2021 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim kızlarrr 🥰 Yiğit ismini çok seviyorum ben ama eşim istemedi ☹️
Mervecim Eylül ismi çok narin ve zarif bence 🍂
Canım anlamıyla karşılastırabilirsiniz. Adının anlamını taşır insan. Iki isim de güzel sizin. Yiğit özellikle mana olarak one geçiyor. Rüzgar da isim olarak güzel söylemesi filan.

Doğum ne zaman diye sorduklarında kasım sonu aralık başı deyince de şöoooyle alttan yukarı bi suzuyorlar birde dimi😂😂😂
aynen yaa geçen asansörde biriyle karşılaştım daha ayrılmıyor musun izne dedi. yok dedim kasım sonu 37 olcam, kız dehşete düştü :eek:ben de eli kulağında sanmıştım dedi. yaa dedim günüm geldi de çıkarmıcam tutcam içimde:KK70:

Canım kadın çok dolu 2 hafta önceden aldım da buldum bunu valla sanmıyorum boşu olsun 🤯 valla iyi olurdu beybi bakalım eğer seversem nagehandan devam edicem. Ama dün sezaryen yaptığı arkadaşa gittim 50 günlük filan oldu. Ameliyat izi hep çok uzun hem de baya çukurda duruyor orası içe göçmüş gibi. Kafam ona takıldı biraz
ilk başta öyle oluyor ama sezaryen dikişi zamanla küçülüp belirsizleşiyor yani en azından benimki öyleydi

Kızlar size bi alışveriş sorum var
Özellikle deneyimli olanlardan
Sizce biberonda avent mi tommee tippee mi yokda lansinoh mu?
Bir de biberonun sağma makinesiyle uyumlu filan olması ya da aynı marka olması gerekli bi şey mi

Kızlar bugün benim de detaylı ultrasonum vardı bebek gelişimi gayet de iyi dedi doktor çok şükür çok mutluyum:KK36::KK200:sadece iki hafta önce kontrolde baş gelişti şimdi ters dönmüş makat geliş dedi doktor ama döner muhtemelen dedi bi o kafama takıldı
Balım bademim gözün aydın olsun inş şükürler olsun çok sevindim inş sağlıkla gelir yavrularımız inş döner tabi daha çok zaman var içini ferah tut 🥰🥰🥰🥰

Bir de biberonun sağma makinesiyle uyumlu filan olması ya da aynı marka olması gerekli bi şey mi
Benm yakın arkadaşım biberon olarak lansisohu önerdi çok memnun , sağma makinesini hatrlmyrum 🙈

Teşekkür ederim kızlarrr 🥰 Yiğit ismini çok seviyorum ben ama eşim istemedi ☹️
Mervecim Eylül ismi çok narin ve zarif bence 🍂
Ben yiğit istedim eşim emir dedi ikiside olsun dedik yigit emir kaldi😊,kızımın ismi eylul sena💓
Ben gobek fotografi challengei dedim resmen ölcum yazmis, akilli kadinin hali baska azizim🙏🏼 Ben de olcup yazicam birazdan🙈
110 çıktı benimde ama bir litre ictim su kahvaltı yaptım
Ben kizimdà bir avent bir dr brown almıştım süt sağma makinamda medela elektrikliydi içinde kendi biberonu vardı
Hepsinden de memnundum
Emmeyi birakinca
zamanla hangi biberon olsa tutuyor

Canım anlamıyla karşılastırabilirsiniz. Adının anlamını taşır insan. Iki isim de güzel sizin. Yiğit özellikle mana olarak one geçiyor. Rüzgar da isim olarak güzel söylemesi filan.
Evet kulağa hoş geliyor , eşim her söyledğim ismi beğenmediği için bunu kendi söyledi bende hazır modern güzel bir isim söylemişken tutup bırakmayım dedim😀 internette anlamı da bu şekilde çıkıyor

Eklentiler

• 248F74B2-3D8D-4582-95A8-85047A6A5E1D.png
    248F74B2-3D8D-4582-95A8-85047A6A5E1D.png
    311,3 KB · Görüntüleme: 23
Benm yakın arkadaşım biberon olarak lansisohu önerdi çok memnun , sağma makinesini hatrlmyrum 🙈
Benim çok kafam karıştı 😂
Keşke internette tek bi marka çıksa en iyisi bu diye 😂
Ben de ilk lansinoh almaya çok yakındım
Hem de göğüs pompasıyla filan da uyumlu biberonları
O yüzden çok hoşuma gitmişti
Sonra instagramda kimi görsem avents diyor
Ama bazıları da bebek aventsi tutmadı boşuna almış oldum filan yazmış
Tutmama ihtimali varsa bari daha uygun bi şey alayım duruma göre değiştiririm diye düşündüm
Bi de aventsin set alınca sanırım yenidoğan ucunu filan ayrı almak gerekiyor doğru anladıysam
Ben kizimdà bir avent bir dr brown almıştım süt sağma makinamda medela elektrikliydi içinde kendi biberonu vardı
Hepsinden de memnundum
Emmeyi birakinca
Peki markalar ayrı olunca süt aktarma filan mı yapıyorsun şişeden şişeye?
Ben onların hepsini lansinohtan baktım ilk
Pompayla beraber biberon altı da veriliyor sanırım ya da kendi markasındaki biberonlar da takılıyor pompaya
Sanki öyle daha kolay olur gibi geldi
Değiştirme yapmaya gerek kalmadan
Elektrikli makine zaten almayacağım
Huylanırım sanırım
Kendi hızımda kendim sağmalıyım sütü 😂

