• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Evet iki Çin aşısına bi alman denildi 😑 delta varyantı için pek etkili değilmiş sanırım. Ama alman aşısı yapanlar da kötü oluyor hep çevremde 🥺 çok canımı sıktı bu durum
Sinovac olacağım
Ama geçen açıkşama yaptılar 2 doz sinovac korumuyor diye
Acaba hiç mi korumuyor boşa mı olacağım diye gerildim azcık 🙄

Sinovac olacağım
Ama geçen açıkşama yaptılar 2 doz sinovac korumuyor diye
Acaba hiç mi korumuyor boşa mı olacağım diye gerildim azcık 🙄
az önce haberlerde izledim delta varyantına yakalananlar ile yakalanmayanlar aynı oranda virüs etkisine sahipmiş bu sebeple aşının geliştirilmesi için çalışmalara varmış :(

Kuzular iyi akşamlar hamilelikte tatile gideniniz oldu mu acaba? Biz eşimle 2yıldır evliyiz koronadan ve başka sebeplerden dolayı hiç tatile gidemedik şimdi gitmeyi çok istiyorum en azından kafam dağılsın bir değişiklik olsun diye ama aşım da yok korona olursam hamile halimle diye Çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Gidenler neye dikkat etti?

Kizlar bu karin sertlesmesini doktora yazdim. Magnezyumu mutlaka kullanmami gecmezse mutlaka kontrole gelmemi soyledi. Bilginiz olsun :olamaz: :110:
Benim hiç sertleşmiyo. Yani komple gerginlik var bazen daha yumuşak ama bölgesel sertleşmiyo 🤔

Evet iki Çin aşısına bi alman denildi 😑 delta varyantı için pek etkili değilmiş sanırım. Ama alman aşısı yapanlar da kötü oluyor hep çevremde 🥺 çok canımı sıktı bu durum
Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ben oldum iki doz biontec hiç yan etki yaşamadım ikisinde de eşim de üçüncü dozu biontec oldu oda yaşamadı ailemde çoğu kişi biontec oldu sadece ablam biraz sırt ağrısı ve halsizlik yaşadı o da iki güne toparladı. Stres yapma canım ben aşı olduğum gün olmamış gibi düşündüm kafaya takmadim düşünmedim psikoloji de önemli ne kadar takarsak o kadar hasta mı hissederiz acaba 🙄

Kuzular iyi akşamlar hamilelikte tatile gideniniz oldu mu acaba? Biz eşimle 2yıldır evliyiz koronadan ve başka sebeplerden dolayı hiç tatile gidemedik şimdi gitmeyi çok istiyorum en azından kafam dağılsın bir değişiklik olsun diye ama aşım da yok korona olursam hamile halimle diye Çok korkuyorum. Sizce ne yapmalıyım? Gidenler neye dikkat etti?
ben de aşısızım geçen hafta tatile gittim ama otel tatili değildi havuz kendimize ait olduğu için girdim denize de sabah saatlerinde gidip döndük denizden bulaş olabiliyormuş onu duymuştum restoran vs kalabalık yerlere girmedim açık havada bi iki yerde kısa süreli oturduk şükür bir şey olmadı daha butik ve izole bir tatil planlayabilirsiniz siz de rahat edersiniz

Son üç ay covit açısından çok riski dönem olduğunu söylemişti doktorum zaten işyerlerinin 24.haftada idari izne ayırma sebebi de bundan ben olsam riske girip gitmezdim ama illaki gideceksem de kalabalık olmayan sessiz sakin biyerler seçerdim
Birde dışarda yeme içme olayı var
Offf hep stres valla...

ben de aşısızım geçen hafta tatile gittim ama otel tatili değildi havuz kendimize ait olduğu için girdim denize de sabah saatlerinde gidip döndük denizden bulaş olabiliyormuş onu duymuştum restoran vs kalabalık yerlere girmedim açık havada bi iki yerde kısa süreli oturduk şükür bir şey olmadı daha butik ve izole bir tatil planlayabilirsiniz siz de rahat edersiniz
Kuşadası düşünüyoruz yakın olduğu için ama daha önce hiç gitmedim yani nasıl olur bilemiyorum bende nevresim takımımı havlularımı her şeyi götüreyim bide otel odasını aceyle temizleyim diyorum kalabalığa da dikkat ederim diyorum ama tabi korkuyorum yine de

