2021 Aralık Anneleri

ilçe mem'dekiler öyle demişler onlar bir şeyi doğru bilse şaşardım zaten :) müdüre gönderdim genelgeyi göstermiş ilçeye tamam demişler haftaya cikicam inşallah ben de.
Adı idari izin olduğu İçin kurum müdürünün benim o personele ihtiyacım var, idari iznini kullandırmayacağım deme hakkı var ama müdürünüz böyle bişey dememiş sevindim, bana idari izin kalktı diye uydurmaları çok saçma geldi. Hayırlı olsun izniniz

Adı idari izin olduğu İçin kurum müdürünün benim o personele ihtiyacım var, idari iznini kullandırmayacağım deme hakkı var ama müdürünüz böyle bişey dememiş sevindim, bana idari izin kalktı diye uydurmaları çok saçma geldi. Hayırlı olsun izniniz
Şükür benim müdürüm de kabul edecek gibi bugün tekrar görüştük muallakta bi konu ama raporun hazır olsun yine de dedi bir de e-devlete raporunu işlettir dedi bu ne demek onu anlamadım 🙄

Şükür benim müdürüm de kabul edecek gibi bugün tekrar görüştük muallakta bi konu ama raporun hazır olsun yine de dedi bir de e-devlete raporunu işlettir dedi bu ne demek onu anlamadım 🙄
Mudurler de kafasına göre uyduruyor valla doktorun verdiği raporu mebbise özlük isleyecek onu mu demek istedi acaba 🤔
Kızlarrr nasılsınız iyi misiniz ? İsimler hazır mı ? Benim eşim hiç bir ismi beğenmiyordu demiştim daha önce ama rüzgar ismini beğendi benimde hoşuma gitti sizce nasıl ?
Rüzgar güzel isim 😍bizimkisi de YİĞİT EMİR olacak inşallah 💙

Screenshot_20210827-212251_ebebek.jpg

Kızlar böyle bişey düşünüyorsanız şuan fiyatı çok iyi hem kumandalı 🙈

24 hafta icin boyle dediyse sanki yanlis bir sey soylemis. Suan dogum izni olmadigi icin raporlu fln degiliz. Bu ayri bir izin bizim dilekce vermemiz yeterli

Mudurler de kafasına göre uyduruyor valla doktorun verdiği raporu mebbise özlük isleyecek onu mu demek istedi acaba 🤔

Rüzgar güzel isim 😍bizimkisi de YİĞİT EMİR olacak inşallah 💙

Bence güzel. Benim Eylül. 🤗
Teşekkür ederim kızlarrr 🥰 Yiğit ismini çok seviyorum ben ama eşim istemedi ☹️
Mervecim Eylül ismi çok narin ve zarif bence 🍂

Back