• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Aralık Anneleri

Pardon ben ikinciyi gönderini okuyunca orda tarih göremedim de. Bundakini gördüm . ☺️ İlk defa duydum ek ders kısmını da. Okullar açılınca öğreniriz artık ☺️ izin kısmını nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz peki ?
24 hafta oldum zaten Eylül’ün basında hemen alacagım. 32 dede calısabılır alsam 5 haftalığına zaten görevlendirmezler dıye düşünüyorum ama norm fazlasıyım cunku

24 hafta oldum zaten Eylül’ün basında hemen alacagım. 32 dede calısabılır alsam 5 haftalığına zaten görevlendirmezler dıye düşünüyorum ama norm fazlasıyım cunku
Peki hocam biz izne ayrılınca hani ara tatiller var ya onlara denk gelince aldığımız izinden mi gidiyor yoksa uzatılır mi bu durumda iznimiz ? :KK15:

Evet canım 2 doz. Hatta hamilelikte 2 doz doğumdan sonra 3 doz şeklinde yaptırırsan ömür boyu geçerli oluyormuş. Hamilelikte 2 dozunu ol da gerisi sana kalmış demişlerdi bana da
Bende 2 doz olacağım, bana da bes doz tamamlanirsa menepoza kadar koruyor dedi ebe

Valla kesinlikle o 5 hafta o kadar kiymetli ki ek ders olmasin verceklerinide sanmam ama o ayri 🤣 seminer haftasinda benim 24.hafta oluyor o zamana bu 5 haftalik surecle ilgili biseyler ogrenirsek haber edelim birbirimize
5 haftam yanmasın ısıme yarasında bnm ıcın odaha önemli

Back