Memur musunuz? Öyleyseniz 24 ile 32 hafta arası pandemi sebebiyle verilen idari izin hakkını doğumdan sonraya aktaramıyoruz. Sadece 32 ile 37 arasını aktarabiliyoruz. Ben mesela öğretmenim ve 2 Eylül'de 25 haftam bitti, ben de 31 Ağustos'ta idari izne ayrıldım. 32 haftada geri döner miyim bilemiyorum. Hiç dönesim yok şimdilik ama o zaman ayrıca düşüneceğim.Çünkü o 5 haftaya ihtiyacım var doğum sonrasında
Gayet güzel. MasallahMerhaba kızlar. Uzuun zamandır giremiyorum buralara. Son 5 sayfayı hızlıca gezdim de beb 11 Eylül itibariyle 6 ayı bitirdim ama sadece 3 kg aldım daha. Acaba son 3 ayda mı aratacak bir anda acayip meraktayım.Üstelik canım ne çekse de yiyorum. Sadece son 1 ayda reflü ve mide yanmalarım başladı. Çok rahatsız ediyor beni. Ondan belki biraz yediklerimi azaltmış olabilirim. Yine de tabii yanma olmadığı sürece yine tıka basa her şeyi yiyorum. He bu arada ben normalde de çabuk kilo alan biri değildim ama sadece bebiş olsun diye aldığım tedavilerden sonra bir 10 kg kadar almıştım yıllar içinde. Ama hamile kaldıktan sonra aldığım sadece 3 kg.
Geçmiş olsun canım, midende ne gibi bi rahatsızlık var?Haklısın şuana kadar normal gitti şükür. Doktorlar haftasına uyumlu diyorlar gelişimini. Boyu kilosu da burda sizin yazdıklarınızla aşağı yukarı aynı. Bugün kendi düzenime döndüm, midem yavaş yavaş kendini toplamaya çalışıyor.
Şurup filan kullanıyo musun?Geçmiş olsun canım, midende ne gibi bi rahatsızlık var?
Ben gebeligimin başından beri ölüyorum her yediğim midemde zehire dönüşüyor +midem taş gibi oluyor ve hazmetmiyir yanmasida cabasi gerçekten dayanacak gücüm kalmadı yemesem çok fenayım yersemde hazımsızlıktan yanmadan krizlere giriyorum. Normal hayatta böyle olsam gerçekten midemi aldırır kurtulurum şu kalan üç ay üç yıl gibi geliyor bana.
Gaviscon kullanıyorum ama oda artık fayda etmiyor hamile değil sanki 90 yaşında son evrelerini yaşayan nene gibiyimŞurup filan kullanıyo musun?
Allah yardım etsin yav. Düzelmedi senin mide hiç.Gaviscon kullanıyorum ama oda artık fayda etmiyor hamile değil sanki 90 yaşında son evrelerini yaşayan nene gibiyim
He ya dışarda kimi görsem dert yanıyorum millet beni görünce kaçacak delik ariyorAllah yardım etsin yav. Düzelmedi senin mide hiç.
Aynn az hissediyorum sorma bi görüntü alamıyorlar çok şükür bi tane var olsun doğunca hep görcemaz kaldı sağlıkları yerinde olsunda yeter oğlumdan hatıra çatlak var bunda daha yok bişi bakalım ☺
Öğretmenim ben deMemur musunuz? Öyleyseniz 24 ile 32 hafta arası pandemi sebebiyle verilen idari izin hakkını doğumdan sonraya aktaramıyoruz. Sadece 32 ile 37 arasını aktarabiliyoruz. Ben mesela öğretmenim ve 2 Eylül'de 25 haftam bitti, ben de 31 Ağustos'ta idari izne ayrıldım. 32 haftada geri döner miyim bilemiyorum. Hiç dönesim yok şimdilik ama o zaman ayrıca düşüneceğim.
Bu bir haftadır benim de yediklerim ağzıma kadar geliyor hele de akşamları çok fena. İlaç vs kullanmak da istemiyorum. 6 ay oldu benim de ve 5 kilo aldım. Bundan sonra alırsın diyolar hepMerhaba kızlar. Uzuun zamandır giremiyorum buralara. Son 5 sayfayı hızlıca gezdim de beb 11 Eylül itibariyle 6 ayı bitirdim ama sadece 3 kg aldım daha. Acaba son 3 ayda mı aratacak bir anda acayip meraktayım.Üstelik canım ne çekse de yiyorum. Sadece son 1 ayda reflü ve mide yanmalarım başladı. Çok rahatsız ediyor beni. Ondan belki biraz yediklerimi azaltmış olabilirim. Yine de tabii yanma olmadığı sürece yine tıka basa her şeyi yiyorum. He bu arada ben normalde de çabuk kilo alan biri değildim ama sadece bebiş olsun diye aldığım tedavilerden sonra bir 10 kg kadar almıştım yıllar içinde. Ama hamile kaldıktan sonra aldığım sadece 3 kg.
32 den sonra tekrar okula gidip çocukların da kafasını karıştırmak istemediğim için ben devam edeceğim bu süreçte. İdari izin kullanmayacağımMemur musunuz? Öyleyseniz 24 ile 32 hafta arası pandemi sebebiyle verilen idari izin hakkını doğumdan sonraya aktaramıyoruz. Sadece 32 ile 37 arasını aktarabiliyoruz. Ben mesela öğretmenim ve 2 Eylül'de 25 haftam bitti, ben de 31 Ağustos'ta idari izne ayrıldım. 32 haftada geri döner miyim bilemiyorum. Hiç dönesim yok şimdilik ama o zaman ayrıca düşüneceğim.
2 gun once kultur testi yaptirmistim mantar enfeksiyonu ciktipiskolojim bozuldu iyice bir yandan kasilmalarim var bebek bas asagi gelmis simdi bide enfeksiyon cikti ben bir iki haftaya dogururum heralde
Anllahim sifa versin insallah saglikla kavusun birbirinizeKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Rabbim şifa versin inşallah bişey olmazKizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
Parol hangi ağrıyı alabilmiş ki bugüne dek?Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bukas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Sıcak kompres yap.Kızlar boynum ve sağ omzum tutulmuş at kestanesi yağı sürdüm bana mısın demedi nasıl geçer bukas gevşetici gebelikte kulkanılmıyor parol ağrıyı alır mı acep
Inşallah her şey yolunda gider.Kizlar acil suyum geldi luften dualarinizi esirgemeyin 27 haftalik yavrum cok kucuk hastanedeyim su an serum ve iğne yaptlar ciğer gelistirici bize duğa edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?