- 15 Ekim 2019
- 1.619
- 1.228
- 36
-
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.421
Aynen canım bugun ciddi ciddi takibe aldım fitille bir gelen sıvıCanım senin ki kesinlikle fitil kaynaklı bence yoksa devam eder Allah korusun dediğin gibi
Aynen canım çok şükür bugunlere ne mücadeleler atlattık şimdiye kadar.tek yumurta evet. abla hanim, kiz kardes istiyormus biraz bozuk erkek olacaklarini ogrendiginden beri
sizin de iki kiz, ne guzel, saglikla gelsinler insallah, mutluluklariniz hep daim olsun hep beraber, hele bir kucaginiza alin nasil daha bi gozbebegi oluyorlaristeyen, ozlemini ceken, sabirla sabirsizlikla bekleyen herkese de nasip olsun evlat sahibi olmak insallah
iyi dusun ki iyi olsun canim,endiseler hep olacak, ama cok sukur hersey yolunda gidiyor gerisi onemli degil diye dusun. gule gule tepe tepe kullansinlar cicilerini insallah, o listelerin al al sonu gelmiyor zaten, hayirlisiyla gelsinler zamaninda, hersey hallolur bir sekilde.
Benim sürekli var canim. Gunluk pes kullaniyorum. Yoksa olmuyor.Günaydın kızlar
Vajinal fitil kullanıyorum sabah akşam 1 er tane 200 mg olandan bu haftalarda hormonal akıntı artarmis birde fitil olunca çamaşırım çok islaniyo afedersiniz günde 2/3 defa degisiyorum sizde de akıntı yogunlugu varmı fitille bir.
Canım teşekkür ederim normalimiz bu demekki.Benim sürekli var canim. Gunluk pes kullaniyorum. Yoksa olmuyor.
Canım nerde çalışıyorsun devlet memuru isen çoğul gebelikler için 30. Hafta Google dan ilgili kanun maddesinin görüntüsünü yollayabilirsin onlara daha önce yoksa çoğul gebelik belki bilmiyorlardırKızlar bugün hem doktoruma hem çalıştığım kurumun idaresine doğum raporunu sordum 32. Haftada alıcaksın dediler nette 30 yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı
30 canim idarenin yanlisi varKızlar bugün hem doktoruma hem çalıştığım kurumun idaresine doğum raporunu sordum 32. Haftada alıcaksın dediler nette 30 yazıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı
Ayni sey bende de var canim. Ozellikle fitille geliyor. Gecen kontrolumde de vardi, bugun de detayli vardi sularinda hic sorun yok. Iciniz rahat olsun.Aynen canım bugun ciddi ciddi takibe aldım fitille bir gelen sıvı
Nasıl geçti detaylı bayadir yoksun özlettin kendini.Ayni sey bende de var canim. Ozellikle fitille geliyor. Gecen kontrolumde de vardi, bugun de detayli vardi sularinda hic sorun yok. Iciniz rahat olsun.
Evet canım aklımdaKızlar yarın Bim e bebek eşyaları geliyor güzel parçalar var sanki bakmak isteyen olursa diye yazayım dedim
Sabahtan curcuna oluyor. Sonra ne kalırsa bakacaz artıkEvet canım aklımdawelsoft patikler güzel oluyo ondan bakicam.Yakinda bim var gidicem ama millet hafifleyince o zaman da kalır mı bilmem
Canım nerde çalışıyorsun devlet memuru isen çoğul gebelikler için 30. Hafta Google dan ilgili kanun maddesinin görüntüsünü yollayabilirsin onlara daha önce yoksa çoğul gebelik belki bilmiyorlardır
Devlet memuruyum 657 ye tabi. Üstüne basa basa dedim hadi idare bilmiyo doktorda mı bilmiyo iki tarafa da sordum hayır 30. Hafta olmuyo 32 oluyo dediler30 canim idarenin yanlisi var
Değişmedi Canım eğer 32 baslatirsa doğumdan sonra da 2 hafta eksik kullanırsın yazık niye eksik olsun dediğim gibi sen kanun maddesini onlara gösterDevlet memuruyum 657 ye tabi. Üstüne basa basa dedim hadi idare bilmiyo doktorda mı bilmiyo iki tarafa da sordum hayır 30. Hafta olmuyo 32 oluyo dedilerbelki pandemiden dolayı değişmiştir artık ne diyim. Geçen yıl birisi olmuştu ikiz gebe çalıştığım yerde ondan biliyo olması lazım kurumun
Kesinlikle 30 canim buyuk bi yanlis yapiyolar seni madur etmesinler sen resmi yaziyi goster en iyisiDevlet memuruyum 657 ye tabi. Üstüne basa basa dedim hadi idare bilmiyo doktorda mı bilmiyo iki tarafa da sordum hayır 30. Hafta olmuyo 32 oluyo dedilerbelki pandemiden dolayı değişmiştir artık ne diyim. Geçen yıl birisi olmuştu ikiz gebe çalıştığım yerde ondan biliyo olması lazım kurumun
Değişmedi Canım eğer 32 baslatirsa doğumdan sonra da 2 hafta eksik kullanırsın yazık niye eksik olsun dediğim gibi sen kanun maddesini onlara göster
Ya ben 30 da da alsam 32 de de alsam her türlü çalışmıcam doğal olarak doğum sonuna aktarılmıcak yani oyuzden 32 de alsam değişen bişey olurmuKesinlikle 30 canim buyuk bi yanlis yapiyolar seni madur etmesinler sen resmi yaziyi goster en iyisi
Ama dogum oncesi 2 hafta fazladan calismis olacaksin canim sonrasi icin farkeden bise yok amaYa ben 30 da da alsam 32 de de alsam her türlü çalışmıcam doğal olarak doğum sonuna aktarılmıcak yani oyuzden 32 de alsam değişen bişey olurmu
Doğum sonrası iki hafta eksik maaş alırsın ve iki hafta eksik süre kullanırsın bu senin kanuni hakkın sonuçtaYa ben 30 da da alsam 32 de de alsam her türlü çalışmıcam doğal olarak doğum sonuna aktarılmıcak yani oyuzden 32 de alsam değişen bişey olurmu
Ama dogum oncesi 2 hafta fazladan calismis olacaksin canim sonrasi icin farkeden bise yok ama
Teşekkür ederim cevaplarınız için ben yarın il sağlık müdürlüğünü arayıp iyice netleştireyim bu olayıDoğum sonrası iki hafta eksik maaş alırsın ve iki hafta eksik süre kullanırsın bu senin kanuni hakkın sonuçta
Google a memur dogum izni yazinca bile cikiyor idare bunu nasil bilmez cok sasirdimTeşekkür ederim cevaplarınız için ben yarın il sağlık müdürlüğünü arayıp iyice netleştireyim bu olayı