Ben yiğit istedim eşim emir dedi ikiside olsun dedik yigit emir kaldi😊,kızımın ismi eylul sena💓

Hepsinden de memnundum
Emmeyi birakinca
Çok güzel yiğit emir , eylül sena da hoşş 😍😍 ya bende bugün gittim kontrole açlık şekeri ölçtürdüm kaç olması gerekiyor daha sonucum çıkmadı birde Her ay kan veriyor musunuz neleri ölçtürüyorsunuz ? Ben 3 dr değiştirdiğim için bir rutine bağlanmadı

Kızlar açlık şekeri tahlilim çıktı normal mi sizce anlamıyorum pek

Eklentiler

• CE338B5E-FE59-400D-A66A-2F587E05057A.png
    CE338B5E-FE59-400D-A66A-2F587E05057A.png
    156,8 KB · Görüntüleme: 56
yaa kesinlikle iç karın mevzusu bence de. benim teyemin kızının doğuma giderken bile belli değildi nerdeyse. yayvan az bi karnı vardı. yani benim hamilelikten önceki göbeğim bile ondan büyüktü :KK53: iş yerinde bir arkadaş var kızla aynı haftadayız satımız bile aynı, o hala normal pantolon giyiyor. beni gören doğum ne zaman diye soruyor yaklaştı sanıyolar:nazar:
Bende öyleyim kocam sivri bir göbeğim var valla

Kızlarrr nasılsınız iyi misiniz ? İsimler hazır mı ? Benim eşim hiç bir ismi beğenmiyordu demiştim daha önce ama rüzgar ismini beğendi benimde hoşuma gitti sizce nasıl ?
Adıyla yaşasın çok güzelmiş kuzum bizimki de Emir Alp olcak nasip olursa

Tutmama ihtimali varsa bari daha uygun bi şey alayım duruma göre değiştiririm diye düşündüm
Bi de aventsin set alınca sanırım yenidoğan ucunu filan ayrı almak gerekiyor doğru anladıysam

Pompayla beraber biberon altı da veriliyor sanırım ya da kendi markasındaki biberonlar da takılıyor pompaya
Huylanırım sanırım
Farkli markalarda nasil oluyor bilmiyorum ama biz medela aldik sut pompasini. Sutu sagdigi siseye Direkt biberon kapagini takip kullanabiliosun. Biberon da meme reddini onleyen ozellikte bi biberon, anne memesinden cektigi hizla geliyor sut yani bebegi tembellige alistirmiyor.
Yine de ekstra aventlerden aldik nolur nolmaz diye tabi🙈

Huylanırım sanırım
Kızımda süt sagma makinem aventti biberon olarak Chicco kullanmıştım o biberonla da toplu alışverişte hediye verilmişti kızım avantin biberonunu almadı chiccoyu aldı aynı zamanda beni de emdi.Bunda 1 tane avent alacağım duruma göre başka biberon alacağım.Chicco yu öneririm gaz sorunumuz hiç olmamisti

Aslında göbek fotosu challenge da güzel fikir ama kimliği gizli tutup çekebilmek lazım ipucu vermeden 🤣
O imkansiz iste 😂o yuzde alicaz mezurayi elimize ve olcucez gobusleri🤰🏼
boyum 157 gobegimin en genis yerinden olcum yaptim veeeeeeee 82 cm cikti 22+6 dayim

Hepsinden de memnundum
Emmeyi birakinca
Ben de kahvalti yaptim 1 litre su ictim oyle olctum saabah aklimdaydi unuttum😢

Farkli markalarda nasil oluyor bilmiyorum ama biz medela aldik sut pompasini. Sutu sagdigi siseye Direkt biberon kapagini takip kullanabiliosun. Biberon da meme reddini onleyen ozellikte bi biberon, anne memesinden cektigi hizla geliyor sut yani bebegi tembellige alistirmiyor.
Yine de ekstra aventlerden aldik nolur nolmaz diye tabi🙈
Biberonun markası neydi acaba?

Back