- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Dinleniyordur annesi merak etmeValla yapıyorumbekliyorum sürekli evde cihazım olsaydi rahatlardım . Dün doktor diyor balla sıcak suyla yap iç çok abartma şekerini arttirmasin .
EvetLimonata da mı kafa atiyo seninkidur bunu da yapayim bari
TamamdırEvetbi de evde ne meyve varsa kaynat süz şeker at onu da çok seviyor bnm kız
Biraz geriden okuyorum buara. İleri sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. Dün çıktım ben idari izne. Cumhurbaşkanlığı genelgesini kafalarına göre değiştirmek kimsenin haddi değil. 30 Haziran’dan sonra yeni genelge çıkmadıKızlar haftaya idari izne çıkacaktım ama şimdi müdürüm aradı ona idari izin kalktı demişler ama ben kalkmadı diye biliyorum son genelge var hatta 30 haziranda çıkan mudurume de gönderdim onu ama yine de sormak istedim burdan izne çıkacak arkadaşlar vardı onlar çıkabildi mi bir sorun yaşadınız mı?
Hayatım işte benimkinde sorun benim çıtı pıtı olmam.Aman ya bnde bu hafta saldım biraz dün perinatolog çocuk çok önde dedi iri dedi dicektim ne kadar değişik bişi söyledin bn sanki çıtı pıtıyımsusuz yapamıyorum su vazgeçilmezim kuruyemiş biraz sıkıldım ara verdim geri başladım süt içemiyorum bn zaten tahlilde kalsiyum düşük çıkmıştı dr kalsiyum ilacını hergün iç dedi
Bnmde karnım bu 2 haftadır birden büyüdü şekerli şeyler yiyip içince kız zıplıyor valla anası gibi tatlıcı evde limonata ve meyve suyu yapıyorum onları içiyorum şuan yudumlarken kafa atıyor sanırım
Çocuk sana sığmıyor kısmına çok güldümHayatım işte benimkinde sorun benim çıtı pıtı olmam.Eşim diyo sığmıyo bu çocuk sana. Lcwda pantolon aldım 29 haftalıktı biri benden 3 hafta öndeydi. Kadına bakıp ay benim karnım çok büyük dedim. Sonra da kardeşime diyorum boyum kısa diye öule di mi çok abartı değil di mii
yaa kesinlikle iç karın mevzusu bence de. benim teyemin kızının doğuma giderken bile belli değildi nerdeyse. yayvan az bi karnı vardı. yani benim hamilelikten önceki göbeğim bile ondan büyüktüÇocuk sana sığmıyor kısmına çok güldümama bazılarının karnı küçük oluyor iç karın mevzusu işte
No no no o noooGobek fotografi challengei baslatmiyor muyuz
Doğum ne zaman diye sorduklarında kasım sonu aralık başı deyince de şöoooyle alttan yukarı bi suzuyorlar birde dimiyaa kesinlikle iç karın mevzusu bence de. benim teyemin kızının doğuma giderken bile belli değildi nerdeyse. yayvan az bi karnı vardı. yani benim hamilelikten önceki göbeğim bile ondan büyüktüiş yerinde bir arkadaş var kızla aynı haftadayız satımız bile aynı, o hala normal pantolon giyiyor. beni gören doğum ne zaman diye soruyor yaklaştı sanıyolar
Ben de 7 eylül senin doktora aldım canım kaçta gidiceksin benimki sabah ama saati unuttum karşılaşırız belkiVeeeee beklenen nihayet kızçem dönmüş yüzünü gösterdibize 801 gr boyu da 33 cm olmuş biraz iri dedi perinatolog şeker yüklemesi yaptır dedi zaten yaptırcam asıl muayene 7 eylülde bakalım neler bekliyor beni
Yaaa bn öğlen 1 de gidicemBen de 7 eylül senin doktora aldım canım kaçta gidiceksin benimki sabah ama saati unuttum karşılaşırız belki
Canım kadın çok dolu 2 hafta önceden aldım da buldum bunu valla sanmıyorum boşu olsunYaaa bn öğlen 1 de gidicem12:30 al randevunu karşılaşsak ne güzel olurdu
Evet cnm zor bulunuyor nasip devam edersen bir gün karşılaşırızCanım kadın çok dolu 2 hafta önceden aldım da buldum bunu valla sanmıyorum boşu olsunvalla iyi olurdu beybi bakalım eğer seversem nagehandan devam edicem. Ama dün sezaryen yaptığı arkadaşa gittim 50 günlük filan oldu. Ameliyat izi hep çok uzun hem de baya çukurda duruyor orası içe göçmüş gibi. Kafam ona takıldı biraz
Canım muz yoğurt bal ceviz karıştır ye tadını alamazsın belki ama bebeği çok hareketlendiriyo bide maden suyuLimonata da mı kafa atiyo seninkidur bunu da yapayim bari
Ay evet ya geniş elbiseler giyiyorum ben de çok sırıtmıyor ama kıyafetleri çıkarınca kollarım bacaklarım incecik karnım kocaman görünüyorHayatım işte benimkinde sorun benim çıtı pıtı olmam.Eşim diyo sığmıyo bu çocuk sana. Lcwda pantolon aldım 29 haftalıktı biri benden 3 hafta öndeydi. Kadına bakıp ay benim karnım çok büyük dedim. Sonra da kardeşime diyorum boyum kısa diye öule di mi çok abartı değil di mii
Tamam işte o elbiselerle genis bi capa sahibiz artık. Benim göbek dün tam 100dü en kocaman yerinden. Boyum da 157 tşkAy evet ya geniş elbiseler giyiyorum ben de çok sırıtmıyor ama kıyafetleri çıkarınca kollarım bacaklarım incecik karnım kocaman görünüyor
Teşekkür ederim canımCanım muz yoğurt bal ceviz karıştır ye tadını alamazsın belki ama bebeği çok hareketlendiriyo bide maden suyu
ilçe mem'dekiler öyle demişler onlar bir şeyi doğru bilse şaşardım zaten :) müdüre gönderdim genelgeyi göstermiş ilçeye tamam demişler haftaya cikicam inşallah ben de.Biraz geriden okuyorum buara. İleri sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. Dün çıktım ben idari izne. Cumhurbaşkanlığı genelgesini kafalarına göre değiştirmek kimsenin haddi değil. 30 Haziran’dan sonra yeni genelge çıkmadı
Aa ölçmek hiç aklıma gelmemişti benimki 93müş şu an boyum da 163 tşk halkımTamam işte o elbiselerle genis bi capa sahibiz artık. Benim göbek dün tam 100dü en kocaman yerinden. Boyum da 157 tşk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?