2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

Kizlar selam. Nasılsınız? Bayadir giremedim. Yazılanları okudum.
*Perşembe günü tetenoz asimın İlk dozunu yaptırdım. 2.doz da 29.haftada yapılacak. Aslında doktorum farketmez 2.dozu doğum sonrası da yaptırabilirsin dedi çünkü 4 yıl önce yapılmış kızımda.
*Şeker yüklemem de yapıldı Perşembe günü. Benim sıkıntı olmadı hiç şeker yuklemesinde. Sonuç iyi çıktı şükür. Sadece idrarda kan çıktı böbrekle alakalı olabilir dedi taş varsa dedi. Ki ben de var taş. İnşallah sorun çıkarmaz yoksa fena olur ağrısı çok fena bilen bilir.
*Dün de kontrolümu vardı. Şükür ikisi de iyi. İki üç gün geri çıktılar. O da normal dedi. Kiloları iyi dedi birisi 671gr diğeri 688 Gr çıktı.
* Bebislerin kıyafetleri bugün başladım yıkamaya. Kendimin öncesinden var gecelik 1 pijama 4 5 takım var. Gecelik pek sevmiyorum. Bu arada dikiş yeri baya aşağıda oluyor. Pijamayla da rahat edersiniz. Külot büyük beden almıştım ben. Hamile kilidi almıştım ilk hamileliğimde rahat edemedim ben çok sıkı gelmisti. Emzirme atleti rahat oluyor tavsiye ederim. Diğer türlu zor bence. Ben gibi göğsü küçük olanlar icin 😊

Kızlar hepinize merhaba
Ben Kasım 2020 ikiz bebek annesiyim
Biliyorum aklınızda bir çok soru var doğumla ilgili . Ben kendi tecrübelerimi yazmak istedim ilgilenenler için.

hamileliğim zor geçti 36 yaşındayım kanamalar nefes darlıkları vs..
fakat işin güzel yanı ikizler hep erken gelir diye düşünürken en ufak bir sancı yaşamadan 38.haftaya geldim ve sezeryanla bebeklerime kavuştum.Çok şükür küveze girmediler ve kiloları iyiydi.sonrasında sütümde yetti yetmez diye düşünmeyin kendinizi sütünüzün olacağına inandırın.
En büyük tavsiyem tüm düzeni temizliği bebekler gelmeden iyice halledin.mümkünse buzdolabına yemek istifleyin.buzluk kısmına birşeyler ayarlayın çünkü bebeklerden sonra yemek yapmak bile okadar zor ki.. ev temizliğine yemeğe sırf biri lazım umarım yanınızda size yardımcı olacak birileri vardır çünkü cidden ben yetişemiyorum hiçbir işe.Dünyanın en güzel şeyi yinede:)
Canım mesajını okumak çok iyi geldi tek başına mı bakıyorsun nasıl düzen oturtun bebekler kaç kilo doğdular?inşallah biz de o kadar dururuz canım

Canım geçmiş olsun. Benim de bir tanesi öyleydi. Kanalda kafası dedi. Ağrım felan yok benim. Muayenede öyle söyledi. Korkma rahim.agzin kapalı sıkıntı yok dedi bana.
Canım benimde başı aşağıdaydı ama büyüdükçe baskı artıyor ister istemez o yüzden açılma yapma riski var şimdilik kapalı çok şükür

Sevindinizmi ikizleriniz olacağı için yoksa bendemi tuaflik var acaba boyle hissettigim için de vicdanım hic rahat değil ama boyle hissediyorum sevinemiyorum
Ben bizzat istedim canım sevindim gerçekten evet kolay değil zor olacak psikolojik olarak hazırım buna zorlanacağım 2 sene sonrası çok daha güzel olacak inşallah

Kızlar bu ciğer geliştirici iğne kaçıncı haftadan önce doğan bebekler için gerekli biliyomusunuz
Canım ben 38+3 te kızımı doğurdum doğumdan 4 gün önce vuruldum düşün yani kızım 2800 gramdı doktor her ihtimale karşı küvöze girmesin vuralım demişti. Bu arada kontrole gidecektin sanırım canım nasıldı

Biz de bugün doktora gittik kızlar :) Doğum sürecine girdik artık dedi doktorum. Coraspini kestik. Ne olur ne olmaz ciğer geliştirici iğne vurdu yarın da bir dozunu vuracağız. Gelişimleri çok iyi dedi kafaları yukarıda allahtan o yüzden açılma yok, hedefimiz 37+0 dedi bakalım ❤️
Ya çok heyecanlı 😀😀bizim ilk hedef 34 dedi kuzu son hedef 37+0 da alırım dedi 😂

Canım ben 38+3 te kızımı doğurdum doğumdan 4 gün önce vuruldum düşün yani kızım 2800 gramdı doktor her ihtimale karşı küvöze girmesin vuralım demişti. Bu arada kontrole gidecektin sanırım canım nasıldı
Ptesi kontrolum gitmişken 30. Hafta raporumu da alıcam . Bana doktor erken doğum riskin şimdilik yok olursa yaparız dedi gruptata çoğu kişiye olunca benimde aklım karıştı

Ptesi kontrolum gitmişken 30. Hafta raporumu da alıcam . Bana doktor erken doğum riskin şimdilik yok olursa yaparız dedi gruptata çoğu kişiye olunca benimde aklım karıştı
Valla canım benim de yoktu erken doğum riski dediğim gibi planlı sezaryen ile 38+3 de doğum yaptım 4 gün önce iğne vuruldum

Erken doğum riski bende de hiçbir bulguda yok ama biz tedbirimizi alalım kizlarin sağı solu belli olmaz dedi doktorum istersen sende talep et yaptır.35+3 te tek bebek doğum yapan arkadaş var bebeğin kilosu gayet iyi ama solunum sıkıntısından kuvezde akciğer gelişimini hızlandırmak amaçlı yapıldığından faydası olur zararı olmaz 🍀

Erken doğum riski bende de hiçbir bulguda yok ama biz tedbirimizi alalım kizlarin sağı solu belli olmaz dedi doktorum istersen sende talep et yaptır.35+3 te tek bebek doğum yapan arkadaş var bebeğin kilosu gayet iyi ama solunum sıkıntısından kuvezde akciğer gelişimini hızlandırmak amaçlı yapıldığından faydası olur zararı olmaz 🍀
39 haftalık doğum yapan arkadaşımın oğlu aynı canım bu aslında haftaya çok bakmıyor arkadaşım 34 te doğum yaptı ikiz küvöze girmedi mesela

Bakalım bu gittiğimde bi daha sorayım ne diyecek

X