Bnmkide anne diye bagriyor ama ne bilim ağzından mi çıkıyor bilinclimi bilemiyorum.valla masallah gelişiminiz güzel gidiyo olabilir bzi bebekler önden yaiyo herseyiBiri bana deseydi 8 aylık bebeğim şikayet ediyo diye inanmazdım ama aynı şeyi üç defa yaptı ağlarken de mama demiyo ama anniii diyo sanki yada babamı öyle geliyo acaba
Benmkide erkek çocuğu gibi tirmanma meraklısiBizim evdeki halılar hep beyaz neyse halının üstüne bi örtü sariyorum yapışıyor alttaki halıya tabanligi var , hergun normalde gördüğünü son 1 haftadır örtüyü biliyor ki bu kalkacak bişey kaldırıyortekrsrdan gün içinde yaşıyoruz
Bende bilemedim tam olarak bilinçli mi degilmi önemli olan sağlıklı olmaları nasıl olsa herşeyi öğrenecekler zamanla sonra daha çok yoracaklar biziBnmkide anne diye bagriyor ama ne bilim ağzından mi çıkıyor bilinclimi bilemiyorum.valla masallah gelişiminiz güzel gidiyo olabilir bzi bebekler önden yaiyo herseyi
Sağlıklı olsunlar da önemli olan oBende bilemedim tam olarak bilinçli mi degilmi önemli olan sağlıklı olmaları nasıl olsa herşeyi öğrenecekler zamanla sonra daha çok yoracaklar bizi
Diş döneminde bir hafta böyleydi bizim tam patlayacağı zamanlardaArkadaşlar bebeğim covid geçirdikten sonra sessizleşti eskiden agu derdi babıldamaya başlamıştı geçen ay covid geçirdik ailece ve bebeğim bambaşka birine dönüştü çok agresif saldırgan olmaya başladı ve sessizleşti etki tepki olayı azaldı. Eskiden çocuğum daha canlı ve aktifti herşeyi bi kenara bırakın sessizleşmesi akşama kadar konuşan çocuğun artık sesli bile çok zor gülmesi beni çok korkutuyor covid olmasa bile bebeği bu şekilde birden susan tepkileri azalan vs oldu mu
Nasıldı susuyor muydu sürekliDiş döneminde bir hafta böyleydi bizim tam patlayacağı zamanlarda
Evet normalde neşelidir bizimki yerinde pek durmaz herkese salça olur tabiri caizse. Diş tam patlamaya yakın melül melül bakıyodu laf atıyosun pek tepki yok oyun oynuyorsun neşe yok bi memnuniyetsizlik sonrada 2 3 gece acı acı ağlamalı uyandı ve dişi gördük bizim süreç böyleydi. Tabi öncesindeki 2 ay boyunca olan zırt pırt gece kalkıp emmelerde vardı parmağını eze eze çiğneme saç kulak çekme.Nasıldı susuyor muydu sürekli
Buara bizimkide pek bir agrasif böcek ,huysuz inşallah artık dişin gelmesinden ötürüdür halen çıktığı yokMasallah bebiseben daha istediğim gibi iletişim de kuramiyorum da bu ara etrafı karistirma peşinde
Huyunda yok çocuğunBenimki mamamMama diye agliyo ama şikayet etmeyi falan bilmiyo daha
Maşaallah kızına ama kızın cidden bakar oyalanirlar . Ben de o şarkıyı soylicem sanırım yakındaUyuturken birazcık ağladım bendekizimda (6 yas) diyor ki anne merak etmeeee ben uyuturum oynatirim emziririm bakarım kardesime diyor
sabah 9 gibi uyanıyor benimki inşallah erken uyanmaz 8 gibi de ben evden cikicam
Alismaaaaakkk sevmekten daha zoooor geliyoooorrrrrdilime de bu dolandı hay Allâh
Ne kadar zaman sonra eski haline döndü pekiEvet normalde neşelidir bizimki yerinde pek durmaz herkese salça olur tabiri caizse. Diş tam patlamaya yakın melül melül bakıyodu laf atıyosun pek tepki yok oyun oynuyorsun neşe yok bi memnuniyetsizlik sonrada 2 3 gece acı acı ağlamalı uyandı ve dişi gördük bizim süreç böyleydi. Tabi öncesindeki 2 ay boyunca olan zırt pırt gece kalkıp emmelerde vardı parmağını eze eze çiğneme saç kulak çekme.
Patladıktan sonra keyfi normale döndü. Ama bizimki peş peşe çıkardı hep keyifi neşesi yerine geldi ama zırt pırt emmesi parmağıyia damağını kaşıması vs devam ediyor ya damaklara dişler yerleşiyor ondan yada yine diş cıkacak bilmiyorumNe kadar zaman sonra eski haline döndü peki
Ahahhaha benimkide yapıyo onu gözümü yakalamaya çalışıyorBiz de daha diş yok.kizim gözümü olmaya çalışıyo niye gözüme saldırıyor acaba
Sanki merak ediyo nasil açılıp kapanıyor diye parmağını sokuyoAhahhaha benimkide yapıyo onu gözümü yakalamaya çalışıyorkapatıyorum tetikte bekliyo açınca yakalamaya çalışıyor
Evet evet çok komik oluyo uyuturken bide yapıyor tam konsantre kaçıyo gülesim geliyoSanki merak ediyo nasil açılıp kapanıyor diye parmağını sokuyo
Canm ara ara benmkide yapiyor bise değildir ya da disten dolayı olabilir.Ay kızlar ya benim oğlum 2-3 gündür saçlarını çekip kulağını çekiştirmeye başladıdişten midir acaba yoksa başka bir şeyi mi vardır
Benimki de öyle elimde ne yesem çekip aliyor.Dun annemle pazara gittik bebek arabasında durmadı 2 dakika kucağıma qlmamla kendini yere aymaya çalışması bir oldu pazarın ortasında çığlık attım Allahtan reflekslerim iyi yoksa yere yapısmisti.Benimki yiyecek istediğinde mammam diye bagiriyo emmek istediğinde memmem.Surekli 2 kadın pesindeyiz yinede basedemiyoruz.Yirumesini düşünemiyorum.Masallah bebiseben daha istediğim gibi iletişim de kuramiyorum da bu ara etrafı karistirma peşinde
Bebek arabasına asla binmiyor sesimi duyduğu an çığlık çığlığa bagriyor.bu ara çok gulmuyo ona kafam takiliyo zaten çok güleç bi bebek değildi de bu arada hiç gülmez olduBenimki de öyle elimde ne yesem çekip aliyor.Dun annemle pazara gittik bebek arabasında durmadı 2 dakika kucağıma qlmamla kendini yere aymaya çalışması bir oldu pazarın ortasında çığlık attım Allahtan reflekslerim iyi yoksa yere yapısmisti.Benimki yiyecek istediğinde mammam diye bagiriyo emmek istediğinde memmem.Surekli 2 kadın pesindeyiz yinede basedemiyoruz.Yirumesini düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?