- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 34
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.541
Düzensiz olurmuş hareketler canım hepimizin öyle bazen çok bazen az çok şükür hissediyorsunCanım O zaten var artık kabullendimfarkındayım kızların zor sigdigini
En hareketli olani dün çok hissemedim baya üzüldüm ağladım şükür hissettim sonra.
benimde transferin 6 ıncı günü beta 92 di , 10 uncu günü 657 cıktı bana da herkes ikiz gibi diyor öyle mi sence ?Kıbrıs'ta mi tedavi olmustun?kan değerlerinden anlasiliyo az çok benim hep 5 katı arttı değerlerim.Ama kızım hep saklandıgeç gördük.cinsiyet kız erkek mi seçtin
Benim degerimle kıyaslarsak evet ikiz gibi duruyobenimde transferin 6 ıncı günü beta 92 di , 10 uncu günü 657 cıktı bana da herkes ikiz gibi diyor öyle mi sence ?
siz özelde calısıyorsunuz dimi?Kızlar bu doğum izniyle ilgili güzel bi yazı buldum sizde okuyun Hamilelikte idari izinde geçen süreler doğum sonrasına ilave edilir mi?
Yani şöyle yapıcam anladıgım kadarıyla 30/31. Haftalar için çalışabilir raporu alıcam ama idari izinli sayıldıgım için o iki hafta otomatik doğum sonuna aktarılcak 32 de doğum iznine ayrılcam
bakalım 2 gün sonra yani pazar bir daha test verecegim.Benim degerimle kıyaslarsak evet ikiz gibi duruyohayırlı olsun canım
Oğlu değil kızı 3 günde bir oynarmış aradaki farkı anla diye yazdım canımCanım napayımsağdaki kızım çok hareketli gün boyu hiç durmuyo neredeyse ama dün durgundu ne bileyim aklıma herşey geliyo.
Arkadaşının oğluşu da baya tembelmiş
Normalde erkekler daha hareketli güçlü olur derler ama alakası yok galiba.
Özelde değilim 657 liyim benim işimde evde çalışma gibi bi durum olmuyor malesefsiz özelde calısıyorsunuz dimi?
bir ara hamilelere idari izin gelmişti keşke yine çıksa. biz özeldeyiz ama o sürede hamile olan arkadasşar hep evdeydi idari izinliydi.
şimdi mesaimiz 10-16 bir gidip bir gün gitmiyorum esnek çalışmadan dolayı. tedavi gördügümü biliyorlar.
bebiş işi netleşsiz soracagım bakalım evden çalışma gibi bişey var mı? sonucta biz hamileyiz ve risk altındayız.
en azından haftada 2 gün daire gelip işi bitirebilirim. :)
Hadi inşallah sağlıkla ilerlesin.bakalım 2 gün sonra yani pazar bir daha test verecegim.
yalnız ben cok korkuyorum ikiz gebelikten . bir yanım deli gibi istiyor . bir yanım cok korkuyor kızlar .
rabbim saglıkla ilerletsin hepimize
devlet memurusunuz yani? o zaman size saglık bakanı 24 .uncu haftadan sonra izin verdi diye biliyorum . geçen pandeminin ilk zamanlarında. mesela özel de o yok cogulsa 30 . hafta tekse 32 . haftadan sonra izin var . bunu bir arastırın .Özelde değilim 657 liyim benim işimde evde çalışma gibi bi durum olmuyor malesef
Ben şuan 28. Haftadayım 24. Haftadan itibaren de idari izinliyimdevlet memurusunuz yani? o zaman size saglık bakanı 24 .uncu haftadan sonra izin verdi diye biliyorum . geçen pandeminin ilk zamanlarında. mesela özel de o yok cogulsa 30 . hafta tekse 32 . haftadan sonra izin var . bunu bir arastırın .
öyle bişi varsa kullanırsınız ne güzel olur
ooo süper :)Ben şuan 28. Haftadayım 24. Haftadan itibaren de idari izinliyim
Valla çok doğru benim bir kız bir oğlan kız sakin oğlan hareketli. Doktor sağda kız soldaki erkek dedi sol hareketli Sağ çok daha azOğlu değil kızı 3 günde bir oynarmış aradaki farkı anla diye yazdım canımyani kızlar genel itibariyle sakin oluyor
Ne güzel haftan ya ikizlerde ben 28,32,34 haftaları milat olarak görüyorum bir ay sonra 28 benim de sıkıntısız geçer inşallah sırtüstü yüzüstü yatmıyorum sağa sola yatıyorum mecbur kulunç kemiğim ağrıyor yaBen şuan 28. Haftadayım 24. Haftadan itibaren de idari izinliyim
Oluyor canim ara ara dinlen o agriyi hissedince uzan mutlaka bolca su ic gececektirRegl ağrısı gibi ağrılar normal mi kızlar bugün sabahtan beri öyle bir ağrı var karnımda korktum
Haftan ilerledikce o tur agrilar azalacak farklilasacak agrilarin gecmeyen hatta artan agrilarda ihmal etme dinlenince geciyosa panik yapmana gerek yokÇok sağol canım korktum bişey mi oluyor acaba diye stres oluyorum sürekli rahatladım biraz
Ben iki doktora gidiyorum ayri ayrı. İkisi de yapalim dedi ben yaptirdim. 3 lu yapilmiuor dediler ikizde. Onemli olam ayrıntılı ultrason zaten.Kızlar ikili test yapıldı mı sizlere bazı doktorlar ikizlere yapmıyormus benimki yaptı