• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Nese bi sorayim ol derse olurum
5 dozu tamamlarsak ömür boyu koruyucu olabiliyormuş. ben tetanozu önemsiyorum açıkçası sadece doğum için düşünmüyorum yani. illa da paslı bişey de gerekmiyor. bi tanıdık dişini kürdanla çok karıştırırmış. bi parça kalmış dişinin arasında o bile zamanla tetanosa yol açmış ve maalesef ölmüştü bu yüzden. ben ilk gebeliğimde iki doz olmuştum. yani sadece hamileyken olan dozları yaptırdım. sonrakileri hep üşendim yaptırmadım. tamamlasaydım şimdi olmama gerek olmazdı. inşallah bunda tamamlarım.

Bugün 8. Günümüz bizim de. Eğer delta varyantıysa vücuttan atılması zor oluyormuş. Sağlıkçılar öyle dedi. Halsizlik vs bitti benim çok şükür iyiyim. Ama bende de ne yazık ki nefes darlığı başladı gece uyurken. Kaç gecedir nefes nefese uyanıyorum ve sabaha kadar uyuyamıyorum. Yatarken daralma başlıyor. Zaten çocukluktan beri sıkıntılıydım bu konuda hamilelik daha da tetiklemişti şimdi daha beter oldu. Allah yardımcımız olsun 🤲🏻Bende sen gibiyim 4 kilo almıştım 1.5 kilosunu vermişim. İnsan bir şey yiyemiyor ki ağzının tadı değişiyor. Doktora da gidemedim aynı sebeplerden. Başkasının vebaline girmek istemiyorum çünkü ben hastaneden kaptım anca bebeğimin tekmelerini dinliyorum. Umarım eşin de iyileşir bir an önce onu daha çok etkilemiş belli ki bu hastalık. Beter bir şeymiş umarım toptan biter gider dünyamızdan
Amin canım. Bir an önce sağlığımıza kavuşalım ben dünden beri de öksürük başladı nefeste sıkıntı yok olmaz da inşallah sende atlatırsın nefes problemini inşallah. Allah sonumuzu hayır etsin

Arkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?

Arkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?
Ben 22 hafta oldum

Bende 22 de oldum 32 ye kadar zamanı varmış bır ay sonra da 2. Dozu olacam

Ben de 22 de oldum
kizlar bebek bezi olarak hangisi almayi dusunuyosunuz hepsinin icerigi berbat
Prima pure protection bez ve islak mendilini aldim baya bi, ekstra pamukla ugrasmak istemedim

aynen o tezi bende merak ediyordum test ettim onayladım :KK70: hatta dedmki benm uslu bi cocuk olcak cok hareketli olmayacak dedm evet öyle su an emekliyor ama öle heryeri karısıtıtrıp indirmiyor aqma cok huysuuuuz cook :)huysuz olablcğini hesaba katmamıstım :KK70:
E huysuzluğu da anne karnında anlaşılmaz şimdi 😂😂 ben yandım bu teze göre benimkinin de durduğu an yok sürekli kıpır kıpır artık 2 saat hareket etmese neden etmiyo diye düşünüyorum 😂

Back