- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 38
Sağol canım biraz iyiyim ama hala sancı var Allah kimseye yaşatmasın sanki doğum yapıyorum 3 gündürBir şey yokmuş canım endiselenme insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım biraz iyiyim ama hala sancı var Allah kimseye yaşatmasın sanki doğum yapıyorum 3 gündürBir şey yokmuş canım endiselenme insallah
Ben cumadan beri hastanedeyim canim agrilarim takip ediliyor serum igne falan veriliyor artik hayirlisiyla cikinca hep evde yatacagim insallah saglikla aliriz kucagimiza ihmal etme kendi doktoruna gitmediysen git canimEvet fitil kullanıyorum ama hiç etki etmedi canım. Uzunluk kaç bilmiyorum sadece doktor iyi dedi açıklık yok dedi. Ama sancı sebebi bulunamadı. Sen nasılsın nasıl durumun?
Sana da çok geçmiş olsun.☹Ben cumadan beri hastanedeyim canim agrilarim takip ediliyor serum igne falan veriliyor artik hayirlisiyla cikinca hep evde yatacagim insallah saglikla aliriz kucagimiza ihmal etme kendi doktoruna gitmediysen git canim
Sagol canim dua et benim icinSana da çok geçmiş olsun.☹
Tamam canım Allah şifanızi versin inşallah ya.Sagol canim dua et benim icin
Amin canim insallahTamam canım Allah şifanızi versin inşallah ya.
Çok çok geçmiş olsunBen cumadan beri hastanedeyim canim agrilarim takip ediliyor serum igne falan veriliyor artik hayirlisiyla cikinca hep evde yatacagim insallah saglikla aliriz kucagimiza ihmal etme kendi doktoruna gitmediysen git canim
Sagol canimÇok çok geçmiş olsun
Beni de yatıracaktı ama özel olunca çok fazla istediler yatış için, devlete gittik orda da kalınacak gibi değildi mecburen eve geldim. Senin sancın nerde, açıklık kısalık va var mı canım tam olarak nedir durumBen cumadan beri hastanedeyim canim agrilarim takip ediliyor serum igne falan veriliyor artik hayirlisiyla cikinca hep evde yatacagim insallah saglikla aliriz kucagimiza ihmal etme kendi doktoruna gitmediysen git canim
Cok sukur aciklik yok canim.Benim hani boyle afedersin ishal olursn da bir agri saplanir ya belim karisik karnima giriyordu 1dk surup geciyor sonra tekrar basliyordu .Sen takip et kendini artis var mi is yapma bol bol yatBeni de yatıracaktı ama özel olunca çok fazla istediler yatış için, devlete gittik orda da kalınacak gibi değildi mecburen eve geldim. Senin sancın nerde, açıklık kısalık va var mı canım tam olarak nedir durum
Amin canim insallah
Benimde ilk hamileligimde miyomum vardı ondan biliyorum inanılmaz sancı yapar ama doktorum ilk muayenede anlamıştı ona göre tedavi uygulamıştı.Sağol canım miyom var ama hem küçük hem de yer olarak bu ağrıyı yapmaz dedi ama olabilir de haklısın bulamadılar sonuçta
Evet ya benim de aynısı neden olurmuş sana ne dediler? Hafif bi enfeksiyon dışında bişey çıkmadı bende. Ama sancılarım öyle fenaydı ki doğum sancısı gibi. 2 dk arayla durup durup giriyordu. Nst sancı çıktı mı sende peki?Cok sukur aciklik yok canim.Benim hani boyle afedersin ishal olursn da bir agri saplanir ya belim karisik karnima giriyordu 1dk surup geciyor sonra tekrar basliyordu .Sen takip et kendini artis var mi is yapma bol bol yat
Canım ben de perinatoloğa gidiyorum bilemedim ondan olsa bilmez miydi acaba. Öncesinde de çok sancım oluyordu kasıklarda hiçbir doktor miyom demedi bana :/Benimde ilk hamileligimde miyomum vardı ondan biliyorum inanılmaz sancı yapar ama doktorum ilk muayenede anlamıştı ona göre tedavi uygulamıştı.
Ben ilk çocukta almıştım, faydalı bence. Kafaya doğru biraz da yüksek olduğu için reflüye de iyi geliyor, tavsiye ederim, bu bebekte de kullanacağım İnşAllah.Yan yatırma yastığı kullanan yada almayı düşünen arkadaşlar varmı ben ilk çocuğumu hep yan yatırmıştim arkasına destek battaniye yastık fln koymuştum sırt üstü gelmesin diye bu defa yan yatrma yastığı düşünüyorum sağlıklı olur mu acaba
Çok teşekkürler o zaman alayım ben çünkü diğer türlü tedirginlik yaşadim ilk çocuğumdaBen ilk çocukta almıştım, faydalı bence. Kafaya doğru biraz da yüksek olduğu için reflüye de iyi geliyor, tavsiye ederim, bu bebekte de kullanacağım İnşAllah.