- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 170.996
- Puanlar
- 598
Bence pipetsiz daha kontrollüydü yav.Bana da gelmişken 75 gr yapalım dediler kutuyu eliyle açtı pipet de yokmuş gözümden bir damla yaş süzüldü![]()
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence pipetsiz daha kontrollüydü yav.Bana da gelmişken 75 gr yapalım dediler kutuyu eliyle açtı pipet de yokmuş gözümden bir damla yaş süzüldü![]()
Şükredin öyle kutuda veriyorlar oğlumda ılık suya 8-10 tane kesme şeker atıp içirmişlerdi bildiğin şerbettiBence pipetsiz daha kontrollüydü yav.![]()
Benimde ilk hamileliğimde midem çok yanıyordu. Sezeryan doğumda ameliyathanedekilerin söylediği ilk şey "Aaa şu saçlara bak" oldusaat 04.48den bildiriyorum mide yanmasından uyuyamıyorum. Süt içtim bakalımalev alev midemden bogazıma kadar... gerçekten bebiş mi saçlanıyor acaba. Eğer bu rivayet doğruysa kapkara saçlar bekliyorum
![]()
25 ₺ indirim kodu geldi 185 oliii alim mi losyon yok onu ayrı alcem![]()
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
merve bak bakim uygun mu
Üroloji doktoru...cok az agri yapti simdiye kadar...idrar testinde rbc ve wbc galiba o iki degerdi benim cok sikintili cikmisti yani referans 4 ise benimki 73 falandi burda arkadaslarada sormustum...bobrek tasi olabilir diye bakildi bobrekte buyume cikti sonra takibe basladik iste daha fazla buyumemesi icin...diyelim kiii cooook buyudu bu erken doguma neden olurmus...erken doguma neden olmadi ama yinede cok buyuduu idrari suzmuyor vs diyelim o zamanda bobrege disardan hortum takariz dedi doktor ama bu senaryonun en en uzak agir kismi dediTakip eden doktor neci oluyor acababide ağrı vs yapıyor mu ekstra yapmam gereken bişey var mı?
Bnde sivrisinekten uyuyamadımsoda iç birazcık olsa rahatlatır
Öyle derler bnm oğlanda hiç olmadı keldibunda arada oluyor bakalım nasıl olcak
Saclar uzun fonlu bir kiz geliyo![]()
Hiç midem yanmadı hamilelikte ama oğlum aşırı saçlı doğdu![]()
Benimde ilk hamileliğimde midem çok yanıyordu. Sezeryan doğumda ameliyathanedekilerin söylediği ilk şey "Aaa şu saçlara bak" oldu. Yani mide yanması-saç ilişkisi doğru olabilir. Bunda da biraz yanmam var, bakalım bu nasıl olacak
![]()
Bende spinal sezeryandi baktim ilk saclari gördüm aa saclari da var demistmBenimde ilk hamileliğimde midem çok yanıyordu. Sezeryan doğumda ameliyathanedekilerin söylediği ilk şey "Aaa şu saçlara bak" oldu. Yani mide yanması-saç ilişkisi doğru olabilir. Bunda da biraz yanmam var, bakalım bu nasıl olacak
![]()
Bana benziyorsun demekki hamilelikte 20 alip vermistm bnde7 aylıktı oğlum o zaman 60 kiloya inmiştim. Bizim ailede hamilelikte çok kilo alınıyor 20 kilo garanti. ama sonrasında veriliyor. Benim hamileliğimde iştahım aşırı açık olduğu için diyetisyene gittim. Bir de yaz hamileliğiydi. o kadar kiloyu taşıyamam![]()
Benim doktorlar ne kasıntı çıktı ya. Böyle az mı yenir dedikleri için kıvranıyorum üç gündür üzüntüden. Kendi düzenimle çok iyiydim ben. Bugün normal rutinime döndüm; midem yara gibi uyandım onların yüzünden zaten.Afrikadaki analar da cocuk doguruyor ve gayet saglikli dunyaya geliyorlar. Cunku cocuk annenin kanindan besleniyor. Annenin yedigi seyler bebege direkt geciyor olsaydi suana kadar 10 kg almis annelerin bebekleri de 10 kg olurdu. Ne demek bebege yazik. Boyle sacmalik duymadim.
benim doktorum her defasinda israrla soyler, kendin icin ye bebegin zaten besleniyor diye. Eger bas donmeleri mide bulantilari ve tansiyon dusmesi olursa o zaman 2 saatte bir ara ogun oneriyorum ac kalinca seker direkt duser o sebep olur bunlara dedi. Ama bu etkilerin hicbirini yasamiyorsan duzenini devam ettirebilirsin dedi.
zaten ekstra multivitamin aliyoruz bebek vitaminsiz kalmiyor, bi anneyi bu kadar korkutmanin anlami ne yaaa dag basindaki de mi ara ogun yapiyor hayvan pesinde is pesinde kosarken. Sacmalik
Ya ben hamileyken yürümekten nefret ediyordum. yürümeden doğurdum bir deBana benziyorsun demekki hamilelikte 20 alip vermistm bnde![]()
Ben de masada yiyordum haklısın mide sıkışmaya başladı. Bide dönmeye başladılar artık, üç gündür midemi tekmeliyor. Yaptığını deneyeyim teşekkürlerCanım bende yiyemeyen biriyim midem küçük ama ben şöyle yiyorum masada yemiyorum çünkü artık bebekler midemizi sıkıştırıyor masada yersem 2 kaşıkla doyar kalkarım ben tepsi yapıp koltuğa geçip yarım satte yavaş yavaş uzun çiğneyerek yiyorum mesela önemlileri öncelik veriyorum ekmek 2 dilimde 1 dilim gibi amma yoğurt süt et yumurta peynir bunların tabağındaki hepsini yiyorum.Yemeye çalışıyorum ve lokmalar arasında biraz duraklarında çıkarmıyorum
Çok geçmiş olsun, benim de bulantılar bi haftadır kesilir gibi olmuştu sayelerinde yeniden başladı. Çok iyi anlıyorumBen bıraz kahvaltı yapıyorum zorakı onun dışında ağzıma lokma koyamaz haldeyım canım asla ıstemıyor bulantım oluyor yenıden oysaki gayet ıyı yemeye başlamıştım![]()
Yok canım geçer gebelikte normal dedi ama ben soluma yatamıyorum çünkü bebek vuruyor, solda hep sanırım döndüğüm anda tekmeliyor. Bi sağ bi sol sabaha kadar uyku yokYapilmasi gereken bisey varmiymis benim doktorum hamilelikte normal sadece o tarafa yatmamaya calis dedi![]()
Önce sağlıklı olsunlar tabikide ama saçlı bebekler çok tatliş oluyorBende spinal sezeryandi baktim ilk saclari gördüm aa saclari da var demistm![]()
Bunda losyon yok ki![]()
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Mustela Bebek Günlük Çözüm Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
merve bak bakim uygun mu
Yok losyonu ayrı alcemBunda losyon yok ki![]()
Losyon kac taleymiş?Yok losyonu ayrı alcem![]()