- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
Yok çok ciddiyim açken çok vuruyorYa bebeğe bahane atma yiyip yiyip
Zaten bebeler gece hoplayıp zıplıyor gündüz yatış
Tokken uyuyor sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok çok ciddiyim açken çok vuruyorYa bebeğe bahane atma yiyip yiyip
Zaten bebeler gece hoplayıp zıplıyor gündüz yatış
Bana da doktorum onu önerdi bulantı yapmıyor değil mi?Regenesis max diYe bi multivitamin verdi bana
Onu kullanıyorum
Bilmem yapmıyor herhaldeBana da doktorum onu önerdi bulantı yapmıyor değil mi?
Hangi multivitamini kullanıyorsunuz?Ceviz cok guzel bi ara ogun de oluyor aslinda ya
Multivitamin kullanmiyorsaniz alin tabi ama multivitamin kullanmak en kolay gibi geliyor bana ayri ayri d vitamini vs kullanmaktansa. Hatta benim kullandigim bu multivitamini dogumdan sonra da 3-4 ay devam edicez dedi doktorum vucut bir anda dusmesin diye. Daha dun tetanoz asimi olmaya gittigimde aile hekimi kan degerlerime bakti hepsi cok iyi cikti ben multivitamine bagladim
Bana Magis vermişti doktorum resmen bulantı kusma yatak döşek hasta oldum şimdi regenesis max kullan dedi ondan sordum.Bilmem yapmıyor herhalde
Bi ara midem bulanıyordu
Ama geçti sonra
Onunla bi alakası var mı hiç bilmiyorum
Bende henüz geçemedğm omegaya vinelac kullanıyorum oda bana çok iyi geldi multivitamin hepsi var birtek OMEGA yok içindeCeviz cok guzel bi ara ogun de oluyor aslinda ya
Multivitamin kullanmiyorsaniz alin tabi ama multivitamin kullanmak en kolay gibi geliyor bana ayri ayri d vitamini vs kullanmaktansa. Hatta benim kullandigim bu multivitamini dogumdan sonra da 3-4 ay devam edicez dedi doktorum vucut bir anda dusmesin diye. Daha dun tetanoz asimi olmaya gittigimde aile hekimi kan degerlerime bakti hepsi cok iyi cikti ben multivitamine bagladim
Bi ara midem çok bulandı gerçektenBana Magis vermişti doktorum resmen bulantı kusma yatak döşek hasta oldum şimdi regenesis max kullan dedi ondan sordum.
Merhaba ben hamileliğin başından bu yana omega 3 möllersınkini kullanğyorum doktorum da devam etmemi söyledi memnunumBende henüz geçemedğm omegaya vinelac kullanıyorum oda bana çok iyi geldi multivitamin hepsi var birtek OMEGA yok içinde
Onun fiyatı nekadar acabaMerhaba ben hamileliğin başından bu yana omega 3 möllersınkini kullanğyorum doktorum da devam etmemi söyledi memnunum
Aynen canım ben de hiç yaptırmadım PCR testi korkuyorum da. İzni hemen mi kullanacaksin. 16 hafta sizde de sanırım değil mi ?Anladım canım demekki kişiden kişiye değişiyor yan etki
Ben test vermekten çok korkuyorum hiç vermedim aslında aşı da olmazdim ama kızım anaokuluna başlayacak onu evde bu yıl da tutmak haksızlık olur sıkılıyor evde hamilelikte çok da ilgilenmiyorum kamu personeliyim ayrica neyseki idari izin surecime girdim coook sukur
Bitse artık bu hastalık
İçinde 60 jelatin kapsül var bir aylık ürün günde iki kapsül şeklinde içiliyor 140 tlOnun fiyatı nekadar acaba
Öyle mi oluyor bilmiyorum kiGebelikten olmasın aktif olmayasın bu aylar gebelikte aktif olunur vitaminin de faydası vardır ilk aylar yatış bu aylar yatmayış
Evet kullanicam pazartesi izin dilekçesi vereceğim ayrılacağım 32 ye kadar 32 de çalışır raporu alıcam 5 haftayi doğumdan sonraya aktarmak niyetim bakalımAynen canım ben de hiç yaptırmadım PCR testi korkuyorum da. İzni hemen mi kullanacaksin. 16 hafta sizde de sanırım değil mi ?
Hangi multivitamini kullanıyorsunuz?
Regenesis max benimki kizlar. Icerigini gorsel olarak ekliyorum, degerlendirmek isterseniz hem balik yaglarina gore ekonomik hem de icinde bir suru vitamin varBende henüz geçemedğm omegaya vinelac kullanıyorum oda bana çok iyi geldi multivitamin hepsi var birtek OMEGA yok içinde
Doktor banada bunu önerdi ama bunda demir değeri düşük o yüzden kullanmak pek istemedim vinelacda 27 mgRegenesis max benimki kizlar. Icerigini gorsel olarak ekliyorum, degerlendirmek isterseniz hem balik yaglarina gore ekonomik hem de icinde bir suru vitamin var
Ama demir degerim gayet yuksek cikmis Yeterli oluyor demekki bilmemkiDoktor banada bunu önerdi ama bunda demir değeri düşük o yüzden kullanmak pek istemedim vinelacda 27 mg
Ben yaptırmayı düşünüyordum doktorum açlık şekerime baktı sonra zayıfsın ailedede yok değerlerin güzel dedi yaptırmamı istemedi ama hala aklımda kaldı bi yaptırmadığom bu kalmıştı inşallah sonradan birşey çıkmaz ama öncesinde araştırdım sağlık ocağında yapılıyor diye biliyorumSelam kızlar
Dün görüş günümdü. Detaylıda minnoşumun yüzünü görememiştim muayenede görürüm diye heyecanla bekliyordum. Gösterdiiiii nasıl tatlı nasıl minnoş durup durup fotoğrafına bakıyorum
Burda da bahsetmiştim ağrım oluyor diye yazdığım günlerdeki kadar ağrım yok ama hala devam ediyordu onu söyledim. Magnezyum verdi. Bebek büyüyor artık o yapıyor olabilir o baskı yapıyor olabilir dedi. Bir de oturup kalkarken aniden kalkma ya da aniden oturma hızlı hızlı hareket etme, yavaş yavaş sakin sakin hareket et dedi. Eşim de beni hep uyarırdı farkında değilsin çok hızlı kalkıyosun otururken kendini pıt diye bırakıyosun dikkat et diye şimdi doktor da böyle diyince direk ben demiştim moduna girdi Omegaya başlattı bu sizin de bugünlerde yazdığınız regenesis Max diye 2 ay kullan son 1 ay multivitamine geri döneceğiz dedi.
Son olarak da şeker yüklemesi yaptırmanı tavsiye ederim dedi. Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Aramızda yaptıranlar vardı.. Nerde yaptırdınız kızlar? Sağlık ocağında yapılıyor mu? İnternette kimisi yapılıyor yazmış kimisi yapılmıyor yazmış. Siz nerde yaptırdınız? Ya da yaptırmayı düşünenler belki soruşturmuştur benden önce nerde yaptıracaksınız?
bende de çok oluyor. meyve şekersiz bisküviyle falan geçiştiriyorum.Kızlar öğlen yemeğini yiyorum saat 3den sonra canım tatlı şeyler istiyor şekerim düşüyormuki acabaya bakkalda uzak gidip alamıyorum da sizdede oluyormu