2021 Aralık Anneleri

Valla yapıyorum 😍 bekliyorum sürekli evde cihazım olsaydi rahatlardım . Dün doktor diyor balla sıcak suyla yap iç çok abartma şekerini arttirmasin .
Dinleniyordur annesi merak etme
Bol bol dinlen sen belenmeni kuvvetli yap sen düşme güçten

Kızlar haftaya idari izne çıkacaktım ama şimdi müdürüm aradı ona idari izin kalktı demişler ama ben kalkmadı diye biliyorum son genelge var hatta 30 haziranda çıkan mudurume de gönderdim onu ama yine de sormak istedim burdan izne çıkacak arkadaşlar vardı onlar çıkabildi mi bir sorun yaşadınız mı?
Biraz geriden okuyorum buara. İleri sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. Dün çıktım ben idari izne. Cumhurbaşkanlığı genelgesini kafalarına göre değiştirmek kimsenin haddi değil. 30 Haziran’dan sonra yeni genelge çıkmadı

Aman ya bnde bu hafta saldım biraz dün perinatolog çocuk çok önde dedi iri dedi dicektim ne kadar değişik bişi söyledin bn sanki çıtı pıtıyım 🤣🤣 susuz yapamıyorum su vazgeçilmezim kuruyemiş biraz sıkıldım ara verdim geri başladım süt içemiyorum bn zaten tahlilde kalsiyum düşük çıkmıştı dr kalsiyum ilacını hergün iç dedi
Bnmde karnım bu 2 haftadır birden büyüdü şekerli şeyler yiyip içince kız zıplıyor valla anası gibi tatlıcı evde limonata ve meyve suyu yapıyorum onları içiyorum şuan yudumlarken kafa atıyor sanırım
Hayatım işte benimkinde sorun benim çıtı pıtı olmam. 🤣🤣 Eşim diyo sığmıyo bu çocuk sana. Lcwda pantolon aldım 29 haftalıktı biri benden 3 hafta öndeydi. Kadına bakıp ay benim karnım çok büyük dedim. 🥲 Sonra da kardeşime diyorum boyum kısa diye öule di mi çok abartı değil di mii 🤣

Hayatım işte benimkinde sorun benim çıtı pıtı olmam. 🤣🤣 Eşim diyo sığmıyo bu çocuk sana. Lcwda pantolon aldım 29 haftalıktı biri benden 3 hafta öndeydi. Kadına bakıp ay benim karnım çok büyük dedim. 🥲 Sonra da kardeşime diyorum boyum kısa diye öule di mi çok abartı değil di mii 🤣
Çocuk sana sığmıyor kısmına çok güldüm :KK70: ama bazılarının karnı küçük oluyor iç karın mevzusu işte 🤣

Çocuk sana sığmıyor kısmına çok güldüm :KK70: ama bazılarının karnı küçük oluyor iç karın mevzusu işte 🤣
yaa kesinlikle iç karın mevzusu bence de. benim teyemin kızının doğuma giderken bile belli değildi nerdeyse. yayvan az bi karnı vardı. yani benim hamilelikten önceki göbeğim bile ondan büyüktü :KK53: iş yerinde bir arkadaş var kızla aynı haftadayız satımız bile aynı, o hala normal pantolon giyiyor. beni gören doğum ne zaman diye soruyor yaklaştı sanıyolar:nazar:

yaa kesinlikle iç karın mevzusu bence de. benim teyemin kızının doğuma giderken bile belli değildi nerdeyse. yayvan az bi karnı vardı. yani benim hamilelikten önceki göbeğim bile ondan büyüktü :KK53: iş yerinde bir arkadaş var kızla aynı haftadayız satımız bile aynı, o hala normal pantolon giyiyor. beni gören doğum ne zaman diye soruyor yaklaştı sanıyolar:nazar:
Doğum ne zaman diye sorduklarında kasım sonu aralık başı deyince de şöoooyle alttan yukarı bi suzuyorlar birde dimi😂😂😂

Veeeee beklenen nihayet kızçem dönmüş yüzünü gösterdi 🥰🥰🥰bize 801 gr boyu da 33 cm olmuş biraz iri dedi perinatolog şeker yüklemesi yaptır dedi zaten yaptırcam asıl muayene 7 eylülde bakalım neler bekliyor beni 🙈🤣🤣
Ben de 7 eylül senin doktora aldım canım kaçta gidiceksin benimki sabah ama saati unuttum karşılaşırız belki 🥰

Yaaa bn öğlen 1 de gidicem 🥰 12:30 al randevunu 🤪 karşılaşsak ne güzel olurdu
Canım kadın çok dolu 2 hafta önceden aldım da buldum bunu valla sanmıyorum boşu olsun 🤯 valla iyi olurdu beybi bakalım eğer seversem nagehandan devam edicem. Ama dün sezaryen yaptığı arkadaşa gittim 50 günlük filan oldu. Ameliyat izi hep çok uzun hem de baya çukurda duruyor orası içe göçmüş gibi. Kafam ona takıldı biraz

Canım kadın çok dolu 2 hafta önceden aldım da buldum bunu valla sanmıyorum boşu olsun 🤯 valla iyi olurdu beybi bakalım eğer seversem nagehandan devam edicem. Ama dün sezaryen yaptığı arkadaşa gittim 50 günlük filan oldu. Ameliyat izi hep çok uzun hem de baya çukurda duruyor orası içe göçmüş gibi. Kafam ona takıldı biraz
Evet cnm zor bulunuyor nasip devam edersen bir gün karşılaşırız 🥰bnm aslında dün dü randevum 4 tane sezeryan varmış ayın 30 unda izne çıkıyor diye bende eyüle aldım 7 sinde izinden geliyormuş
Yaaa ama bn kaç kişiyle konuştuysam eli çok hafif çok güzel yapıyor dediler daha yeni olmuş sayılır ama zaten çok da düz bi bölge değil ki kontrole gittiğinde sorsaymış keşke denersin sende uymazsa başka dr 🙈

Ay evet ya geniş elbiseler giyiyorum ben de çok sırıtmıyor ama kıyafetleri çıkarınca kollarım bacaklarım incecik karnım kocaman görünüyor 🤣🤣

Ay evet ya geniş elbiseler giyiyorum ben de çok sırıtmıyor ama kıyafetleri çıkarınca kollarım bacaklarım incecik karnım kocaman görünüyor 🤣🤣
Tamam işte o elbiselerle genis bi capa sahibiz artık. Benim göbek dün tam 100dü en kocaman yerinden. Boyum da 157 tşk 🤣

Biraz geriden okuyorum buara. İleri sayfalarda konuşuldu mu bilmiyorum. Dün çıktım ben idari izne. Cumhurbaşkanlığı genelgesini kafalarına göre değiştirmek kimsenin haddi değil. 30 Haziran’dan sonra yeni genelge çıkmadı
ilçe mem'dekiler öyle demişler onlar bir şeyi doğru bilse şaşardım zaten :) müdüre gönderdim genelgeyi göstermiş ilçeye tamam demişler haftaya cikicam inşallah ben de.

Back