• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Meraba çorba pozitifmisiniz?
Evet pozitifim ne yazık ki.
Eşim cuma günü pozitif çıktı ben test yaptirmadim.Ben nezle farenjit arası bi durumdayım eşimde hicbisey yok.Bel ağrısından acile gidiyor sırf merakından test yaptırıyor oda pozitif çıkıyor.Benimde Cunartesu boğaz yanması burun akıntısı başladı.
Bence mutlaka test yaptırın. Umarım bir şey yoktur ama varsa kan sulandırıcı iğnelere başlıyorlar pıhtı atma ihtimaline karşı. Bende ilk iki gün ateş ve eklem ağrıları vardı sonra geçti. Burun akıntısı boğaz yanması başladı ardına. Şuan bunlarda hafifledi. Sizde de olabilir. Mümkünse gece vakti daha tenha olacak bir hastanede test yaptırın derim

Merhaba canım şuan durumunuz nasıl kaçıncı gündesiniz. Benim bugün 10.gün halsizlik ve vücut ağrısı var bitiş geçti derken uzuyor sanki geçmesi. 1 kilo vermişim bu arada zaten toplamda 3 kilo almıştım bebek hareketlerine odaklanıyırum bende eskisi gibi onda değişiklik yok hareketleri güçlü günde en az 15 20 sefer tekme hissediyorum kadın doğum a daha gitmedim birilerine bulaştırıırm korkusuyla birkaç güne daha iyi olursam gitmeyi düşünüyorum ama eşim daha ağır atlatıyor o iyileşmese yine gidemiycem. Onun ateşi 1 haftadır Bi türlü tam düşmedi.
Bugün 8. Günümüz bizim de. Eğer delta varyantıysa vücuttan atılması zor oluyormuş. Sağlıkçılar öyle dedi. Halsizlik vs bitti benim çok şükür iyiyim. Ama bende de ne yazık ki nefes darlığı başladı gece uyurken. Kaç gecedir nefes nefese uyanıyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum. Yatarken daralma başlıyor. Zaten çocukluktan beri sıkıntılıydım bu konuda hamilelik daha da tetiklemişti şimdi daha beter oldu. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻Bende sen gibiyim 4 kilo almıştım 1.5 kilosunu vermişim. İnsan bir şey yiyemiyor ki ağzının tadı değişiyor. Doktora da gidemedim aynı sebeplerden. Başkasının vebaline girmek istemiyorum çünkü ben hastaneden kaptım anca bebeğimin tekmelerini dinliyorum. Umarım eşin de iyileşir bir an önce onu daha çok etkilemiş belli ki bu hastalık. Beter bir şeymiş umarım toptan biter gider dünyamızdan

Aynen cok sey yasadım ama gecti şükür kimseye yasatmasın Allah bende öle bizimki hareketli Bi bebek değildi zzten Bi iki kere gittim hareket etmiyo diye ama uyuyormus beyfendi 😂dogdu yine o kdr hareketli olmadı hep korktuk işte Bi hasar aldımı dönmüyor emeklemiyor falan filan öle böle 11 aylık olduk ☺️umarım sağlıkla doğurur herkes
Demek ki anne karnında ne kadar hareketliyse doğduktan sonra da öyle oluyor tezi doğruymuş😅 ebeveynliğin yüzde ellisi endişe zaten 😊 onlar için endişelenmediğimiz bir vakit olmayacak galiba ama çok güçlü bebekler anne karnında ne zorluklar atlattılar inşallah çok iyi olacaklar hep 🤲🏻😊

Canım ben de perinatoloğa gidiyorum bilemedim ondan olsa bilmez miydi acaba. Öncesinde de çok sancım oluyordu kasıklarda hiçbir doktor miyom demedi bana :/
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısı ile problemsiz bir şekilde atlatırsınız bu süreci 🤲🏻

Evet ya benim de aynısı neden olurmuş sana ne dediler? Hafif bi enfeksiyon dışında bişey çıkmadı bende. Ama sancılarım öyle fenaydı ki doğum sancısı gibi. 2 dk arayla durup durup giriyordu. Nst sancı çıktı mı sende peki?
Cikti cnm erken dogumdan suphelenildi o nedenle kasilmalar ve agri acilma yapmasin diye igne ve serumla durdurulmaya calisildi

merhaba hanımlar, ben de fena bi haftasonu geçirdim. yoğun bi ishal durumum vardı. serum falan takıldı. antibiyotik başladılar. bugün hafifledi çok şükür. baya halsiz bıraktı. yaşadığımız yerde çok fazla var muhtemelen su diye düşündük. hazır su içiyoruz ama çeşme suyuyla elimizi yüzümüzü yıkıyoruz sonuçta. dikkat edin sizlerde çok zormuş gerçekten gebe olunca bir de. dışardan yemek falan yiyorsanız özellikle salata türü yiyeceklere :( tüm hastalara şifalar diliyorum.

Evet pozitifim ne yazık ki.

