2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Yoksa seninkiler yürümüyor mu
Benimkiler de yürümüyorlar henüz tutup kalkıyorlar o kadar maşallah Mi-Ok Yun un çılgınları bu işi erkenden çözmüş . Ben çok beklentiye girmiyorum açıkçası sadece şu yürüteçlerden çok sıkıldım .Zaten biri çok büyük ve ağırdı onu postaladım etlimden getirdim yine de çok gözüme batıyorlar . Not kablo kalabalığını görmeyin lütfen sürekli çekip çıkarıyorlar en büyük tutkuları

Eklentiler

• image.jpg
    199 KB · Görüntüleme: 35
Kızzzzz ne diyorsun yürüyorlar Mı

8 aylıkken başladılar annem aklını peynir ekmekle mi yedin bırak 1 yaşı beklesinler yürüme talimi yaptırma dedi bıraktım Üstüne düşsem şimdiye evi talan etmişlerdi Ablamda 8 aylıkken yürümüş ailede genetik mi nedir

Havuç pişik yapıyordu ama böyle değil bizi domatesin kendisi ve domates salçası mahvetti

Seninkiler tam alerjik Mari vallaha Allah bebelerine ve sana kolaylık versin

Aha işte o ben annem uzun süre 1.5 dişle gezdin der merak etme şimdi gayet eşit

Avatarın kızda öyleymiş Bende benim denişik yine başıma bişey getirdi dediydim Sen ilerleyen dönem olduğuna göre tamam takılmıyayım artık

Bacım benimkiler ters o yüzden çokta şaapmayın. Tutup kalkmayı, emeklemeyi beceremiyorlar ama bıraktın mı odayı baştan sona yürüyorlar

Ya ama yürümemesi daha iyi bir arkadaşımın 8.5 aylık yürüdü hep yürüdü ama akıl gelişmemişti daha çok zorlandım , dikkati , zararı hiç bilmiyordu der . Her şey zamanında güzel .

Sokağa çıkar toprak yesinler , benimkiler dün saksıdan almışlar bir parça denemişler mesela ikisi bir olup

O konuda evde bile alıyorlardır tozu toprağı. Sağolsun mahallemizin inşaatı bitmediğinden evin yerleri aratmıyor dışarıyı Biraz önce yolladım mesajın birinde Demir yerleri yalarken bağışıklık tam

Sokağa çıkar toprak yesinler , benimkiler dün saksıdan almışlar bir parça denemişler mesela ikisi bir olup

Biri saksı mı dedi

Çok teşekkür ederim kimyonun belli bir ölçüsü var mı nasıl yapıp verebilirim? Şimdi de yaz olunca bir de izmir sıcağı kalın giydirmek baya imkansız oluyor

Lenfoma 4.evre. kemik iliği metastazı var malesef. Sizin eşiniz ne kanseriydi ? Süt alerjisi için başka belirtileri olmuş mu acaba ağlama dışında? Sanırım bu konunun uzerine gitmem lazim
Ben gamiba orada hata yapiyorum sicak diye corap falan giydirmiyorum. Relaktaz yarin alacagim umarim ise yarar, teşekkür ederim

Şimdi her yer öyle kapı pencere açıldı toz duman her yer o yer yalama bizde de var . Mesela daha yeni çamurlu patatesi almış yalıyor hatta bir kaç level üstünü anlatayım laminantın nasıl parçaladıysa tozluk yerinden tahta parçası bulmuş atmış ağzına geviş getirip duruyor bir baktım Kİ bakmaz olaydım

O bakmaz olaydım olayı Geçen kolinin kenarını yemiş birde ballandıra ballandıra çiğneyip, yutuyor. Dedim ki tamam bundan bile boğulmadan sıyırdıysan herşeyi yiyebilirsin artık
Demir eksiği mi var bu bebelerin dicem daha geçen hafta tahlilde iyiydi değeri
Laminant ne eksiğinde yenir acaba

Gecti canım çok şükür ya dün dedim sabaha kadar geçmezse doktora goturcem
Travazol sürdüm gece
Sabah baktigimda tamamen gecmisti cok sukur ama inatci pisik gercekten zormus
Havuç pişik yapıyordu ama böyle değil bizi domatesin kendisi ve domates salçası mahvetti
Mari domates 1 yasa kadar verilmiyormus yeni ogrendim
benimkini de domates yakti
Benimkiler de yürümüyor
Yürümesinler mümkünse bir süre daha böyle yeterince yoruyorlar sağ olsunlar
Bu kablo sevdasi da elektrik akimina kapılmayla son bulacak diye ödüm kopuyor Allah muhafaza
Kum yemeyen çocuk bizden değildir nos , salıver gitsin
Sen attin mi bebeleri suya
bi de biz bunlara ne giydircez ya oyle de hi sorun var
mayo bez yeter mi ki sadece
kız bebesi bunlar memişleri kırda olmasin
Çok geç kalmışız hemen çalışmalara başlayım 10 aylık oldular bugün Ruşen amcanın oğlu sedat misali
Sabah olsun diyecem zaten Defneyle Demir koşuyor
Geçen eşim oturmuş nasıl yürünür onu anlatıyor ciddi ciddi
İki ayağını birden kaldırınca onun adı zıplama oluyor onu yapamazsın diyor
Kızların da umurunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…