ignem yok canim simdilik, hap olarak iciyorum 1 tane progestani. ilk haftalar şikayetsiz rahat geciyordu ama galiba 6.haftadan sonraydi, bulantilar basladi, cok da siddetliydi kalkamiyordum yataktan, prilam kullandim ama toparlayamadim bir turlu midemi. 18.haftaya kadar dogru duzgun birsey yiyemeden, mumkun oldugu kadar yatarak yada oturarak gecti, birkac hafta rahat ettim derken once sirtim belim sonra da mide yanmalari basladi, simdi bir de bulantilar var. artik rahat yatamiyorum da, saga donsem kaburgalarim batiyor solda midem agzimda
yine de sukur diyorum idare ediyoruz bir sekilde. iki tane park yatak aldik bebisler icin,actigimizda yatak odasinda adim atacak yer kalmadi aralardan gecmeye, acaba kendimize ranza mi alsak diyoruz simdi, altta ben ustte esim uyusa
4 tane hastane cikisi aldik 5lilerden, 2 biberon 2 emzik. daha da birsey alamadik minik beylere, kizimdan kalan kiyafetler var ama oyle almisimki zamaninda, neye elimi atsam pembe cikiyor, evde giydiririm pembeleri en azindan bir sure idare ederiz desem de esim razi degil, kesinlikle kabul etmiyor. ense kalinligi olcumleri, ayrintili ultrason derken baya acildik onlari toparlamaya calisiyoruz bu aralar, bir de dogum icin gerekecek tabii.en cok da mama masrafi korkutuyor benim gozumu. neyse aman zamanla eksik kalanlari da tamamlariz insallah, hele bi saglikla gelsin de hepimizin minikleri