• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

2 gun once kultur testi yaptirmistim mantar enfeksiyonu cikti 😭 piskolojim bozuldu iyice bir yandan kasilmalarim var bebek bas asagi gelmis simdi bide enfeksiyon cikti 😭😭ben bir iki haftaya dogururum heralde
Allah korusun öyle şeyler söylemeyin. Birçoğumuzda bebek baş aşağı pozisyonda zaten doktorunuz uygun bir tedavi önermiştir

Günaydınn 50 gr şeker yüklemesi yaptırmaya gidiyorum
Bugün kendimi bir tatlıyla ödüllendiririm derken şeker hakkımı o saçma içecekle kullanacak olmak üzüyor 🤣

saat 04.48den bildiriyorum mide yanmasından uyuyamıyorum. Süt içtim bakalım🤢 alev alev midemden bogazıma kadar... gerçekten bebiş mi saçlanıyor acaba. Eğer bu rivayet doğruysa kapkara saçlar bekliyorum🤣
Hiç midem yanmadı hamilelikte ama oğlum aşırı saçlı doğdu :D

Günaydınn 50 gr şeker yüklemesi yaptırmaya gidiyorum
Bugün kendimi bir tatlıyla ödüllendiririm derken şeker hakkımı o saçma içecekle kullanacak olmak üzüyor 🤣
De ki Merve'ye 75 yapmışlar benim neyim eksik? Arttırsınlar o dozu🤣

Cok iyi masallah sonrasinda hemen gittimi kilolar
7 aylıktı oğlum o zaman 60 kiloya inmiştim. Bizim ailede hamilelikte çok kilo alınıyor 20 kilo garanti. ama sonrasında veriliyor. Benim hamileliğimde iştahım aşırı açık olduğu için diyetisyene gittim. Bir de yaz hamileliğiydi. o kadar kiloyu taşıyamam :D

Şu an çok zayıfsın bence onunçün
Hamilelikte alınan kiloları kolay veriyoruz. Annem 67 ile hamile kalmıştı 92 ile doğum yaptı hahahaha.
Kadın çocuk yaşına girmeden hepsini verdi. Ablam da öyle

Back