• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Çok korkuncada başına geliyor insanın çok pimpirikli davranmıyorum ben esirgemem kendimi olursa olur zaten ama hayatta devam ediyor yaşamak lazım önlemimizi aldıkdan sonra gerisi Rabbimden inşallah bida gelecez bu yaşa kocamızla başbaşa gezmeyekmi demi 😂😂
Ahahahah çok korkuyorum ben pimpirikliyim de inşallah bulmaz beni de kimseyi de 😂 ama diyorum ya psikolojimize zarar veriyor cidden bu kadar korkmak

Ben söyleyim epey zor ve üzücü oluyo. benim oglum 10 aylıktı onlemler alınmaya ve eve kapanmaya başlandığında. aylarca dışarıyı görmedik resmen. süt izninde oldugum icin ise de gitmiyodum. sonra yaz geldi minicik halleriyle maske takmaya başladılar. ne eve gelen oldu ne misafirlige gidebildik hala da öyle sosyallesemedik. cocuklara da yansıyo daha yabani oluyolar. benim oglum suan 28 aylık, yeni yeni birileriyle biseyler paylasir oldu yaşıtları anlaminda ve görünen o ki yeniden mesafeler konucak bizim dogum zamanlari yaklasirken.. yeniden ayni surecler cok can sıkıcı olucak ozellikle de yeni bebekler icin ama bakalm insallah biz yaniliriz da yeni yıla normal gireriz 🤲🏻🙏🏻🌸
İnşallah bebeklerimizin masumiyeti yüzü suyu hürmetine bir an evvel biter şu illet de çocukluğunu Yaşar çocuklar cidden çok üzülüyorum Çocuklara , resmen oğlunuz insan görmeden büyümüş kıyamam ya

Sen tatilde misin şimdi canım nereye gittin bakalım anlat güzel mi oralar 😂
Şuan yola çıktık kuzum ankardan Mersin'e yollanıyoruz 40 kişilik ekip ile sülale boyu tatile gidiyoruz daha öncede böle kalabalık gitmiştik çok eğlenmiştik şimdi de öyle gidiyoruz 🤭🤭

Yani söle söleyim testi negatif cıktıktan 5 gün sonra dogum yaptım son haftada karnımda kilo almadığını söylemişti doktor ama almıstı kilosunfilan gayet iyi dogdu ama oksijensiz kaldı bunun kovidle alakası oldugunu sanmıyorum uzun Bi dogum süreci yasamadım ama doktor hatası oldugunu düşünüyoruz cünkü nst de filan hersey gayet iyiydi son dakkalara kadar He smdiki aklım olsa sezeryan olurdum etkilemek istemem ama son haftalardı benim enfeksiyonu Bi hastalık neticede hem anneyi hem bebeği yoruyor sizin için daha cok zamn o zMana kdr iyileşirsinz ben covid ken hastaneye 2 kere gittim nst de dinledim usg de baktırdım içim rahatladı o zmn
Çok geçmiş olsun epey şey yaşamışsınız. İnşallah bir daha Allah bebeğinize ve size göstermesin bu hastalığın yüzünü. Bende sürekli hareketlerini dinliyorum bebeğimin ama bir gidip görmek için de can atıyorum. Herhangi bir durumda gidebilirsiniz hastaneye dediler ama insanları tehlikeye atmakta istemiyorum. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci bizde 😊

Şuan yola çıktık kuzum ankardan Mersin'e yollanıyoruz 40 kişilik ekip ile sülale boyu tatile gidiyoruz daha öncede böle kalabalık gitmiştik çok eğlenmiştik şimdi de öyle gidiyoruz 🤭🤭
Yaa ne güzel iyi eğlenceler canımmm ☺️ Bizde yarın çıkıcaz yola Allah izin verirse ☺️

Çok geçmiş olsun epey şey yaşamışsınız. İnşallah bir daha Allah bebeğinize ve size göstermesin bu hastalığın yüzünü. Bende sürekli hareketlerini dinliyorum bebeğimin ama bir gidip görmek için de can atıyorum. Herhangi bir durumda gidebilirsiniz hastaneye dediler ama insanları tehlikeye atmakta istemiyorum. İnşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci bizde 😊
Meraba çorba pozitifmisiniz?

