2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

kizlar bizde isirma sorunu var sizde varmi ikisi ayni otuncagi isteyin bir irlerini isiriyorlar hele bitane cok fenq digerini her firsatta yakaliyo cocumun kollari dis izi oldu

Yakalasa affetmeyecek benim kız Allahtan oğlan çok hareketli İlk defa bebe iyi ki hareketli diyorum bu durum yüzünden Ama oğlan pek bir sevgi dolu saçını filan okşar genelde Kız yakadımı yoluk yoluk yoluyor

Kızlar benim kızıma 3. Evre rop tanısı konuldu benzer durum yaşamış olanlar varmı aranızda

At hemen at öyle ihtiyacım var ki dinlenmeye

Bu durum için evde bazen ayağımda mı uyutsam acaba . Belki işe yarar diyorum ama hiçde işime gelmiyor bir yandan . Yaz boyuna hep evde kalamam ki zaten çok kısa . Otel de park beşikler varmış onu hallettik en azından . Zaten perdelerde karatıyor odaları ama benim sorunum yol aslında . Araba için şişme yatak aldım sallarım diye o da sallanmak istemiyorlar ki eşşekler . Uçakla gitmek en güzeli ama Erzurum Antalya direk uçuş yok aktarmalı hep ve de arası çok uzun bekleme süresinin . En güzeli otur aşağı diyor şeytan da ama gitmeyi de çok istiyorum

Çilek veriyorum. Doktor verebilirsin dedı. Sütte artık başlayacam pankekle. Bal dısında her sey verdım

Hay masaşllah. Benimkiler 1 kere kalkıyor

Ayni kabus bende de var anasına cekmis bademcikleri keske cekmeseydi havalar 35 derece üstü olmadan hala dondurma yiyemem ben cocukken zor oluyor cidden

Kuzu Trabzon'dan direkt uçuş var bak onu değerlendirebilirsiniz. 1 saat 35 dk sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam O kadar uzun süredir gidemedim ki yolculuk süresini unutmuşum

Ayni kabus bende de var anasına cekmis bademcikleri keske cekmeseydi havalar 35 derece üstü olmadan hala dondurma yiyemem ben cocukken zor oluyor cidden

Ben yırttım galiba geçen soğuk vermiştim bişey olmadı Babasına çekmişler bir sevindim ki sorma İlk defa babalarına bişeyleri benzedi diye mutlu oldum
Senle de biz ikiz olabiliriz Rego Bebeleirmizde dörtüz

Canım benimkiler uyku saatlerine denk geliyorsa yolda uyuyorlar
Hatta bazen sırf eziyet çekmemek için tam uyuyacaklari zaman yola çıkıyoruz hiç sorun olmuyor
Uyku saatleri dışında zaten ne yapsan uyumuyorlar

Canım L lusin iyi çalışıyor, yurtdışı tatili yaptı geldi. Keyfi yerinde şükür dediğin gibi yerimi zor buluyorum bitik haldeyim

Canım L lusin iyi çalışıyor, yurtdışı tatili yaptı geldi. Keyfi yerinde şükür dediğin gibi yerimi zor buluyorum bitik haldeyim

Allah yardımcın olsun senin sektörü bilirim ve malesef en zoru Cidden bolca enerji ve sabır istiyor. Bir ikiz annesi içinde en önemli iki şey onlar zaten Yani yine X2
Lusine maşallah vallaha biz 1,5 saatlik uçak yolculuğundan korkuyoruz hatun yurtdışına açılmış Darısıııı başımıza

1,5 saatlik uçak yolculuğundan korkuyoruz mu dedin az önce
10 dakikalık sahile gitmeye korkuyorum

1,5 saatlik uçak yolculuğundan korkuyoruz mu dedin az önce
10 dakikalık sahile gitmeye korkuyorum

En fazla dışarda kalma süremiz 30 dk daha yukarı çıkamayan biriyiz
Çocuklarla gittiğim tek yer 10mt ötedeki mecburi birleşik market Birde kapımızın önündeki pazar
Avm filan bahsediyorsunuz arada inan yuhaaa diyorum En son Avm'ye 1 sene önce gittim
Hem sen sus bebeleri şehirler arası taşıdın sen o sana 1 sene yeter

Kuzu ben baya götüyorum avm ye 10 gündür evdeydik bugun yine gittik bizim oglan kızın birinin cantasını tutmus bırakmıyor kız hırsız sanıp panikledi falan ilk avm yaramazlıgınıda yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…