- 19 Ocak 2017
- 6.965
- 20.185
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.881
Gece mama yemiyorlar mı peki . Gece maması yok mu eğer o yoksa süper değil mi
Ooo ee sen konuşma o zamanGece mama yok Mari 7 aylıktan beri. En son mamayı saat 9'da içiriyorum ve günü kapatıyorum. 9 da içirme nedenim uykuda daha kolay içmeleri normalde 8-8:30'da yatıyorlar o zaman versem de içerler. Mesala benim çıkıntı kız bazen uyumadan içmek istiyor son mamayı. Sabah 6:30-7 uyanma saatleri 7:30 mama veriyorum o zamana kadar yemiyorlar bişey
Ben de beyaz un daha çok veriyorum kizlar da daha çok seviyor
Ev yapımı poğaça börek de veriyorum hamur işi varsa başka bir şey yemiyorlar
Azar azar başlarsın canım önemli olan birden fazla miktarda vermemek
Un hayat kurtarıyor bizde
Dışarı çıkarken iki dilim ekmek atıyorum çantaya arabada durmadiklari zaman veriyorum uzun süre ekmek kemiriyorlar
Akademi eğitimi alabilirsin onlar daha uygun
Birebir danışmanlık alsan da sonuç olarak yine belli bi vakit ayırman gerekecek
Ooo ee sen konuşma o zamançocuklar daha ne yapsın sana
Aynen gerçekten 1 yaş farkı olacak... ama bu seferde hareketlilik söz konusu ,ahh birde o yeni yeni kelimeler, bizimkiler mama,ham, dede ,baba,anna diyebiliyor...Bizde de aynı etkiyi yapıyor , o yüzden bende hep yediriyorum yarım saat bir saat önce filan . Tek gece maması yiyorlar hatta nadiren yemedikleri bile oldu . 1 yaşa sonrası belki onuda keserler .
Tamam canım teşekkür ederim verilmez diye bjsey yokmuş anlamış oldumCanım ben ek gıdaya geçtiğimden beri un katılan her şeye tam buğday kullandım. Bazende yulaf unu .
Gercekten mi ya bende ibs var bebeklere ekstra dikkat etmek istiyorum bağırsak cok zor diye beyaz un aslında hem elin altında hemde tam buğday gibi değil sonuçta doğru diyosun yaa dışarı demişken kizlarinla avm vs gidebiliyo musun biz bebek arabasıyla bebek arabası durmadığı sürece heryere gidiyoz da bazen biri uyuyo diğeri uyumuyo hersey sapitiyoBen de beyaz un daha çok veriyorum kizlar da daha çok seviyor
Ev yapımı poğaça börek de veriyorum hamur işi varsa başka bir şey yemiyorlar
Azar azar başlarsın canım önemli olan birden fazla miktarda vermemek
Un hayat kurtarıyor bizde
Dışarı çıkarken iki dilim ekmek atıyorum çantaya arabada durmadiklari zaman veriyorum uzun süre ekmek kemiriyorlar
Akademi eğitimi alabilirsin onlar daha uygun
Birebir danışmanlık alsan da sonuç olarak yine belli bi vakit ayırman gerekecek
Gönderdiğin için teşekkür ederim canimm hemen bakicam8 ay civarı verdim ben. Ekli liste blw Türkiye nin paylaştığı örnek liste. Alerji, sindirim vs durumları için bu sıralamayı öneriyorlar. Tabi bir de 3 gün kuralını.Eki Görüntüle 3082660
Uyku eğitiminden önce benimkiler bebek arabasına koyar koymaz uyuyorlardi 2 3 saatGercekten mi ya bende ibs var bebeklere ekstra dikkat etmek istiyorum bağırsak cok zor diye beyaz un aslında hem elin altında hemde tam buğday gibi değil sonuçta doğru diyosun yaa dışarı demişken kizlarinla avm vs gidebiliyo musun biz bebek arabasıyla bebek arabası durmadığı sürece heryere gidiyoz da bazen biri uyuyo diğeri uyumuyo hersey sapitiyosizin nasıl büyüdükçe düzelir diye ümit ediyorum
Ya evet onu bizimkilerde yapıyor , kendi odalarındalar 1 aydır sabah bazen mırıl mırıl seslerini duyuyorum kendi kendilerine konuşuyorlar birbirleriyleAllah var bebelerim üzmüyor annelerini bazen 6'da uyanıp yatağın içinde sessiz sessiz benim uyanmamı bekliyorlarYesin anneleri onları
O hareketlilik en çok beni yoruyor nasıl bir enerjileri var , bazen sizin bu temponuzu ben yapsam 3 gün kalkamam diyorum ama onlar saniye durmuyorAynen gerçekten 1 yaş farkı olacak... ama bu seferde hareketlilik söz konusu ,ahh birde o yeni yeni kelimeler, bizimkiler mama,ham, dede ,baba,anna diyebiliyor...bi tanesi hazal yerine hada diyor olsun oda kabul ettik...ama en önemli sık sık gündeme gelen kelime haaayde...
Bebekleri nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bence o kadar sokağa çıktım ki resmen sokakçı oldular . Kapının önünde bekledikleri oluyor gün içimde dışarı çıkmak istiyorlar , oto koltuğuna ve bebek arabasına bindikleri an ses kesiliyorGercekten mi ya bende ibs var bebeklere ekstra dikkat etmek istiyorum bağırsak cok zor diye beyaz un aslında hem elin altında hemde tam buğday gibi değil sonuçta doğru diyosun yaa dışarı demişken kizlarinla avm vs gidebiliyo musun biz bebek arabasıyla bebek arabası durmadığı sürece heryere gidiyoz da bazen biri uyuyo diğeri uyumuyo hersey sapitiyosizin nasıl büyüdükçe düzelir diye ümit ediyorum
Benimkilerden biri uykusunda konuşuyor mari o kadar komik kiYa evet onu bizimkilerde yapıyor , kendi odalarındalar 1 aydır sabah bazen mırıl mırıl seslerini duyuyorum kendi kendilerine konuşuyorlar birbirleriylene anlatıyorlar merak ediyorum üzmesinler annelerini tabi akıllı kuzularım benim
Ay kuzu yazacaktım aslında da unuttumnicecream Niceee müşteri memnuniyeti geri bildirimi yapmadın olmuyor böyle
Şaka bi yana naptın kabızlık işini çözebildi mi pekmez sorununuzu?
Ay kuzu yazacaktım aslında da unuttumçözdüm ama hem pekmez, hem zeytinyağ hem de yulaf lapası yedirdim çocuğa ve tabi kuru kayısı, o yüzden hangisi işe yaradı bilmiyorum
3 gün yapamayınca oturup ağladım ben de onla. Dedim böyle olmaz ne okuduysam denedim. Yok ya tam yapması gerektiği kadar yaptı.Kız anam çocuğa garezin ne senin bu seferde cır cır edecekmişsinÇok fazla yaptıysa kesin pekmezden çünkü tüm bağırsağı çıkartıyor dışarı
3 gün yapamayınca oturup ağladım ben de onla. Dedim böyle olmaz ne okuduysam denedim. Yok ya tam yapması gerektiği kadar yaptı.
Bi 10 gün sonra naysı da okuruz b.k temizlemekten bıktım kabız olsunlar diyeArtık ne kadar kabız olduysa yavrum ishal edecek ne varsa verdiğin halde az yapmış
Bi 10 gün sonra naysı da okuruz b.k temizlemekten bıktım kabız olsunlar diye