- Konu Sahibi incikartanesi
- #3.321
Bir şey olmaz canım inşallah içini ferah tutİnsallah canim buyuk ihtimal yarin bi giderim doktora bu kasilmalar rahim agzini kisaltacak diye cok korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey olmaz canım inşallah içini ferah tutİnsallah canim buyuk ihtimal yarin bi giderim doktora bu kasilmalar rahim agzini kisaltacak diye cok korkuyorum
İnsallah canim sagol destegin icinBir şey olmaz canım inşallah içini ferah tut
Nasıl oldun canımBelim çok ağırıyor nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Aynı canım yemek yemeye kalktım arttı hemen sanırım yemeği de yatarak yemem lazımNasıl oldun canım
Ayağının altına yastık koy canım bir süre yatakta ye yemeğini deAynı canım yemek yemeye kalktım arttı hemen sanırım yemeği de yatarak yemem lazım
Koyuyorum canım dua edin bana bugün her ihtimale karşı çantalar hazırlandı kendim yapamadığım için üzüldüm erken diyenlere aldırmayın iyiyken herşeyini kendiniz yapın dursun köşede ne olacakAyağının altına yastık koy canım bir süre yatakta ye yemeğini de
Hiç aklımdan çıkmıyorsun inan bir sen bir masal gruba ara ara bakıp çıkıyorum sizin için zamanında gelsin inşallah bebişlerKoyuyorum canım dua edin bana bugün her ihtimale karşı çantalar hazırlandı kendim yapamadığım için üzüldüm erken diyenlere aldırmayın iyiyken herşeyini kendiniz yapın dursun köşede ne olacak
Sağ ol canım hepimizin bebişleri inşallah sağlıkla vaktiyle gelsinHiç aklımdan çıkmıyorsun inan bir sen bir masal gruba ara ara bakıp çıkıyorum sizin için zamanında gelsin inşallah bebişler
Kotu dusunme insallah boyle yata yata 36yi en az gorecez canim inaniyorumKoyuyorum canım dua edin bana bugün her ihtimale karşı çantalar hazırlandı kendim yapamadığım için üzüldüm erken diyenlere aldırmayın iyiyken herşeyini kendiniz yapın dursun köşede ne olacak
Sagol kuzumBen de acile gittim geldim ilac icmistim onun demekki faydasi oldu sukur sanci cikmadi kendi doktoruma yarin gideyim diyodum oyle olunca normal kontrol gunum carsamba o gun gidecem insallah. Bana doktor magnezyum vermedi acilin doktoru yazdi faydasi olur kasilmalara dediHiç aklımdan çıkmıyorsun inan bir sen bir masal gruba ara ara bakıp çıkıyorum sizin için zamanında gelsin inşallah bebişler
Tabi faydası olur kuzum ben bazen 2 içiyorum bacak ağrım vs olunca çok şükür sancın yokmuş çok sevindim canımKotu dusunme insallah boyle yata yata 36yi en az gorecez canim inaniyorum
Sagol kuzumBen de acile gittim geldim ilac icmistim onun demekki faydasi oldu sukur sanci cikmadi kendi doktoruma yarin gideyim diyodum oyle olunca normal kontrol gunum carsamba o gun gidecem insallah. Bana doktor magnezyum vermedi acilin doktoru yazdi faydasi olur kasilmalara dedi
Amin canım inşallah inşallahSağ ol canım hepimizin bebişleri inşallah sağlıkla vaktiyle gelsin
Kotu dusunme insallah boyle yata yata 36yi en az gorecez canim inaniyorum
Sagol kuzumBen de acile gittim geldim ilac icmistim onun demekki faydasi oldu sukur sanci cikmadi kendi doktoruma yarin gideyim diyodum oyle olunca normal kontrol gunum carsamba o gun gidecem insallah. Bana doktor magnezyum vermedi acilin doktoru yazdi faydasi olur kasilmalara dedi
İnsallah sorunsuz hepimiz dogum yapalim zamaninda kuzum dualarimda hep buTabi faydası olur kuzum ben bazen 2 içiyorum bacak ağrım vs olunca çok şükür sancın yokmuş çok sevindim canım
Maşallah canım kiloları çok iyiKızlar benim bugün kontrolum vardı (30+1 im ) 30. Hafta raporumu verdim. İlk kez nst çekildi çok hafif sancılarım çıktı önlem amaçlı nidilat başlandı pruloton Depot ile duphastona devam dedi bebişlerin biri 1800 biri 1750 çıktı rahım ağzı uzunluğuda kaç oldugunu söylemedi iyi dedi ikiside baş gelişdi biri dönmüş makat geliş olmuş
Doktordan durum bildirir raporu aliyosun canim kuruma da dilekce yaziyosun su tarihte 24 haftalik gebe olmam sebebiyle idari izin hakkimi kullanmak istiyorum falan gibi benim okulum gerek yok dilekceye dedi ama ben yazmistim verdimKizlar 24.hafta idari izin için kurumunuza dilekçe verdiniz mi. Dilekçe örneği var mı nasıl bir dilekçe yazacağız
Hayirli olsun canim masallah muhtemelen en kucuk minnoslar seninkiler burdaKızlar selam :) bugün ikizlerim olacağını öğrendim elhamdülillah. Daha 5 hqftalığız kalp atışı bile duymadık var mı benim gibi yeni olan
Sana en yakın ben varım sanırım. Bugün tam 12 haftalık olduk hayırlı olsun bu aradaKızlar selam :) bugün ikizlerim olacağını öğrendim elhamdülillah. Daha 5 hqftalığız kalp atışı bile duymadık var mı benim gibi yeni olan
Canım tedbir iyidir kiloları çok şükür güzel ilaçlarda fayda eder o sancı da kaybolur inşallahKızlar benim bugün kontrolum vardı (30+1 im ) 30. Hafta raporumu verdim. İlk kez nst çekildi çok hafif sancılarım çıktı önlem amaçlı nidilat başlandı pruloton Depot ile duphastona devam dedi bebişlerin biri 1800 biri 1750 çıktı rahım ağzı uzunluğuda kaç oldugunu söylemedi iyi dedi ikiside baş gelişdi biri dönmüş makat geliş olmuş