- 3 Ağustos 2020
- 1.065
- 1.627
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #38.761
Benimkiler de yürümüyorlar henüz tutup kalkıyorlar o kadar maşallahYoksa seninkiler yürümüyor mu
Kızzzzz ne diyorsun yürüyorlar Mı
Havuç pişik yapıyordu ama böyle değil bizi domatesin kendisi ve domates salçası mahvetti
Aha işte o ben annem uzun süre 1.5 dişle gezdin der merak etme şimdi gayet eşit
Kum yemeyen çocuk bizden değildir nos , salıver gitsinRego bize klima da yetmiyor artık
Dün sahile indik iğne atsan yere düşmez millet denize giriyor
Bebelerin kum yemeyeceğini bilsem ben de sokarım valla
Benimkiler de yürümüyorlar henüz tutup kalkıyorlar o kadar maşallahMi-Ok Yun un çılgınları bu işi erkenden çözmüş . Ben çok beklentiye girmiyorum açıkçası sadece şu yürüteçlerden çok sıkıldım .Zaten biri çok büyük ve ağırdı onu postaladım etlimden getirdim yine de çok gözüme batıyorlar . Not kablo kalabalığını görmeyin lütfen sürekli çekip çıkarıyorlar en büyük tutkuları
Kum yemeyen çocuk bizden değildir nos , salıver gitsin
Garip gerçektenBacım benimkiler ters o yüzden çokta şaapmayın. Tutup kalkmayı, emeklemeyi beceremiyorlar ama bıraktın mı odayı baştan sona yürüyorlar
Çok geç kalmışız hemen çalışmalara başlayım 10 aylık oldular bugün Ruşen amcanın oğlu sedat misaliYoksa seninkiler yürümüyor mu
Ya ama yürümemesi daha iyi bir arkadaşımın 8.5 aylık yürüdü hep yürüdü ama akıl gelişmemişti daha çok zorlandım , dikkati , zararı hiç bilmiyordu der . Her şey zamanında güzel .8 aylıkken başladılar annem aklını peynir ekmekle mi yedin bırak 1 yaşı beklesinler yürüme talimi yaptırma dedi bıraktımÜstüne düşsem şimdiye evi talan etmişlerdi Ablamda 8 aylıkken yürümüş ailede genetik mi nedir
Seninkiler tam alerjik Mari vallaha Allah bebelerine ve sana kolaylık versin
Avatarın kızda öyleymişBende benim denişik yine başıma bişey getirdi dediydim Sen ilerleyen dönem olduğuna göre tamam takılmıyayım artık
Sokağa çıkar toprak yesinler , benimkiler dün saksıdan almışlar bir parça denemişler mesela ikisi bir olupBizde kum olmadığından çimen ve papatya yiyoz o olur mu
Garip gerçektenİllaki tutup bırakacaksın
Sokağa çıkar toprak yesinler , benimkiler dün saksıdan almışlar bir parça denemişler mesela ikisi bir olup
Sokağa çıkar toprak yesinler , benimkiler dün saksıdan almışlar bir parça denemişler mesela ikisi bir olup
Biri saksı mı dediO konuda evde bile alıyorlardır tozu toprağı. Sağolsun mahallemizin inşaatı bitmediğinden evin yerleri aratmıyor dışarıyıBiraz önce yolladım mesajın birinde Demir yerleri yalarken bağışıklık tam
Biri saksı mı dediEki Görüntüle 3079508
Çok teşekkür ederimCanım öncelikle çok geçmiş olsun . Bu kadar sıkıntılı bir dönemde ikiz bakmak çok zor Allah kolaylık verdin . Şu anki dönem gaz ve sancı dönemi çok normal özellikle belli saatler de hiç durmaması da kolik olduğunu gösteriyor . Benimkilerde akşam 6 ile 12 arası çok ağlıyorlardı. Kaç tane gaz damlası kullandım sonuç sıfır . Kimyon sadece iyi geliyordu bir de sıcak banyo . Küvette yaptırmıyordum kucağıma alıp sıcak suyla masaj yapıyordum karınlarına ancak öyle sakinleşiyorlardı . Bir de başlarda çok kalın giydirmiyordum ama sonra annem kızıp kalın giydirmeye başlayınca oda iyi geliyordu . En azından bir tık daha sakinleşiyorlardı . Tamamen mucize bir şey yok bu konuda açıkçası . 4 aydan sonra yavaş yavaş geçer inş . Umarım yararlı olmuşumdur
Kayinvalide sağ mı?
Yardim teklif etmedi mi?
