- 19 Ocak 2017
- 6.965
- 20.185
- 37
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.921
kizlar bizde isirma sorunu var sizde varmiikisi ayni otuncagi isteyin bir irlerini isiriyorlar hele bitane cok fenq digerini her firsatta yakaliyo cocumun kollari dis izi oldu
At hemen at öyle ihtiyacım var ki dinlenmeyeTatile gitmeye daha çok varsa farklı farklı yerlerde uyumayı dene evde. Bir gün oturma odasında yerde uyusunlar diğer gün başka oda da kanepede (Tabi güvenlik önlemleri şart!)
Benimkilerde bu ara sadece yataklarında yattılar bende korkuyorum.
Normalde oturma odasında, dinlenme odasında filan arada yatırıyorudum.
Olmadı Antalya'da annemin adresini atayım.İki torunu Amerikaya gitti boşluğa düştü yerini doldursun senin minnoş kızlar Yoksa hastalanır bizim makine Hem benimkilerin uyku eğitimini kendi vermişti çok başarılıdır ikiz bebe bakma konusunda
Bu durum için evde bazen ayağımda mı uyutsam acaba . Belki işe yarar diyorum ama hiçde işime gelmiyor bir yandan . Yaz boyuna hep evde kalamam kiAynı durum bizde de var dışarıda asla uyumuyorlar dediğin gibi ayakta sallanmayı da oyuna çeviriyorlar
Ben günübirlik gidiyorsam bebek arabasında ileri geri iterek sallıyorum uyuyorlar ama ev gibi verimli olmuyor asla
Biz de temmuzun ilk haftası tekirdaga gidicez besikleri Karartma perdeyi goturcem valla
Seyahat için küçük olan park beşikler var bi onlara bak istersen
Çilek veriyorum. Doktor verebilirsin dedı. Sütte artık başlayacam pankekle. Bal dısında her sey verdımNos yeminle ikiz kardeşim gibisin
@Asiveblue ben tam buğday filan bilmem çorbanın içine yurdum ekmaa doğrayıp içirdimÇocuklara 7.aydan beride Allah ne verdiyse verdim. Bal, süt, çilek bende de de 1 yaşı bekliyor. Onun haricinde yumurta beyazıda veriyorum. Artı ben bıldırcın yumurtası kullanıyorum normal yumurta yerine
Hay masaşllah. Benimkiler 1 kere kalkıyorGece mama yok Mari 7 aylıktan beri. En son mamayı saat 9'da içiriyorum ve günü kapatıyorum. 9 da içirme nedenim uykuda daha kolay içmeleri normalde 8-8:30'da yatıyorlar o zaman versem de içerler. Mesala benim çıkıntı kız bazen uyumadan içmek istiyor son mamayı. Sabah 6:30-7 uyanma saatleri 7:30 mama veriyorum o zamana kadar yemiyorlar bişey
Ayni kabus bende de var anasına cekmis bademcikleri keske cekmeseydi havalar 35 derece üstü olmadan hala dondurma yiyemem benDolaptan çıkan meyve, yoğurt kabusum zatenHem bozulacak diye korkup hem soğuk yedirmemek gerek tam bir kabus Bunla geçmiş olsun.
Aklıma ilkokuldayken ilkbaharda yediğim dondurma geldi sen soğuk yedirdim boğazı gitti diyinceZalım doktor tüm yaz dondurmayı yasaklamıştı Bir çocuk için ne büyük çaresizlik Sonrada mevsimsiz dondurma yedirmemişti annem Bir kış saklı dondurma yiyip sobada kağıdını tuttuşturucam derken kendimi yakmıştım Ulan travma üstüne travma yaşamışım bea Zordur bademcikleri hassas olanlara Anlıyorum ben kuzumu
Bu durum için evde bazen ayağımda mı uyutsam acaba . Belki işe yarar diyorum ama hiçde işime gelmiyor bir yandan . Yaz boyuna hep evde kalamam kizaten çok kısa . Otel de park beşikler varmış onu hallettik en azından . Zaten perdelerde karatıyor odaları ama benim sorunum yol aslında . Araba için şişme yatak aldım sallarım diye o da sallanmak istemiyorlar ki eşşekler . Uçakla gitmek en güzeli ama Erzurum Antalya direk uçuş yok aktarmalı hep ve de arası çok uzun bekleme süresinin . En güzeli otur aşağı diyor şeytan da ama gitmeyi de çok istiyorum
Ayni kabus bende de var anasına cekmis bademcikleri keske cekmeseydi havalar 35 derece üstü olmadan hala dondurma yiyemem bencocukken zor oluyor cidden
Çilek veriyorum. Doktor verebilirsin dedı. Sütte artık başlayacam pankekle. Bal dısında her sey verdım
Canım benimkiler uyku saatlerine denk geliyorsa yolda uyuyorlarBu durum için evde bazen ayağımda mı uyutsam acaba . Belki işe yarar diyorum ama hiçde işime gelmiyor bir yandan . Yaz boyuna hep evde kalamam kizaten çok kısa . Otel de park beşikler varmış onu hallettik en azından . Zaten perdelerde karatıyor odaları ama benim sorunum yol aslında . Araba için şişme yatak aldım sallarım diye o da sallanmak istemiyorlar ki eşşekler . Uçakla gitmek en güzeli ama Erzurum Antalya direk uçuş yok aktarmalı hep ve de arası çok uzun bekleme süresinin . En güzeli otur aşağı diyor şeytan da ama gitmeyi de çok istiyorum
Olabilir hiç aklımıza gelmedi . Bi bakalım heleKuzu Trabzon'dan direkt uçuş var bak onu değerlendirebilirsiniz.1 saat 35 dk sürüyordu yanlış hatırlamıyorsam O kadar uzun süredir gidemedim ki yolculuk süresini unutmuşum
Canım L lusin iyi çalışıyor, yurtdışı tatili yaptı geldi. Keyfi yerinde şükür
1,5 saatlik uçak yolculuğundan korkuyoruz mu dedin az önceAllah yardımcın olsun senin sektörü bilirim ve malesef en zoruCidden bolca enerji ve sabır istiyor. Bir ikiz annesi içinde en önemli iki şey onlar zaten Yani yine X2
Lusine maşallah vallaha biz 1,5 saatlik uçak yolculuğundan korkuyoruz hatun yurtdışına açılmışDarısıııı başımıza
1,5 saatlik uçak yolculuğundan korkuyoruz mu dedin az önce
10 dakikalık sahile gitmeye korkuyorum
Ben yırttım galiba geçen soğuk vermiştim bişey olmadıBabasına çekmişler bir sevindim ki sorma İlk defa babalarına bişeyleri benzedi diye mutlu oldum
Senle de biz ikiz olabiliriz RegoBebeleirmizde dörtüz
Kuzu ben baya götüyorum avm yeEn fazla dışarda kalma süremiz 30 dk daha yukarı çıkamayan biriyiz
Çocuklarla gittiğim tek yer 10mt ötedeki mecburi birleşik marketBirde kapımızın önündeki pazar
Avm filan bahsediyorsunuz arada inan yuhaaa diyorumEn son Avm'ye 1 sene önce gittim
Hem sen sus bebeleri şehirler arası taşıdın sen o sana 1 sene yeter