- 7 Şubat 2020
- 4.065
- 7.549
- Konu Sahibi incikartanesi
- #2.121
Diger bebegini sana bagislasin Rabbim canim. Saglikla bebegin de sen de atlatacasiniz insallah bu sureci.Kalbi duran bebeği atmaya çalışıyormş canım o yüzden kanama olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diger bebegini sana bagislasin Rabbim canim. Saglikla bebegin de sen de atlatacasiniz insallah bu sureci.Kalbi duran bebeği atmaya çalışıyormş canım o yüzden kanama olmuş
Amin canım inşallah tek tek hepinize cvp veremedim hepiniz sağolun arkadaşlarımDiger bebegini sana bagislasin Rabbim canim. Saglikla bebegin de sen de atlatacasiniz insallah bu sureci.
Canım benim öbür bebeğin sağlıkla gelsin inşallah hep pozitif düşün güzel şeyler düşünKalbi duran bebeği atmaya çalışıyormş canım o yüzden kanama olmuş
Benim de buyudu canim dedigin sekilde geriliyor aksamalari. Bahsettigin nasil bir agri nere agriyor kasiklar mi karin miKızlar benim bu hafta karnım bir anda aşırı büyüdü göğsüme baskı yapıyor sanki yemek yiyince karnım geriliyor resmen ağrılarım da tuhaf bir şekilde devam ediyor perşembe doktora gittim açılma yok bebekler iyi dedi ama bu ağrılar Çok zorluyor beni. 27. haftada ciğer geliştirici yapalım dedi
Karnımda baskı oluyor canım kasıklarım la bacak arası bölüm komple ağırıyor karnım karıncalanıyor rahim büyüdüğü için mi anlamıyorum kiBenim de buyudu canim dedigin sekilde geriliyor aksamalari. Bahsettigin nasil bir agri nere agriyor kasiklar mi karin mi
İllaki buyuyen rahim ve bebekler baski yapiyordur canim fazla ayakta kalmaya gelmiyor bizeKarnımda baskı oluyor canım kasıklarım la bacak arası bölüm komple ağırıyor karnım karıncalanıyor rahim büyüdüğü için mi anlamıyorum ki
İzne ayrıldım aslında ayakta da kalmıyorum bilmiyorum sonu güzel olsun inşallah sürekli birşey mi oluyor diye korkuyorumİllaki buyuyen rahim ve bebekler baski yapiyordur canim fazla ayakta kalmaya gelmiyor bize
Bol bol dinlen canim insallah sonu guzel olacak hepimizin. Doktorun ne diyor pekiİzne ayrıldım aslında ayakta da kalmıyorum bilmiyorum sonu güzel olsun inşallah sürekli birşey mi oluyor diye korkuyorum
Ah canım benim.İzne ayrıldım aslında ayakta da kalmıyorum bilmiyorum sonu güzel olsun inşallah sürekli birşey mi oluyor diye korkuyorum
Birşey demedi açılma yok dinlen diyor o da ama yatınca da sırtım ağırıyor ne yapacam şaşırdım artıkBol bol dinlen canim insallah sonu guzel olacak hepimizin. Doktorun ne diyor peki
Hayırlısıyla bi sağ salim kucağımıza alsak o zaman da farklı şeyler düşünürüz tabi ama zor gerçektenAh canım benim.
O korkular sagsalimm kavusana kadar geçmeyecek bende gün içinde dua ederken hep ağlıyorum size bişey olsa naparim yavrularım diye.Heranimiz korkuyla geciyo bende genelde yatıyorum sadece yemek yapiyorum WC vs.bugun sadece yakın mesafe markete gitmek zorunda kaldım o kdr.
Allah'ım korusun hepimizi benimde bazen nefes darligim oluyo,hafif bel ağrılarım kasık sizlamam oluyo iki can taşıyoruz karnimizda normal sanırım bunlar.
Ayyy aynı ben ne yatabiliyom ne oturabiliyom belim kaburgalarım nasıl ağrıyor anlatamam sürekli eşime masaj yaptırıyor doktor bana erken doğum riskin yok dedi bebekler büyüdüğü için kaburgaların genişliyo dediBirşey demedi açılma yok dinlen diyor o da ama yatınca da sırtım ağırıyor ne yapacam şaşırdım artık
Evet bazen sırtımın kemikleri kırılıyormuş gibi ağırıyor ağlıyorum resmen bu ara bacak ağrısı da başladı. Benim de şimdilik bi sıkıntım yok yani öyle dedi ama ne bileyim etrafımdaki hamilelere bakınca bende yolunda gitmeyen birşeyler var gibi geliyorAyyy aynı ben ne yatabiliyom ne oturabiliyom belim kaburgalarım nasıl ağrıyor anlatamam sürekli eşime masaj yaptırıyor doktor bana erken doğum riskin yok dedi bebekler büyüdüğü için kaburgaların genişliyo dedi
Ben de de çok sırt ağrısı canım doğuma kadar devam eder oBirşey demedi açılma yok dinlen diyor o da ama yatınca da sırtım ağırıyor ne yapacam şaşırdım artık
Bu ağrılar gayet normal canımEvet bazen sırtımın kemikleri kırılıyormuş gibi ağırıyor ağlıyorum resmen bu ara bacak ağrısı da başladı. Benim de şimdilik bi sıkıntım yok yani öyle dedi ama ne bileyim etrafımdaki hamilelere bakınca bende yolunda gitmeyen birşeyler var gibi geliyor
İyiyiz bazen çok kasılma oluyo korkutuyo beni sen nasılsınKızlar nerelerdesiniz nasıl durumlar
İyiyiz canım evden çalışıyorum bir sorun yok şükür. Her sabah acaba bir yerim ağrıyor mu diye kalkıyorum Çok şükür bir sorun yok şimdilik cuma ayrıntılım var heyecanlıyımKızlar nerelerdesiniz nasıl durumlar