Biz bir sekilde hallettik ama iki cocukla hem yemek hem temizlik asla dört dortluk olmuyor malesef
Sizin özel durumunuzdan dolayı hepsi olmak zorunda ama
İnşallah çok çok kısa sürede toparlar eşiniz
Sağ ama 80 yaşında falan kendine faydası yok malesef. Çok teşekkürler
Her sey çok pahalı rego bu gidişle don atlet gircez denize de
Lenfoma 4.evre. kemik iliği metastazı var malesef. Sizin eşiniz ne kanseriydi ? Süt alerjisi için başka belirtileri olmuş mu acaba ağlama dışında? Sanırım bu konunun uzerine gitmem lazimCok geçmiş olsun öncelikle ne kanseri?
Burdan milyon fayda görmüş biri olarak bende yazayım benim bebeklerim kolik değillerdi hiç olmadılar da uyanıkken bir sıkıntı yoktu ama uyutamiyordum ve halâ uyutamiyorumbenim hamilelikte çok çok riskli bir hamileliğim vardı doğum yaptım sonrasında da ailevi problemlerim tavandi birde benim eşimde kanser tanılı olduğu ameliyat ve tedavi yüzünden tüp bebek yaptırdık hamileyken tekrar nüks etti ve tekrar ameliyat oldu kan değerleri yükselişte ve tekrar nüks durumu var sağlıkçıyım ama iş eşime gelince çok farklı olmuştu psikolojininizi çok iyi anlıyorum Allahim gücünüze güç katsın ikiz bebek birde Bu şekilde gerçekten çok çok zor ben elektrikli ana kucaklarindan çok memnun kaldım 4 moms var ya taşıt konumunda ama o da bir süre ama arkadaşım da benimle ikiz doğum yaptı hiç susmayan sürekli ağlayan bebekleri vardı meğerse süt alerjisi varmış kendi diyete girdi ve relactaz kullandı şuan çok daha rahat olduğunu söylüyor.
Ben gamiba orada hata yapiyorum sicak diye corap falan giydirmiyorum. Relaktaz yarin alacagim umarim ise yarar, teşekkür ederimÇorapsız bırakma çocukları yaz kış giyinsinler. Eskilerin bir bildiği varmış ayaklardan gazlanır çocuklar.
Relaktaz günde 60 damla kadar kullanabiliyorsunuz. Benimki kolik olmadığından sabah akşam yeterli gelmişti. Ama koliklerde her mamaya 5-6 damla gideri oluyor.
Şimdi her yer öyle kapı pencere açıldı toz duman her yerO konuda evde bile alıyorlardır tozu toprağı. Sağolsun mahallemizin inşaatı bitmediğinden evin yerleri aratmıyor dışarıyıBiraz önce yolladım mesajın birinde Demir yerleri yalarken bağışıklık tam
Hahahah daha oradan başarmış akıl küpü yaBiri saksı mı dediEki Görüntüle 3079508
Tabi kiMemoş mu oÇit olmasa daha faydalıydı Sanki tadına bakamamış hiç
Eller hep dışarda zaten. Oyuncakları hep aradan dışarı atıyorHahahah daha oradan başarmış akıl küpü ya
Şimdi her yer öyle kapı pencere açıldı toz duman her yero yer yalama bizde de var . Mesela daha yeni çamurlu patatesi almış yalıyor hatta bir kaç level üstünü anlatayım laminantın nasıl parçaladıysa tozluk yerinden tahta parçası bulmuş atmış ağzına geviş getirip duruyor bir baktım Kİ bakmaz olaydım
Gecti canım çok şükür ya dün dedim sabaha kadar geçmezse doktora goturcemNoscum ben trosyd kremle geçirdim ama sürdüm günde 3-4 kez aralarda da hametan sürdüm . Zeytinyağından bu dönem kesin uzak dur açık pişiği daha da beter etti . 3. Günün sonunda sudo ve hametanla gittim ama 1 hafta sürdü .
Mari domates 1 yasa kadar verilmiyormus yeni ogrendimHavuç pişik yapıyordu ama böyle değil bizi domatesin kendisi ve domates salçası mahvetti
Benimkiler de yürümüyorBenimkiler de yürümüyorlar henüz tutup kalkıyorlar o kadar maşallahMi-Ok Yun un çılgınları bu işi erkenden çözmüş . Ben çok beklentiye girmiyorum açıkçası sadece şu yürüteçlerden çok sıkıldım .Zaten biri çok büyük ve ağırdı onu postaladım etlimden getirdim yine de çok gözüme batıyorlar . Not kablo kalabalığını görmeyin lütfen sürekli çekip çıkarıyorlar en büyük tutkuları
Sen attin mi bebeleri suyaKum yemeyen çocuk bizden değildir nos , salıver gitsin
Sabah olsun diyecem zaten Defneyle Demir koşuyorÇok geç kalmışız hemen çalışmalara başlayım 10 aylık oldular bugün Ruşen amcanın oğlu sedat misali
Tabi kinerde yaramazlık orda memoş
Eller hep dışarda zaten. Oyuncakları hep aradan dışarı atıyor