Bence mutlaka test yaptırın. Umarım bir şey yoktur ama varsa kan sulandırıcı iğnelere başlıyorlar pıhtı atma ihtimaline karşı. Bende ilk iki gün ateş ve eklem ağrıları vardı sonra geçti. Burun akıntısı boğaz yanması başladı ardına. Şuan bunlarda hafifledi. Sizde de olabilir. Mümkünse gece vakti daha tenha olacak bir hastanede test yaptırın derim
Ben zaten kan sulandirici hamileligimin başından beri kullanıyorum.Esimi filyasyon ekibi aradığında eşinizin test yaptırması zorunlu değil zaten ilaç veremiyoruz demişler.Bende ateş yok baş ağrısı burun akıntısı boğaz yanması arada öksürük.Birde aşırı terleme kafam klimalı odada bile terliyorum.Esim perşembe yaptırdı aynı gün bende yaptırsaydim beraber biterdi karantina şimdi ben bugün yaptırsam +14 gün karantina bana verecekler dolayısıyla eşimde doktora gidemeyecek beli ağrıyor fiziğe gitmesi lazım.Off ne zormuş ya🙄

Cikti cnm erken dogumdan suphelenildi o nedenle kasilmalar ve agri acilma yapmasin diye igne ve serumla durdurulmaya calisildi
Beni niye bağlamadılar anlamadım 3 gün hastane gezdim, İstanbul’dayım çok da iyi hastaneler. Tek dedileri parol verebiliriz hamilesin sana bişey yapılmaz. Ben kendim düşündüm bu kadar ağrı açılma yaparsa diye korktum. Resmen işkence çektim 3 gün. Şimdi çok az sol kasığımda ağrı kaldı. Sana da çok geçmiş olsun durumundan haberdar et beni canım 😘

Ben zaten kan sulandirici hamileligimin başından beri kullanıyorum.Esimi filyasyon ekibi aradığında eşinizin test yaptırması zorunlu değil zaten ilaç veremiyoruz demişler.Bende ateş yok baş ağrısı burun akıntısı boğaz yanması arada öksürük.Birde aşırı terleme kafam klimalı odada bile terliyorum.Esim perşembe yaptırdı aynı gün bende yaptırsaydim beraber biterdi karantina şimdi ben bugün yaptırsam +14 gün karantina bana verecekler dolayısıyla eşimde doktora gidemeyecek beli ağrıyor fiziğe gitmesi lazım.Off ne zormuş ya🙄
Anladım kullanıyorsan sıkıntı olmaz o zaman. Belirtilerinde hafif gibi. Bol bol c vitamini al sarımsak yut bol su iç bize bunlardan başka bir şey önerilmiyor zaten. Evet zor maalesef. Umarım bir çırpıda geçer gider 🤲🏻

merhaba hanımlar, ben de fena bi haftasonu geçirdim. yoğun bi ishal durumum vardı. serum falan takıldı. antibiyotik başladılar. bugün hafifledi çok şükür. baya halsiz bıraktı. yaşadığımız yerde çok fazla var muhtemelen su diye düşündük. hazır su içiyoruz ama çeşme suyuyla elimizi yüzümüzü yıkıyoruz sonuçta. dikkat edin sizlerde çok zormuş gerçekten gebe olunca bir de. dışardan yemek falan yiyorsanız özellikle salata türü yiyeceklere :( tüm hastalara şifalar diliyorum.
Cnm bu yaşadığını ben 4-5 aydır yaşıyordum en son 2 hafta önce bi doktor bulduk antibiyotik verdi öle geçti... ama kesintisiz 4,5 aydır ishaldim ve hiç bi çözüm bulamamışlardı..hamilesin bişey veremeyiz deyip hep gönderdiler..
Aman dikkat et ilacını da düzenli kullan bol su iç.

Beni niye bağlamadılar anlamadım 3 gün hastane gezdim, İstanbul’dayım çok da iyi hastaneler. Tek dedileri parol verebiliriz hamilesin sana bişey yapılmaz. Ben kendim düşündüm bu kadar ağrı açılma yaparsa diye korktum. Resmen işkence çektim 3 gün. Şimdi çok az sol kasığımda ağrı kaldı. Sana da çok geçmiş olsun durumundan haberdar et beni canım 😘
Bugun cikicam insallah canim.Ama cok dikkat etmem lazim haraket cok kisitli 8haftayi atlatmam cok onemli insallah skintisiz atlatirim

Demek ki anne karnında ne kadar hareketliyse doğduktan sonra da öyle oluyor tezi doğruymuş😅 ebeveynliğin yüzde ellisi endişe zaten 😊 onlar için endişelenmediğimiz bir vakit olmayacak galiba ama çok güçlü bebekler anne karnında ne zorluklar atlattılar inşallah çok iyi olacaklar hep 🤲🏻😊
aynen o tezi bende merak ediyordum test ettim onayladım :D hatta dedmki benm uslu bi cocuk olcak cok hareketli olmayacak dedm evet öyle su an emekliyor ama öle heryeri karısıtıtrıp indirmiyor aqma cok huysuuuuz cook :)huysuz olablcğini hesaba katmamıstım :D

Back