2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Gece mama yemiyorlar mı peki . Gece maması yok mu eğer o yoksa süper değil mi

Gece mama yok Mari 7 aylıktan beri. En son mamayı saat 9'da içiriyorum ve günü kapatıyorum. 9 da içirme nedenim uykuda daha kolay içmeleri normalde 8-8:30'da yatıyorlar o zaman versem de içerler. Mesala benim çıkıntı kız bazen uyumadan içmek istiyor son mamayı. Sabah 6:30-7 uyanma saatleri 7:30 mama veriyorum o zamana kadar yemiyorlar bişey

Ooo ee sen konuşma o zaman çocuklar daha ne yapsın sana

Gluten intoleransı yoksa niye vermeyeyim, asıl kiloyu o beyaz yapıyor Amaç bebeleri fit tutmak olsa yulaf vereyim tamamda bu bebeler yurdum Anadolu bebesi beyaz unun gözüne gözüne vuruyorlar Kaşık mamalarında zaten zibilyon tane tahıl var onların fitaminini ordan alsınlar
Senin kızlar kendileri pohaça zaten bende onları yirim

Bizde de aynı etkiyi yapıyor , o yüzden bende hep yediriyorum yarım saat bir saat önce filan . Tek gece maması yiyorlar hatta nadiren yemedikleri bile oldu . 1 yaşa sonrası belki onuda keserler .
Aynen gerçekten 1 yaş farkı olacak... ama bu seferde hareketlilik söz konusu ,ahh birde o yeni yeni kelimeler, bizimkiler mama,ham, dede ,baba,anna diyebiliyor... bi tanesi hazal yerine hada diyor olsun oda kabul ettik...ama en önemli sık sık gündeme gelen kelime haaayde...

Gercekten mi ya bende ibs var bebeklere ekstra dikkat etmek istiyorum bağırsak cok zor diye beyaz un aslında hem elin altında hemde tam buğday gibi değil sonuçta doğru diyosun yaa dışarı demişken kizlarinla avm vs gidebiliyo musun biz bebek arabasıyla bebek arabası durmadığı sürece heryere gidiyoz da bazen biri uyuyo diğeri uyumuyo hersey sapitiyo sizin nasıl büyüdükçe düzelir diye ümit ediyorum

Uyku eğitiminden önce benimkiler bebek arabasına koyar koymaz uyuyorlardi 2 3 saat
Şimdi evde uykularını aldıkları için arabada bebek arabasında falan uyumuyorlar
Zaten uyku yemek saatleri hep düzenli olunca şimdiye kadar dışarı çıkıp saatler gecirmedik
En fazla 3-4 saat dolaşıyoruz o da işimiz varsa
Geçen bi sahile gittik 2,5-3 saate yakın durdular biz de eşimle keyif yaptık biraz
Tabi çantada ek gıdalar ekmekler oyuncaklar hep hazırdı sadece yemeklerini yedirdim ellerine de birer pipet düğümleyip verdim

Allah var bebelerim üzmüyor annelerini bazen 6'da uyanıp yatağın içinde sessiz sessiz benim uyanmamı bekliyorlar Yesin anneleri onları
Ya evet onu bizimkilerde yapıyor , kendi odalarındalar 1 aydır sabah bazen mırıl mırıl seslerini duyuyorum kendi kendilerine konuşuyorlar birbirleriyle ne anlatıyorlar merak ediyorum üzmesinler annelerini tabi akıllı kuzularım benim

O hareketlilik en çok beni yoruyor nasıl bir enerjileri var , bazen sizin bu temponuzu ben yapsam 3 gün kalkamam diyorum ama onlar saniye durmuyor o minik kelimeler bizde de var ve değişik mimikler şimdi favorimiz çirkin olmak fotoğraf çekiyoruz pozlar hep çirkin sürat yapılarak

Bebekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence o kadar sokağa çıktım ki resmen sokakçı oldular . Kapının önünde bekledikleri oluyor gün içimde dışarı çıkmak istiyorlar , oto koltuğuna ve bebek arabasına bindikleri an ses kesiliyor iki kez tatile gittim , bu hafta İstanbul’a güdeceğiz 7 saat yol gözümü korkutuyor ama allah büyük yaz içinde de iki tatilimiz daha var. Ana baba sokak sevince onlarda kodlanarak doğdu sanırım

Benimkilerden biri uykusunda konuşuyor mari o kadar komik ki
Vıdık vıdık biya biya diyor

nicecream Niceee müşteri memnuniyeti geri bildirimi yapmadın olmuyor böyle

Şaka bi yana naptın kabızlık işini çözebildi mi pekmez sorununuzu?
Ay kuzu yazacaktım aslında da unuttum çözdüm ama hem pekmez, hem zeytinyağ hem de yulaf lapası yedirdim çocuğa ve tabi kuru kayısı, o yüzden hangisi işe yaradı bilmiyorum

Ay kuzu yazacaktım aslında da unuttum çözdüm ama hem pekmez, hem zeytinyağ hem de yulaf lapası yedirdim çocuğa ve tabi kuru kayısı, o yüzden hangisi işe yaradı bilmiyorum

Kız anam çocuğa garezin ne senin bu seferde cır cır edecekmişsin Çok fazla yaptıysa kesin pekmezden çünkü tüm bağırsağı çıkartıyor dışarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…