Eşim cuma günü pozitif çıktı ben test yaptirmadim.Ben nezle farenjit arası bi durumdayım eşimde hicbisey yok.Bel ağrısından acile gidiyor sırf merakından test yaptırıyor oda pozitif çıkıyor.Benimde Cunartesu boğaz yanması burun akıntısı başladı.

İyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Bir şey yokmuş canım endiselenme insallah

Merhaba canım şuan durumunuz nasıl kaçıncı gündesiniz. Benim bugün 10.gün halsizlik ve vücut ağrısı var bitiş geçti derken uzuyor sanki geçmesi. 1 kilo vermişim bu arada zaten toplamda 3 kilo almıştım bebek hareketlerine odaklanıyırum bende eskisi gibi onda değişiklik yok hareketleri güçlü günde en az 15 20 sefer tekme hissediyorum kadın doğum a daha gitmedim birilerine bulaştırıırm korkusuyla birkaç güne daha iyi olursam gitmeyi düşünüyorum ama eşim daha ağır atlatıyor o iyileşmese yine gidemiycem. Onun ateşi 1 haftadır Bi türlü tam düşmedi.

Aynen cok sey yasadım ama gecti şükür kimseye yasatmasın Allah bende öle bizimki hareketli Bi bebek değildi zzten Bi iki kere gittim hareket etmiyo diye ama uyuyormus beyfendi 😂dogdu yine o kdr hareketli olmadı hep korktuk işte Bi hasar aldımı dönmüyor emeklemiyor falan filan öle böle 11 aylık olduk ☺️umarım sağlıkla doğurur herkes

İyi geceler kızlar hepinize teşekkür ederim. Dün gece ve bugün akşama kadar hastanedeydim. Dahiliye baktı, ultrasonla böbrek apandisit vs bakıldı hiçbir şey yok biraz idrar yolu enfeksiyonu dışında. Ama ben 2 gündür doğum sancısı çekiyorum resmen. 2-3 dk aralıklarla giriyor kramplar ve çok şiddetli. Hala da geçmedi umarım erken doğum belirtisi değildir açıklık yok şimdilik. Dua edin bana lütfen. Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Progestan faln basldlr mi cnm gecmis olsun ben de ayni durumdayim nst faln bakildi mi ve rahim agzi uzunlugun kac cikti

Progestan faln basldlr mi cnm gecmis olsun ben de ayni durumdayim nst faln bakildi mi ve rahim agzi uzunlugun kac cikti
Evet fitil kullanıyorum ama hiç etki etmedi canım. Uzunluk kaç bilmiyorum sadece doktor iyi dedi açıklık yok dedi. Ama sancı sebebi bulunamadı. Sen nasılsın nasıl durumun?

Çok geçmiş olsun,miyom felan var mı sende miyom ağrısı da aynı dediğin gibi oluyor dayanılmaz bir ağrı sanki doğum yapar gibi yada apandisit patlamış gibi
Gerci kadin doğunca bakmıştir olsa illaki söylerdi.Allah şifa versin 👐
Sağol canım miyom var ama hem küçük hem de yer olarak bu ağrıyı yapmaz dedi ama olabilir de haklısın bulamadılar sonuçta

çok geçmiş olsun kum dökme öykün var miydi daha önce olabilir mi acabaa ben de gebelikte yaşadim gebelik sonrasi yaşadim gerçekten çok sancili oluyor tespiti de zor oluyor inşallah geçer çabucak şifalar diliyorum 🌸
Çok sağol canım evet kum taş sık olur bende ilk ondan şüphelendik zaten ama idrarda ve ultrasonda görülmedi

Back