- 13 Ocak 2020
- 45.077
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.022
- 598
- 33
Yok yok alınmam ben kızın şişko diyebilirsinSen topic sahibi oldugun icin sana torpil geciyor da olabilirler bize ne denk gelirse salliyorlar gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yok alınmam ben kızın şişko diyebilirsinSen topic sahibi oldugun icin sana torpil geciyor da olabilirler bize ne denk gelirse salliyorlar gibi
Tombişşş kız mı Taliplere açıksa oğlumuzu verebiliriz sizeBenim son gittiğimde 500 gram fazla çıktı imzadan. Hep fazla çıkıyo. Kızım şişko sanırım.
Maşaallah o zaman sen sanırım kiloyu da hemen almamıştın kızçen heralde boyuna senden alıyor sana bi şey kalmıyorBenim son gittiğimde 500 gram fazla çıktı imzadan. Hep fazla çıkıyo. Kızım şişko sanırım.
Benim geçen 2 haftam o yüzden uçan kuşa bile gece gündüz ağlayarak geçti demek bi sebebe tutunmak güzelGunaydin guzel anneler
Dun doktorumun soyledigi ve onemli oldugunh dusundugum bikac bilgiyi sizinle de paylasmak istiyorum.
Bu haftalardan sonra vucut daha hizli kilo alirmis, haftada 2 kilo alabilirsin eger dikkatli beslenmezsen dedi. Haftada iki kilo almak demem, bol ödem bol catlak bol agrilar demekmis.
Artik bebis icin vucut daha fazla kan urettigi icin kandaki oksijeni arttiracak seyler tuketmekte fayda varmis, kuru uzum, kuru meyve, kuruyemis, bol baklagil, ispanak, kirmizi et, tavuk, ayran, yogurt gibi.
Vucut hizli bi uretime gectigi icin hormonlar tekrar sarsilabilirmis, esimi uyardi ani cikislar aglamalar gorebilirsin diyecegin tek sey tamam ağaö tamam paşam tamam şehzademin anasi demek olacak unutma sakin dedi
ve son olarak artik bol bol yuruyusler, gunluk 3 litreye yakin su tuketimi, stressiz ve bol huzurlu gunler bekliyorum sizden dedi. Cunku yuruyus ve su odem olusumunu, kiloyu engelleniyor; stresin olmamasi icin bebegin dogduktan sonraki rahat bebek olmasini etkiliyormus.
Iste bu kadar
Bende hem doktorum hemde aile hekimliğinde ki hemşirem 2 doz olmamı yineledi . İlkini 3 hafta önce oldum , 2.yi önümüzdeki hafta olucamAz once aile hekimliginde tetanoz asimi oldum, bebisin kalp atisini da dinlediler. Ama iki dozda israrci oldu hemsire, siz de iki doz mu yaptiricaksiniz tetanozu? Benim doktorum tek doz yeterli iki olmani istemiyorum gerek yok demisti
En az iki doz dendi bana da cnmAz once aile hekimliginde tetanoz asimi oldum, bebisin kalp atisini da dinlediler. Ama iki dozda israrci oldu hemsire, siz de iki doz mu yaptiricaksiniz tetanozu? Benim doktorum tek doz yeterli iki olmani istemiyorum gerek yok demisti
2 olacağım ben deAz once aile hekimliginde tetanoz asimi oldum, bebisin kalp atisini da dinlediler. Ama iki dozda israrci oldu hemsire, siz de iki doz mu yaptiricaksiniz tetanozu? Benim doktorum tek doz yeterli iki olmani istemiyorum gerek yok demisti
Bende ıkı olacağımBende hem doktorum hemde aile hekimliğinde ki hemşirem 2 doz olmamı yineledi . İlkini 3 hafta önce oldum , 2.yi önümüzdeki hafta olucam
Az once aile hekimliginde tetanoz asimi oldum, bebisin kalp atisini da dinlediler. Ama iki dozda israrci oldu hemsire, siz de iki doz mu yaptiricaksiniz tetanozu? Benim doktorum tek doz yeterli iki olmani istemiyorum gerek yok demisti
Branş öğretmeniyim şuan üzerimize bi ek ders tanımlanmadığı için almayız diye düşünüyorum ama sınıf anaokulu ve rehber öğretmenlerde durum ne olur bilemiyorumMerhaba arkadaşlar hamıle öğretmenler 24 . Haftada ızne ayrıldığında ek ders alıyorlarmı ? Su yazıyı gördüm ama merak ettım
Benim bildiğim almıyoruzMerhaba arkadaşlar hamıle öğretmenler 24 . Haftada ızne ayrıldığında ek ders alıyorlarmı ? Su yazıyı gördüm ama merak ettım
Sınıf öğretmenıyım ben almayız diye düşünüyordum sma bu yazı alacağımızı söylüyor bence geçen yıl AlındıBranş öğretmeniyim şuan üzerimize bi ek ders tanımlanmadığı için almayız diye düşünüyorum ama sınıf anaokulu ve rehber öğretmenlerde durum ne olur bilemiyorum
Geçen yıl alınmıştı ama bu sene nasıl olur bilemiyorumBenim bildiğim almıyoruz
Çünkü ek ders alabileceğimiz bir ders programımız yok
Maaşımız alacağız bence sadece
Geçen yıl idari izinde ek ders mi verdiler?Geçen yıl alınmıştı ama bu sene nasıl olur bilemiyorum
Ben verdıler diye bılıyorımGeçen yıl idari izinde ek ders mi verdiler?
8 hafta boyunca?
Yerimize gelen kişiye de ek ders veriliyor amaBen verdıler diye bılıyorım
Yerimize gelen kişiye de ek ders veriliyor ama
Verildiyse ben çok şaşkınım
Bi ıncele canım