Ben almıyorlar diye biliyordum. Normal maasimiz yatar heralde . Bu yazi yeni mi acaba ?Merhaba arkadaşlar hamıle öğretmenler 24 . Haftada ızne ayrıldığında ek ders alıyorlarmı ? Su yazıyı gördüm ama merak ettım
29 hazıran 2021 de cıkmısBen almıyorlar diye biliyordum. Normal maasimiz yatar heralde . Bu yazi yeni mi acaba ?
Pardon ben ikinciyi gönderini okuyunca orda tarih göremedim de. Bundakini gördüm .29 hazıran 2021 de cıkmıs
24 hafta oldum zaten Eylül’ün basında hemen alacagım. 32 dede calısabılır alsam 5 haftalığına zaten görevlendirmezler dıye düşünüyorum ama norm fazlasıyım cunkuPardon ben ikinciyi gönderini okuyunca orda tarih göremedim de. Bundakini gördüm .İlk defa duydum ek ders kısmını da. Okullar açılınca öğreniriz artık izin kısmını nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz peki ?
Peki hocam biz izne ayrılınca hani ara tatiller var ya onlara denk gelince aldığımız izinden mi gidiyor yoksa uzatılır mi bu durumda iznimiz ?24 hafta oldum zaten Eylül’ün basında hemen alacagım. 32 dede calısabılır alsam 5 haftalığına zaten görevlendirmezler dıye düşünüyorum ama norm fazlasıyım cunku
Tabıkı ızınler onların ıcınde yanmış oluyor yanı ara tatıllerPeki hocam biz izne ayrılınca hani ara tatiller var ya onlara denk gelince aldığımız izinden mi gidiyor yoksa uzatılır mi bu durumda iznimiz ?
Kasım tatılı ve yarı yıl tatılımız yanıyor maalesefPeki hocam biz izne ayrılınca hani ara tatiller var ya onlara denk gelince aldığımız izinden mi gidiyor yoksa uzatılır mi bu durumda iznimiz ?
Ek dersi bile düşünüp bunu düşünmemeleri de ne bileyim yaniTabıkı ızınler onların ıcınde yanmış oluyor yanı ara tatıller
Ek ders zaten 32 ye kadar eğer doğruysa birde pandemi olağanüstü bı durum olduğu içinEk dersi bile düşünüp bunu düşünmemeleri de ne bileyim yanineyse sağ salim gelsin de kuzular . Teşekkürler cevap için hocam
Bende 2 doz olacağım, bana da bes doz tamamlanirsa menepoza kadar koruyor dedi ebeEvet canım 2 doz. Hatta hamilelikte 2 doz doğumdan sonra 3 doz şeklinde yaptırırsan ömür boyu geçerli oluyormuş. Hamilelikte 2 dozunu ol da gerisi sana kalmış demişlerdi bana da
Aşı da zorunlu gibi bi şey oldu ve ben yaptirmadimEk ders zaten 32 ye kadar eğer doğruysa birde pandemi olağanüstü bı durum olduğu için
Bende ayni durumdayim norm fazlasiyim insallah 5 haftao sekilde olur24 hafta oldum zaten Eylül’ün basında hemen alacagım. 32 dede calısabılır alsam 5 haftalığına zaten görevlendirmezler dıye düşünüyorum ama norm fazlasıyım cunku
Bende yaptırmadım ama yaptıracağım karar verdımAşı da zorunlu gibi bi şey oldu ve ben yaptirmadim
İnşallahBende ayni durumdayim norm fazlasiyim insallah 5 haftao sekilde olur
Bu arada norm fazlasiyiz ya bende sinifciyim zaten sinifimiz yok bize ek ders verceklerini hic sanmam yaİnşallah
Olabılır tabıkı ama geçen yılda ıdarı ızne ayrılanların hıcbırının sınıfı yoktu aman farketmez sonuçta tabıkıBu arada norm fazlasiyiz ya bende sinifciyim zaten sinifimiz yok bize ek ders verceklerini hic sanmam ya
5 haftam yanmasın ısıme yarasında bnm ıcın odaha önemliBu arada norm fazlasiyiz ya bende sinifciyim zaten sinifimiz yok bize ek ders verceklerini hic sanmam ya
Çin aşısı yapcam ben. Alman aşısı daha ağır galibaBende yaptırmadım ama yaptıracağım karar verdım
5 haftam yanmasın ısıme yarasında bnm ıcın odaha önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?