- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
OlabilirO zmaan benim geçen hafta sizlere yazdığım sanki kalp atışı gibi bişey oluyor da hissediyorum vajinaya mesaneye doğru dediğim buimiş
![Smiling face with hearts :smiling_face_with_3_hearts: 🥰](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f970.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OlabilirO zmaan benim geçen hafta sizlere yazdığım sanki kalp atışı gibi bişey oluyor da hissediyorum vajinaya mesaneye doğru dediğim buimiş
Allah seni yaİlk defa doğru anlamışım![]()
O hıçkırık dakikalarca sürüyor bazen, ben kızımda 70 kere saymistimBen onu da kasılma sandım
Doktora soracaktım yine arada böyle oluyor diye
Hıçkırık tutuyorsa ağlarım duygulanıp![]()
Kesinlikle ve biraz önce anasayfada şunu okuyunca çok üzüldüm ve korktum ister istemez yineÇok geçmiş olsun canım. İnsan ilk duyunca çok korkuyor. Özellikle bebeği için oluyor tüm korkusu. Kendini rahatlat üzme en önemlisi bu. Eğer bebekle ilgili aklına bir şey takılırsa mutlaka 112 ile görüşüp git hastaneye. Ben covid acile gitmiştim oraya kadın doğum doktorunu çağırdılar tüm muayenemi yaptı. İlk günler ne yazık ki biraz zor geçiyor. Her ateşin yükseldiğinde ılık duş al. Eşim sürekli benim alnıma ayak bileklerime koltuk altlarıma sirkeli su yapıp bez koymuştu. Bende günde bir defa parol içtim çok şükür parol hemen düşürüyodu ateşimi. Kan sulandırıcını kendi doktoruna da danış kullanmamda bir sakınca var mı diye. Birkaç güne semptomlar yavaşlıyor. Benim 13. Günüm sadece koku duymuyorum biraz da öksürüğüm var ama çok dincim. İnşallah hemencecik atlatacaksın anlamıcaksın bile. Rabbim seni de bebeğini de korusun güzel annebu arada suyu sakın ihmal etme günde 3 litre iç mutlaka
Pit pit atıyor sürekliHıçkırık olduğunu nasıl anlıyorsunuz![]()
Benim saymak aklıma gelmedi hiçO hıçkırık dakikalarca sürüyor bazen, ben kızımda 70 kere saymistim![]()
Okumayın öyle şeylerKesinlikle ve biraz önce anasayfada şunu okuyunca çok üzüldüm ve korktum ister istemez yine![]()
Aşı yaptirmismiydiniz,böyle şeyleri okumayın stres de bagisikligi düşürüyorKesinlikle ve biraz önce anasayfada şunu okuyunca çok üzüldüm ve korktum ister istemez yine![]()
Yok okumuyorum aslında ama anasayfada bakınca gördüm direktOkumayın öyle şeyler
Moralinizi yüksek tutun
Kendinize ve bebeğinize güvenin
Yoksa neler neler var dünyada
Hepsi birer stres kaynağı oluyor bildikçe
Fazla bilginin zararları![]()
Aşıyı bu pazara yaptıracaktim randevu almıştım ama gerek kalmadı maalesefAşı yaptirmismiydiniz,böyle şeyleri okumayın stres de bagisikligi düşürüyor
Yaaaaağlaaa
bnm yarım saattir pıt pıt garibim hıçkıra hıçkıra bi hal oldu
Benim niye hickirmiyor yaa ben daha öyle bi şey hissetmedim . Ha bire tekmeler savuruyor o zaman benim bebik .Ben onu da kasılma sandım
Doktora soracaktım yine arada böyle oluyor diye
Hıçkırık tutuyorsa ağlarım duygulanıp![]()
Benimki galiba hiç hıçkırmıyoHıçkırık tutuyor yavruları uzun sürüyor geneldeçok tatlı değil mi yaaa
![]()
Bebek hareketlerin ne durumda canım.Aşıyı bu pazara yaptıracaktim randevu almıştım ama gerek kalmadı maalesef
Hıçkırıyordur belki sen uyurken yapıyordurBenimki galiba hiç hıçkırmıyo![]()
Hıçkırır merak etmeBenim niye hickirmiyor yaa ben daha öyle bi şey hissetmedim . Ha bire tekmeler savuruyor o zaman benim bebik .![]()
Pata küte bi tarzı var daha çokHıçkırıyordur belki sen uyurken yapıyordur![]()
ÇookÇok kibar diyorsun yani![]()