2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun bebeklerim şimdilik iyi 1100 gr doğdular Rabbim hepinize sağ salim nasip etsin. Ama en ufak baskıyı ciddiye alın korkutmak için değil sadece tedbir için söylüyorum benim evim 1 saat uzakta eğer hastanede yatıyor olmasaydım belki de daha kötü olacaktı herşey çünkü tüm bu olanlar yarım saatte gerçekleşti

Kızlar dualarınız için Allah razı olsun bebeklerim şimdilik iyi 1100 gr doğdular Rabbim hepinize sağ salim nasip etsin. Ama en ufak baskıyı ciddiye alın korkutmak için değil sadece tedbir için söylüyorum benim evim 1 saat uzakta eğer hastanede yatıyor olmasaydım belki de daha kötü olacaktı herşey çünkü tüm bu olanlar yarım saatte gerçekleşti
Maşallah canım kısa sürede toparlasinlar inşallah. Kızdı ikisi değil mi isim koydunuz mu ? Ayrımı nasıl yaptınız isim koyarken 😍

Sağlıkla büyüsün yavruların....🍀🧿
Sagsalim birbirinize kavusup yuvanıza dönün inşallah canım...Baskı derken 🙈 bilmiyoz acemiyiz.Agri sancı dan anlarız galiba durumun ciddiyetini.

canim saglikla buyusunler, bir an once gelsinler insallah kucagina, cok cok gecmis olsun sana da. sen nasilsin, agrin sizin var mi cok, kendine cok dikkat et, hep beraber bir an once toparlanin insallah.

Tavsiyen için çok teşekkür ederim canım ilk kızımda sezeryan olduğum için sancı nasıl bir şey bilmiyorum. Gaz sancısı yaşadığım oluyor sonra dlyorjm o normal sancı mı ki kasılma vs olmuyor. Bu arada bin şükür kiloları da iyi sağlıkla büyüt inşallah canım

Oy minik civcivler kisa surede toparlarla insallah annesi 🤗

Sağlıkla büyüsün yavruların....🍀🧿
Sagsalim birbirinize kavusup yuvanıza dönün inşallah canım...Baskı derken 🙈 bilmiyoz acemiyiz.Agri sancı dan anlarız galiba durumun ciddiyetini.
Canım vajinaya doğru iten birşey oluyor. Birde karnım sertleşti bebeklerin hareketleri sert ama azdı

Kader arkadaşlarım 🍀 yeni yıla karnimizda iki canla birlikte giriyoruz çok şükür bugünlere...🤲🏻
2021 yılında sagsalim vakti zamaninda sağlıkla yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...❤️❤️
Seneye yavrularimizla saglik ve mutluluk içinde yeni yıl kutlamak dileğiyle...
Yeni yılımız kutlu olsun hepimizin...

Kader arkadaşlarım 🍀 yeni yıla karnimizda iki canla birlikte giriyoruz çok şükür bugünlere...🤲🏻
2021 yılında sagsalim vakti zamaninda sağlıkla yavrularımıza kavuşmak dileğiyle...❤️❤️
Seneye yavrularimizla saglik ve mutluluk içinde yeni yıl kutlamak dileğiyle...
Yeni yılımız kutlu olsun hepimizin...
Cok sukur canim🙏
Amin amin Allah razi olsun 😘🙏

Arkadaşlar
Danışmak istediğim bir konu var kafam çok karıştı.
İkizler için eşyaları nasıl seçmeliyim
Yatak bebek arabasi odasi vs vs tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim

Arkadaşlar
Danışmak istediğim bir konu var kafam çok karıştı.
İkizler için eşyaları nasıl seçmeliyim
Yatak bebek arabasi odasi vs vs tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben park yatak aldim canim belli bi yasa kadar yatarlar diye dolabimiz vardi bos buyuk onu kullanicam simdilik.bebek arabasi sunny baby ikiz bebek arabasi onun disinda sormak istediklerini sor kuzum 🤗

İyi akşamlar herkese . Kızlar hatırlayanlar vardır umarım beni .3 embriyo transfer edilip 4 kese olduğunu yazmıştım. Şimdi keselerden birinin boş olduğunu öğrendim. Diğer 3 bebeğinde kalp atışını duyduk .Çok fena halde bulantım var ilaç fayda etmiyor. Kusmalar fazla olunca kanamada artıyor . Kaçıncı haftaya kadar devam etti sizlerin kusmaları

İyi akşamlar herkese . Kızlar hatırlayanlar vardır umarım beni .3 embriyo transfer edilip 4 kese olduğunu yazmıştım. Şimdi keselerden birinin boş olduğunu öğrendim. Diğer 3 bebeğinde kalp atışını duyduk .Çok fena halde bulantım var ilaç fayda etmiyor. Kusmalar fazla olunca kanamada artıyor . Kaçıncı haftaya kadar devam etti sizlerin kusmaları
Kendine işkence çektirme doktoruna söyle ilaç yazsın

X