Son üç ay covit açısından çok riski dönem olduğunu söylemişti doktorum zaten işyerlerinin 24.haftada idari izne ayırma sebebi de bundan ben olsam riske girip gitmezdim ama illaki gideceksem de kalabalık olmayan sessiz sakin biyerler seçerdim
Birde dışarda yeme içme olayı var
Offf hep stres valla...
Of ki ne of gerçekten seneye de bitmeyecek o zamanda küçücük bebeklerle napacağız bilmiyorum gerçekten bu şekilde ömrümüz nasıl geçecek hiç bilmiyorum 😏

Kizlar bu karin sertlesmesini doktora yazdim. Magnezyumu mutlaka kullanmami gecmezse mutlaka kontrole gelmemi soyledi. Bilginiz olsun :olamaz: :110:
Ay benim devamlı sertleşiyor. Ama baya baya bebek hareketinden dolayı. Çünkü öyle zamanlarda karnım yamuluyo dokunduğumda bebeğimi hissebiliyorum karnımın diğer yanı yumuşak oluyor. Senin bahsettiğin de bu tarz br şey mi ?

Ay benim devamlı sertleşiyor. Ama baya baya bebek hareketinden dolayı. Çünkü öyle zamanlarda karnım yamuluyo dokunduğumda bebeğimi hissebiliyorum karnımın diğer yanı yumuşak oluyor. Senin bahsettiğin de bu tarz br şey mi ?
Benimki birden sertlesiyor carpintim oluyor o an sadece.

Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ben oldum iki doz biontec hiç yan etki yaşamadım ikisinde de eşim de üçüncü dozu biontec oldu oda yaşamadı ailemde çoğu kişi biontec oldu sadece ablam biraz sırt ağrısı ve halsizlik yaşadı o da iki güne toparladı. Stres yapma canım ben aşı olduğum gün olmamış gibi düşündüm kafaya takmadim düşünmedim psikoloji de önemli ne kadar takarsak o kadar hasta mı hissederiz acaba 🙄
tulay283300 tulay283300 canım benim abim babam vs biontec oldu bayağı etkilendi. Korkuyorum ben de hele bu süreçte. O kadar saçma bi uygulama ki. Sanki virüs sadece aşı olmayanlara bulaşıyor gibi haftada iki defa PCR testi uygulamak nedir yaaa 🥺

Gittik biz kurbanda aşımda yoktu 4 gün kaldık hatta yarında yine gidiyoruz ama bu sefer aşılıyım git ne olacak değişiklik her zaman iyidir cnım

Merhaba kızlar. Şu sıralar bizimde aşı gündemimizde. Zaten aşı karşıtı değilim mutlaka olunması taraftarıyım ama doğumdan sonra olurum diye düşünüyordum. Vaka sayılarının artması beni çok endişelendiriyor. Çevremde herkes aşılı. Annem, babam,kardeşlerim, eşim, eşimin ailesi. Çok şükür sorun yaşamadılar. Eşim sadece 1 gün soğuk algınlığı geçirmiş gibi halsizde ve vucüt ağrısı çekti. Kayınbabam için endişeleniyordum 70 yaşında olduğu için çok şükür hepsi gayet iyi. Aşıdan sonra şu şikayetim oldu diyeni duymadım. Bendeki problem kendi vücut direncimin çok zayıf olması. Tetenoz aşısında bile 3 gün kendime gelemedim. Halsizlik, kusma, baş ağrısı... olursam biontech olucam ama kendime hiç güvenemiyorum. Biraz daha bekleyim. 🙈

Kuşadası düşünüyoruz yakın olduğu için ama daha önce hiç gitmedim yani nasıl olur bilemiyorum bende nevresim takımımı havlularımı her şeyi götüreyim bide otel odasını aceyle temizleyim diyorum kalabalığa da dikkat ederim diyorum ama tabi korkuyorum yine de
Yalnız o kadar iş yaptıktan sonra o bi tatil değil bence 😂😂😬

Back