2021 Aralık Anneleri

O zmaan benim geçen hafta sizlere yazdığım sanki kalp atışı gibi bişey oluyor da hissediyorum vajinaya mesaneye doğru dediğim bu 🤭 imiş
Olabilir🥰 bnm de 1 hafta 10 gündür oluyor doğduklarında da çok hıçkırıyorlar refleksleri kuvvetleniyor 😍

Çok geçmiş olsun canım. İnsan ilk duyunca çok korkuyor. Özellikle bebeği için oluyor tüm korkusu. Kendini rahatlat üzme en önemlisi bu. Eğer bebekle ilgili aklına bir şey takılırsa mutlaka 112 ile görüşüp git hastaneye. Ben covid acile gitmiştim oraya kadın doğum doktorunu çağırdılar tüm muayenemi yaptı. İlk günler ne yazık ki biraz zor geçiyor. Her ateşin yükseldiğinde ılık duş al. Eşim sürekli benim alnıma ayak bileklerime koltuk altlarıma sirkeli su yapıp bez koymuştu. Bende günde bir defa parol içtim çok şükür parol hemen düşürüyodu ateşimi. Kan sulandırıcını kendi doktoruna da danış kullanmamda bir sakınca var mı diye. Birkaç güne semptomlar yavaşlıyor. Benim 13. Günüm sadece koku duymuyorum biraz da öksürüğüm var ama çok dincim. İnşallah hemencecik atlatacaksın anlamıcaksın bile. Rabbim seni de bebeğini de korusun güzel anne ❤️ bu arada suyu sakın ihmal etme günde 3 litre iç mutlaka
Kesinlikle ve biraz önce anasayfada şunu okuyunca çok üzüldüm ve korktum ister istemez yine 😔

Eklentiler

• IMG_20210827_122348.jpg
    IMG_20210827_122348.jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 69
Kesinlikle ve biraz önce anasayfada şunu okuyunca çok üzüldüm ve korktum ister istemez yine 😔
Okumayın öyle şeyler
Moralinizi yüksek tutun
Kendinize ve bebeğinize güvenin

Yoksa neler neler var dünyada
Hepsi birer stres kaynağı oluyor bildikçe
Fazla bilginin zararları 🙄

Okumayın öyle şeyler
Moralinizi yüksek tutun
Kendinize ve bebeğinize güvenin

Yoksa neler neler var dünyada
Hepsi birer stres kaynağı oluyor bildikçe
Fazla bilginin zararları 🙄
Yok okumuyorum aslında ama anasayfada bakınca gördüm direkt 😔 aynen çok haklısınız teşekkür ederim.

Yaaaa 😢ağlaaa 😍 bnm yarım saattir pıt pıt garibim hıçkıra hıçkıra bi hal oldu
Ben onu da kasılma sandım
Doktora soracaktım yine arada böyle oluyor diye
Hıçkırık tutuyorsa ağlarım duygulanıp 😥😥😥
Benim niye hickirmiyor yaa ben daha öyle bi şey hissetmedim . Ha bire tekmeler savuruyor o zaman benim bebik . 😬😬

giggles giggles senin bulantı bitti mi bn çözdüm bnm sıcaklarda bulanıyor iki gündür sıcak çok bide okula çocuğu götürüp geliyorum fenalardayım 🙃🙃

Back