2021 de ikiz annesi olacaklar kimler

siz özelde calısıyorsunuz dimi?
bir ara hamilelere idari izin gelmişti keşke yine çıksa. biz özeldeyiz ama o sürede hamile olan arkadasşar hep evdeydi idari izinliydi.
şimdi mesaimiz 10-16 bir gidip bir gün gitmiyorum esnek çalışmadan dolayı. tedavi gördügümü biliyorlar.
bebiş işi netleşsiz soracagım bakalım evden çalışma gibi bişey var mı? sonucta biz hamileyiz ve risk altındayız.
en azından haftada 2 gün daire gelip işi bitirebilirim. :)

Oğlu değil kızı 3 günde bir oynarmış aradaki farkı anla diye yazdım canım yani kızlar genel itibariyle sakin oluyor

Özelde değilim 657 liyim benim işimde evde çalışma gibi bi durum olmuyor malesef

bakalım 2 gün sonra yani pazar bir daha test verecegim.
yalnız ben cok korkuyorum ikiz gebelikten . bir yanım deli gibi istiyor . bir yanım cok korkuyor kızlar .
rabbim saglıkla ilerletsin hepimize
Hadi inşallah sağlıkla ilerlesin.
Tek gebelikte olsa ikide olsa bı şekilde ilerliyo rabbim yardım ediyo ama tabi korkun daha fazla oluyo herşey de.

Özelde değilim 657 liyim benim işimde evde çalışma gibi bi durum olmuyor malesef
devlet memurusunuz yani? o zaman size saglık bakanı 24 .uncu haftadan sonra izin verdi diye biliyorum . geçen pandeminin ilk zamanlarında. mesela özel de o yok cogulsa 30 . hafta tekse 32 . haftadan sonra izin var . bunu bir arastırın .
öyle bişi varsa kullanırsınız ne güzel olur

Ben şuan 28. Haftadayım 24. Haftadan itibaren de idari izinliyim

Ben şuan 28. Haftadayım 24. Haftadan itibaren de idari izinliyim
ooo süper :)
işte sizinde o şansınız var süper .
bende 10-16 bir gün gidip bir gün gitmiyorum ama bizim tüm iş yeri bu şekilde gebelere özel bişi degil
artık ik ile paylaşacak düzeye gelince ögrencegim gebelere özel bir şey olacagını sanmıyorumda haftada 2 gün gidecek şekilde ayarlatsam yeter

Regl ağrısı gibi ağrılar normal mi kızlar bugün sabahtan beri öyle bir ağrı var karnımda korktum

Çok sağol canım korktum bişey mi oluyor acaba diye stres oluyorum sürekli rahatladım biraz

Sağol canım hiç olmuyordu arada bı oluyor böyle olunca da telaş yapıyorum bir an önce randevum gelse de gitsem doktora hiç gelmiyor bu randevu günleri

Sağol canım hiç olmuyordu arada bı oluyor böyle olunca da telaş yapıyorum bir an önce randevum gelse de gitsem doktora hiç gelmiyor bu randevu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…