- 11 Şubat 2020
- 1.075
- 1.018
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.161
Ben nst ye girmedim daha. Sen girdin çmi şikayetin oldudamı girdinKizlar bol bol dinlenip yatmamiz gerek su tuketimine dikkat et diyor doktorum. Nstye baglandiniz mi hic sanci cikiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben nst ye girmedim daha. Sen girdin çmi şikayetin oldudamı girdinKizlar bol bol dinlenip yatmamiz gerek su tuketimine dikkat et diyor doktorum. Nstye baglandiniz mi hic sanci cikiyor mu
Tedbir amacli girdim canim doktor istedi sukur sanci cikmadi bu anlik bise sonucta insallah sorunsuz atlatirirz bi sikayetin olursa hic ihmal etme dediBen nst ye girmedim daha. Sen girdin çmi şikayetin oldudamı girdin
Benim çok kasılmalarım oluyo haftaya gidicem doktora bu hafta nst çektirsemmi gidipTedbir amacli girdim canim doktor istedi sukur sanci cikmadi bu anlik bise sonucta insallah sorunsuz atlatirirz bi sikayetin olursa hic ihmal etme dedi
Tam kasilman basladigi bir ana denk getirebilsen keske canim nst icin belki kasilma icin ilac varmis onu baslar. Ama mutlaka git ihmal etme benim doktorum kac kez tekrarladi pipirikli ol degisik olan hic biseyi ihmal etme diyeBenim çok kasılmalarım oluyo haftaya gidicem doktora bu hafta nst çektirsemmi gidip
Oturup ayaklarımı uzatırsam kasılmam oluyo istisnasız böyle bebeğin biri sağa biri sola toplanıyo iki top oluyo resmen hemen geçiyo sonraTam kasilman basladigi bir ana denk getirebilsen keske canim nst icin belki kasilma icin ilac varmis onu baslar. Ama mutlaka git ihmal etme benim doktorum kac kez tekrarladi pipirikli ol degisik olan hic biseyi ihmal etme diye
O zaman mutlaka git canim ihmal etme gerek gorurse ilac verir gerek gormez normal derse icin rahat eder iki turlu de senin ve bebeklerin iyiligi icinOturup ayaklarımı uzatırsam kasılmam oluyo istisnasız böyle bebeğin biri sağa biri sola toplanıyo iki top oluyo resmen hemen geçiyo sonra
Korkma canım ben hamileliğimi mutlu geçirmek istiyordum hep ama kanamalar lekeler erken başlayan ağrılar derken olmadı senin herşey yolunda gider inşallah içini ferah tutKızlar
Benimde tek yumurta ikizlerim olacak İNŞALLAH
Ama yazılanları okuyunca bir kirku halidd oluşmaya başladı .
Masallah korkma canim her gebelik bir degil hem bak nerdeyse hepimiz kanamalar yasadik atlattik cok sukur sen sorunsuzca gecirirsin insallah gebeliginiKızlar
Benimde tek yumurta ikizlerim olacak İNŞALLAH
Ama yazılanları okuyunca bir kirku halidd oluşmaya başladı .
Haftaya 2.dozu da vurulacagim Allah a emanet kuzularimiz bise olmaz insallah canim guzel dusun kendini strese sokmaGünaydın kızlar nasılsınız?
Tetanoz asilarinizi oldunuz mu?
Benim 2017 den ilk dozum varmış ikinci doz için dün iğneye gittiğimde hemşire yapalım dedi bende erken doğumu tetikliyo riskli gebeliklerde diye geç yaptırmak istiyorum dedim.Hemsire de nasıl isterseniz öyle bı sorumluluk biz alamayiz istediğiniz vakit yaparız evet bazı hastalarda böyle şeylere sebep oluyo dedi.30 haftam dolunca yaptıracağım
Ne bileyim canım ya hemşire de muallakta konuşuyor anlamış değilim.Haftaya 2.dozu da vurulacagim Allah a emanet kuzularimiz bise olmaz insallah canim guzel dusun kendini strese sokma
Bana da tam tersi bir tepki vermisti canim icin rahat olsun bakanlik politikasi bu oyle bir risk olsa kimse girmez bu riskin altina dedi. Allah a emanetsiniz dedim vuruldum ben deNe bileyim canım ya hemşire de muallakta konuşuyor anlamış değilim.
Şifa olsun canim benimBana da tam tersi bir tepki vermisti canim icin rahat olsun bakanlik politikasi bu oyle bir risk olsa kimse girmez bu riskin altina dedi. Allah a emanetsiniz dedim vuruldum ben de
İnsallah kuzu hepimizeŞifa olsun canim benim
Günaydın canım benim hemşire kararı doktoruma bıraktı doktorum ilk dozu 17 haftadan sonra olabilirsin dedi ( ben 19 da oldum) ama ikinci doz için boğmaca li olmalı dedi sağlık ocakları ikinci dozu difterili yapıyormuş o yüzden 25. Haftada ikinci dozu doktorum kendi yapacak. Çok yüksek ateş olması durumunda erken doğumu tetikleyebilir dedi ben de ateş olmadı zaten hiçbir aşı ve iğneden sonra olmaz ateş sen de tanıyorsun kendini ona göre konuş doktorunla 2. Doz içinGünaydın kızlar nasılsınız?
Tetanoz asilarinizi oldunuz mu?
Benim 2017 den ilk dozum varmış ikinci doz için dün iğneye gittiğimde hemşire yapalım dedi bende erken doğumu tetikliyo riskli gebeliklerde diye geç yaptırmak istiyorum dedim.Hemsire de nasıl isterseniz öyle bı sorumluluk biz alamayiz istediğiniz vakit yaparız evet bazı hastalarda böyle şeylere sebep oluyo dedi.30 haftam dolunca yaptıracağım
CanımGünaydın canım benim hemşire kararı doktoruma bıraktı doktorum ilk dozu 17 haftadan sonra olabilirsin dedi ( ben 19 da oldum) ama ikinci doz için boğmaca li olmalı dedi sağlık ocakları ikinci dozu difterili yapıyormuş o yüzden 25. Haftada ikinci dozu doktorum kendi yapacak. Çok yüksek ateş olması durumunda erken doğumu tetikleyebilir dedi ben de ateş olmadı zaten hiçbir aşı ve iğneden sonra olmaz ateş sen de tanıyorsun kendini ona göre konuş doktorunla 2. Doz için
Canım şükür dün çıktım evdeyim yatıyorum sen nasılsınSuoz canım nasil oldun, hâlâ hastanede misin?
Geçmiş olsun canım bı daha olmaz inşallah rabbim şifa versin... İyiyim bende evde yat kalk öyle idare ediyorum.Canım şükür dün çıktım evdeyim yatıyorum sen nasılsın