- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Bnm ki de çok kibar aynısı tekme tokat girişiyor sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm ki de çok kibar aynısı tekme tokat girişiyor sadece
Böyle şeyleri okuyup bozma moralini. Olumlu düşün inşallah her şey çok güzel olacak atlatıp geçeceksin bu hastalığıKesinlikle ve biraz önce anasayfada şunu okuyunca çok üzüldüm ve korktum ister istemez yine
Yani çok hafif hissediyorum bugün aile hekimim aradı tatlı su yap iç bekle dedi takip et hareketleri diye .Bebek hareketlerin ne durumda canım.
Bu ara yokgiggles senin bulantı bitti mi bn çözdüm bnm sıcaklarda bulanıyor iki gündür sıcak çok bide okula çocuğu götürüp geliyorum fenalardayım
Yap bakalım canım. Seninki kacıncı haftaydıYani çok hafif hissediyorum bugün aile hekimim aradı tatlı su yap iç bekle dedi takip et hareketleri diye .
24+3 canım .Yap bakalım canım. Seninki kacıncı haftaydı
Bizr de yaz hareketlerini.24+3 canım .
Ya sanki 1 hafta önce daha hareketli gibiydi dün değil önceki gece çok hareketli idi günler sonra , şimdi de çok ara ara hafiften hissediyorum altlara doğru inşallah daha çok artar hareketiBizr de yaz hareketlerini.
Rahatsızsın diyedir canım. Az da olsa hareket varsa tamam.Ya sanki 1 hafta önce daha hareketli gibiydi dün değil önceki gece çok hareketli idi günler sonra , şimdi de çok ara ara hafiften hissediyorum altlara doğru inşallah daha çok artar hareketi
Az da olsa var ama garip olan ne ,ben mesela hani geçen gittim kontrole o zamanlarda az hareket vardı doktorum hiç bu durumu ben demeden ,bebeğin çok hareketli dedi . İçimden diyorum aynı bebekten mi bahsediyoruz acabaRahatsızsın diyedir canım. Az da olsa hareket varsa tamam.
Minik hareketler ediyordur kibarcık. Benim gerçekten ayı gibi bi kiz filan olacak diye bekliyorum. Hep büyük büyük hareketler. Haffa fzehra dedi ya hıckırık mıçkırık hic öyle minik şeyler ritmik şeyler bilmiyorumAz da olsa var ama garip olan ne ,ben mesela hani geçen gittim kontrole o zamanlarda az hareket vardı doktorum hiç bu durumu ben demeden ,bebeğin çok hareketli dedi . İçimden diyorum aynı bebekten mi bahsediyoruz acaba
Kızı neyle besliyon öyle hareket bnm bi ara azdı gerçi eşi öndeymiş az hissediyordum dün dönmüş döndüğünü hissettim kafası sağdaydı sola geçti ama çoook hıçkırıyor biraz eğilirek oturduğumda tık tık vuruyor pek kibar halbuki Bnde çok kibar bi kadın değilimMinik hareketler ediyordur kibarcık. Benim gerçekten ayı gibi bi kiz filan olacak diye bekliyorum. Hep büyük büyük hareketler. Haffa fzehra dedi ya hıckırık mıçkırık hic öyle minik şeyler ritmik şeyler bilmiyorum
Nasıl güldüm,Allah'ta seni güldürsün, maşallahn. benimde sert sert hareket etse de içim ferahlasa valla ağızda tat yok bisey yok tek derdim.duzgun hareket etmesiMinik hareketler ediyordur kibarcık. Benim gerçekten ayı gibi bi kiz filan olacak diye bekliyorum. Hep büyük büyük hareketler. Haffa fzehra dedi ya hıckırık mıçkırık hic öyle minik şeyler ritmik şeyler bilmiyorum
Ay eğilince benimki de vuruyo ya tık tık sıkışıyo içerde ben de asla kibar değilim kesin bana cekecek. Babası kibardırKızı neyle besliyon öyle hareket bnm bi ara azdı gerçi eşi öndeymiş az hissediyordum dün dönmüş döndüğünü hissettim kafası sağdaydı sola geçti ama çoook hıçkırıyor biraz eğilirek oturduğumda tık tık vuruyor pek kibar halbuki Bnde çok kibar bi kadın değilim
Ye bakalım tatsız tutsuz da güzel güzel sola yata dinle harletleri bi tane tekme çaksın da görNasıl güldüm,Allah'ta seni güldürsün, maşallahn. benimde sert sert hareket etse de içim ferahlasa valla ağızda tat yok bisey yok tek derdim.duzgun hareket etmesi
Heyecanla bekliyor oldum , tamamdır .Ye bakalım tatsız tutsuz da güzel güzel sola yata dinle harletleri bi tane tekme çaksın da gör
Sen ufak tefek tatlı bişiler at ağzına bebişin ağzının tadı vardır çabucak atlatınNasıl güldüm,Allah'ta seni güldürsün, maşallahn. benimde sert sert hareket etse de içim ferahlasa valla ağızda tat yok bisey yok tek derdim.duzgun hareket etmesi
Aman ya bnde bu hafta saldım biraz dün perinatolog çocuk çok önde dedi iri dedi dicektim ne kadar değişik bişi söyledin bn sanki çıtı pıtıyım susuz yapamıyorum su vazgeçilmezim kuruyemiş biraz sıkıldım ara verdim geri başladım süt içemiyorum bn zaten tahlilde kalsiyum düşük çıkmıştı dr kalsiyum ilacını hergün iç dediAy eğilince benimki de vuruyo ya tık tık sıkışıyo içerde ben de asla kibar değilim kesin bana cekecek. Babası kibardır
Valla hala saçma sapan besleniyorum ben. Günlük süt içiyorum. Kuruyemişi bıraktım sıkıldım ya. Suyu azalttım su reflü su içirtmiyo bu hafta ilaç isteyecem. Amaa kilo alıyorum. 2 haftada karnım 4.5 cm genişlemiş böyle giderse doğurmam patlarım ben çocuk öyle çıkar kilom 63.5 o artmamış çok ama
Valla yapıyorum bekliyorum sürekli evde cihazım olsaydi rahatlardım . Dün doktor diyor balla sıcak suyla yap iç çok abartma şekerini arttirmasin .Sen ufak tefek tatlı bişiler at ağzına bebişin ağzının tadı vardır çabucak atlatın
Limonata da mı kafa atiyo seninki dur bunu da yapayim bariAman ya bnde bu hafta saldım biraz dün perinatolog çocuk çok önde dedi iri dedi dicektim ne kadar değişik bişi söyledin bn sanki çıtı pıtıyım susuz yapamıyorum su vazgeçilmezim kuruyemiş biraz sıkıldım ara verdim geri başladım süt içemiyorum bn zaten tahlilde kalsiyum düşük çıkmıştı dr kalsiyum ilacını hergün iç dedi
Bnmde karnım bu 2 haftadır birden büyüdü şekerli şeyler yiyip içince kız zıplıyor valla anası gibi tatlıcı evde limonata ve meyve suyu yapıyorum onları içiyorum şuan yudumlarken kafa atıyor sanırım