• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

E huysuzluğu da anne karnında anlaşılmaz şimdi 😂😂 ben yandım bu teze göre benimkinin de durduğu an yok sürekli kıpır kıpır artık 2 saat hareket etmese neden etmiyo diye düşünüyorum 😂
gecen seene ekim annelernde vardı öle anne karnında hiç durmayan bi bebek dogdu gercektende cok hareketli bi cocuk oldu :)kıpır kıpır kız sizin cinsiyet nedir:)

Arkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?
merhaba, kılavuzlara göre 16.haftadan itibaren yapılıyor. öncesinde yapılmama sebebi kasılmaya vs. neden olmasın diye. 1 ay arayla 20.haftadan sonra yapılabiliyor. :)

İyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çabucak geçer

Sonuna kadar mı ? Kaç hafta peki toplamda ? Çok soru sordum kusura bakma ama ☺️
24 sen 32 ıye kadar ızın alabıkıyorsun sonrada ıstersen 32 de normal doğum ıznıne ayrılırsın ıstersende 37 ye kadar çalışır raporu alabıkırsın canım. Bu 24 te alınan ızın 16 haftanın dışında pamdemıye özel

Ben cumadan beri hastanedeyim canim agrilarim takip ediliyor serum igne falan veriliyor artik hayirlisiyla cikinca hep evde yatacagim insallah saglikla aliriz kucagimiza ihmal etme kendi doktoruna gitmediysen git canim
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin herkes sağlıkla kucagına alsın bebegini inşallah

24 sen 32 ıye kadar ızın alabıkıyorsun sonrada ıstersen 32 de normal doğum ıznıne ayrılırsın ıstersende 37 ye kadar çalışır raporu alabıkırsın canım. Bu 24 te alınan ızın 16 haftanın dışında pamdemıye özel
Ben 1 temmuzda herşey normalleşti ya onu da öyle sandım. Çok teşekkür ederim bilgi için inşaallah bi değişiklik olmaz ayrılabiliriz biz de canimmm 🥰🥰 peki sen 32 den sonra ayrılacak misin doğum iznine. Biraz bölük pörçük olur heralde tekrar okula bir kaç hafta için devam edersek.

Ben 1 temmuzda herşey normalleşti ya onu da öyle sandım. Çok teşekkür ederim bilgi için inşaallah bi değişiklik olmaz ayrılabiliriz biz de canimmm 🥰🥰 peki sen 32 den sonra ayrılacak misin doğum iznine. Biraz bölük pörçük olur heralde tekrar okula bir kaç hafta için devam edersek.
32 de calısabılır alırım ama norm fazlasıyım zaten verırlermı 5 haftalık bı yere bılmıyorım berırlerse ayrılırım zaten o ankı duruma bağlı bakalım

Bu izinler kalkmadı mı idari iizn muhabbeti kalkınca bu da kalktı zannetmiştim

Arkadaşlar ben 21+2 yim bizim ilgisiz asm ilk defa bugün aradı beni yarın gelin tetanoz aşısı olun diye. 20. Haftanız doldu 21 in içimdesiniz gelin yapalım dedi. Ben de hayır 21 doldu 22 nin içindeyim dedim olsun 32 ye kadar yapıyoruz dediler sizler kaç haftalıkken oldunuz kızlar acaba geç mi kaldım bu ilgisizler yüzünden ?
Benim doktor tetanozun zaman derdi yok
2. Yi ertele önce korona ol dedi
kizlar bebek bezi olarak hangisi almayi dusunuyosunuz hepsinin icerigi berbat
Sleepy bionatural alacağım
gecen seene ekim annelernde vardı öle anne karnında hiç durmayan bi bebek dogdu gercektende cok hareketli bi cocuk oldu :)kıpır kıpır kız sizin cinsiyet nedir:)
Yaa bu benimki sanırım 😂
Korkuyorum
Her gece saat 3te uyanık 😂😂

Bugün kontrolum vardı
Şeker yüklemesi yaptırdım 50 ml elmalı karışım icirdiler tok karnına( 5 dk içinde icilecekmis) bir saat su bile içme dediler bir saat sonunda kan verdim çok şükür sonuç iyi geldi,halsizligim ve mide bulantısı vardı birde kabizlik aşırı derecede rahatsız ediyor dedim meğerse demirim hiç yukselmemis demir hapını biraktirdi damardan serum gibi ilaç verdi bazı bebekler annenin demirini daha çok çekiyor hamilelikte hic istemedigimiz sey demir dusuklugu dedi ilk hamilelikte yasamamistim
Mide yanması için rennie surup icebirlirsin günde 4 ölçeğine kadar dedi
Yavrus inat etti sırtını donmus 🙄iki kere denedi doktor bir türlü yüzünü göstermedi sipa 😄900 gr 35 santim olmuş masallah😎💙
24+5 teyim

Arkadaşlar 24 haftalık idari izne ayrılan oldu mu acaba benim müdürüm kalktığını bu iznin esnek mesai döneminde olduğunu, şu anda normale döndüğünü söyledi anlamadım

Back