2021 Aralık Anneleri

Bence de kendi düzeninde devam et az ama sağlıklı bebeğe yararlı şeyler yedikten sonra sıkıntı niye olsun ki bende öğün çok atlıyorum adam akıllı yaptığım öğün sadece kahvaltı
Evde olunca acikmiyorum aciksam da yoğurt meyve gecistiriyorum zaten sulu yemekten ilk haftalar huylandim kaç aydır çorba içmiyorum mesela kuruyemiş yiyemiyorum ama bebekte gelişim gayet güzel kilosu boyu yerinde

Anen
Şöyle yatmayım böyle yatmayım diye kendimizi kasıyoruz bence farkında olmadan o yüzden mahvoldu uyku

Şöyle yatmayım böyle yatmayım diye kendimizi kasıyoruz bence farkında olmadan o yüzden mahvoldu uykular
Aynen sola yatayim derdine çok kasiyorum galiba ama sağa yatınca da tekme atıyor diyorum acaba içerde nefessiz mi kaliyor sırt üstü de yatınca kalp çarpıntım oluyor

saat 04.48den bildiriyorum mide yanmasından uyuyamıyorum. Süt içtim bakalım alev alev midemden bogazıma kadar... gerçekten bebiş mi saçlanıyor acaba. Eğer bu rivayet doğruysa kapkara saçlar bekliyorum
Ben kızıma hamileyken acayip mide yanmam oluyordu öyle böyle değil doktora bile sormuştum ultrasonda görünür mu saçları diye evet saçlı demişti ama mide yanması ile saçın alakası yok demişti kızım bir doğdu neredeyse kulaklarinı geçmişti saçlar kirkinda toka takiyordum düşünün bakalım bu yavru nasıl olacak

Deme öyle
Neler aldınız yine ben yokken

Çünkü o 5 haftaya ihtiyacım var doğum sonrasında
Bişi almadım şampuan aldım salı günü prensesimi görmeye gittim totosunu döndü bana birde 38+5 doğuruyorum sen neler yaptın

Haklısın şuana kadar normal gitti şükür. Doktorlar haftasına uyumlu diyorlar gelişimini. Boyu kilosu da burda sizin yazdıklarınızla aşağı yukarı aynı. Bugün kendi düzenime döndüm, midem yavaş yavaş kendini toplamaya çalışıyor.

Bişi almadım şampuan aldım salı günü prensesimi görmeye gittim totosunu döndü bana birde 38+5 doğuruyorum sen neler yaptın
Ay ben yine göremezsem gösterene kadar gideirm valla
Haftalardır bunu bekliyorum
Konuşma yapıyorum arada yüzünü göstermesi için
Bakalım ciddiye almış mı beni
Gelecek hafta kontrolüm var

Allah korusun öyle şeyler söylemeyin. Birçoğumuzda bebek baş aşağı pozisyonda zaten doktorunuz uygun bir tedavi önermiştir
Fitil, haplar ve yatak ya insallah vaktinde dogar yavrum dua edin kizlar lutfen rabbim sizlerin yavrularini korusun benimkinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…