kuzu alt iki diste bir ateslenme olmadi buyuk ihtimalle ust iki diste daha kolay cikiyor ama benimkiler köpek disw gectiklerinicin o asiri huysuzluk ve ates yaptı oglanınki yerini belli edince gecti ama kizda devam ediyor ne yapcagimi sasirdim bu sicaklarda cok zormus dis cikarma isiRego sana kötü bir haberim var D vitaminiyle olan bir iş olsa benimkiler toptan çıkarmıştıBurda güneş yok diye hiç aksatmadım günde 3 damla D vitaminlerini 1 gün bile firem yok Hala bekliyorum oğlanı Kızda iki ön dişide uç vermiş ama oda bekletiyor
Huysuzluk uzun mu sürüyor 4 gün öncesi 3 gün sonrası muhabbetide mi fıssBirde ateş diyorsunuz hepiniz aşılarda, dişlerde filan Benimkiler hiç ateşlenmiyorlar bu iyi mi kötü mü bilemiyorum hiç
Çalışma zorunlu mu biraz daha uzatamaz mısın dicemGerçi nereye kadar uzatıcan. Bizim bebeler her dönem farklı atraksiyonlu farklı ekşınlı 1 sene sonrada başka bişeyleri yüzünden yakınıcaz
Mesele düzgün basma falan değil aslındaValla bana direk geldi diye hiç kasmadım ne varsa onu kullancam10 saat ayakkabıyla yürümeyecekler ya dışarı çıktıkça giyecekler. Bize giydirmişler mi böyle şeyler sanki, çok şükür düzgün basıyoruz
Valla kuzu alt iki diste bir ateslenme olmadi buyuk ihtimalle ust iki diste daha kolay cikiyor ama benimkiler köpek disw gectiklerinicin o asiri huysuzluk ve ates yaptı oglanınki yerini belli edince gecti ama kizda devam ediyor ne yapcagimi sasirdim bu sicaklarda cok zormus dis cikarma isi
Valla bende dedim nereye kadar uzatcaksin 10 aylik olcaz yakinda. Bir yerden baslamak lazimama o da zor kiyamiyorum bakalim insallah zorlanmayiz
Bi de mağazada baktığım viccolar uzun süre rafta kalmış gibiydiVicco kesinlikle oldukca esnek ve hafif yeni yurumeye basladiklarinda dahi rahatlikla yuruduler
Keşke bana da Nike hediye etselerBize hediye Nike gelmişti. Çok hafif olduğundan adımlarıda kolay atıyorduDu diyorum çünkü 2 ay kullanamadım bile Ayakları çabuk büyüdü
Aynen oyle rn kotu ihtimal iade edersin ama bence memnun kalirsin yukarida yazdigin gibi paldir kuldur düşme yapacak bi ayakkabi degil ebebek in babywalk cok agir kaliyor ve aslinda vicco daha esnek ama nasil denk gelmis sana. Kötü şans seninleymisBi de mağazada baktığım viccolar uzun süre rafta kalmış gibiydi
O yüzden de sertleşmiş olabilir
Risk alıp internetten vicco mu alsam
Olmadı iade ederim
Bana da ebebekin ayakkabısı aşırı hafif geldi o yüzden almadimAynen oyle rn kotu ihtimal iade edersin ama bence memnun kalirsin yukarida yazdigin gibi paldir kuldur düşme yapacak bi ayakkabi degil ebebek in babywalk cok agir kaliyor ve aslinda vicco daha esnek ama nasil denk gelmis sana. Kötü şans seninleymis
Bak bizim donem ikizler hep vicco giyiyor kafani yorma mis gibi vicco nu al sen de rahat et bebeler deBana da ebebekin ayakkabısı aşırı hafif geldi o yüzden almadim
Ev ayakkabısı gibiydi dışarıda taş tuş batar kesin dedim
Öf uzaya roket firlatcaz sanki anneler her ihtimali düşünmek zorunda mi
Keşke bana da Nike hediye etseler
Ucunu kesip terlik yapar 10 yıl giydiririm