Sinir 190mis mi 140 degil mi ?Vala dikkat edin bence de çok tehlikeli şeker. Tam sınır çünkü 190. Eğer gebelik sekeriyse ki öyle görünüyor sizin, beslenmeyle yoluna girer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sinir 190mis mi 140 degil mi ?Vala dikkat edin bence de çok tehlikeli şeker. Tam sınır çünkü 190. Eğer gebelik sekeriyse ki öyle görünüyor sizin, beslenmeyle yoluna girer
Ya o anda bebek öne doğru geliyor sanki onu ben de yaşıyorum ama tanımlayamıyorumKizlar sizin de karniniz bir anda sertlesiyor mu benim sertlesiyor 15 sn sonra yumusuyor
Sanki bir yana doğru toplaniyor gibi oluyor. Anlayamiyorum tam olarakYa o anda bebek öne doğru geliyor sanki onu ben de yaşıyorum ama tanımlayamıyorum
Eğildikten sonra mesela karnım aşağı çekiliyor bebek öne doğru mu düşüyor acaba hamilelere o yüzden mi eğilmeyin diyorlar
Bazen taş gıbı oluyorKizlar sizin de karniniz bir anda sertlesiyor mu benim sertlesiyor 15 sn sonra yumusuyor
440 grammis ben yanlis duymusum doktor 3-4 gun onde gidiyor dedi bizimki detayli ultrason yapan doktora gostermedi yuzunu sonra kendi doktorumuza gittik ona direkt poz verdiresmen doktor secti yani napalim ayol kendi tercihleri olan bebelerimiz varBen şeker yüklemesi yaptırmayacağım
Yerine şeker hastaları gibi beslenmeye karar verdim
Sonuçta şeker çıksa da zaten kolay kolay ilaç kullanılmıyormuş doğru duyduysam
Yine beslenmeye dikkat edilecekmiş
Madem baştan edeyim dedim
Hem kilo alımına da iyi gelir bence
Aşı konusunda da tetanozun 2. Dozunu ertele
Ama mutlaka aşını ol hemen dedi
Bu ara vakalar çok arttı çünkü
Benimki de tutmuyor o takvimle
Doktor az demediyse dert etme
Ayrıca benim çocuk da son kontrol de yüzünü dönmedi
Elini koydu yüzüne
İttik yuvarladık ama onda da elini çekti ama kafasını terse çevirdi
Tamamen özgür iradesiyle göstermedi yani
Bizimki tamamlamaya izin verdi cok sukurTamamlanmadı muayene sonrası kontrole gittim dönmedi ay sonu tekrar gitçem ödeme yapma atadan gel alıcam dedi dr saolsun kendi doktoruna geldiğinde uğra dedi
İnşallah dönmüş olacak
Israrla 120 dakika diye uyardi...acikcasi her gun yapmak sizi yoracaksa yerinizde olsam tekrar yaptirirdim aclik tokluk...Tam birer saatlik arayla baktılar. Bilemiyorumki ne doğru. Hayırlısı artık. Önemli olan bu parmaktan olctugum birkaç aylık zaman olacak. Çünkü diyabet hastası olup olmadığım öyle ortaya cikacakmis
Benimde oluyor aynı şekilde sanki böyle toplanıyor gibi bi yerdeKizlar sizin de karniniz bir anda sertlesiyor mu benim sertlesiyor 15 sn sonra yumusuyor
Benim yürürken dönerken kalkarken kasıklarım acıyor şuan da merak ettim aynısı sende de oldu mu diye. İnşallah tez zaman da atlatırız bizdeAmin canım inşallah. Benim kasık ağrım hiç olmadı çok az baş ağrısı yaşadım ilaça gerek duymadım. Şu an sadece grip gibi hafif burun tıkanıklığı boğaz ağrısı kaldı.
18. Haftadan beri yaşıyorum onu ilk zamanlar kasılmam var sanmıştım bebek bir yere toplanıyor kendine rahat yer bulmak içi yapıyormuş çok garip geliyor her yaptığındaKizlar sizin de karniniz bir anda sertlesiyor mu benim sertlesiyor 15 sn sonra yumusuyor
Şeker hastalarının diyetleri zorlayıcı olabiliyor. Arkadaşım yapıyor onda gebelikte şeker çıktı. Geçen gün çiğ köfte yemiştim şekerim 150'ye çıkmış dedi. Beyaz ekmek hamur işi makarna pilav patates bunlardan uzak duruyor. Özellikle karpuz çok şekerli olduğu için yiyemiyor günlük öğünleri hep belli bir miktara göre. Meyveler hep adetle. Şekerin yoksa kendini buna zorlama gerçekten zorlanıyor insan. Yükleme yaptırırsan hiç değilse kafan rahat olur.Yükleme şekerli sudan farklı bi şey mi?
Ben bu şeker hastaları nasıl beslenir bi araştırayım en iyisi
2 gündür yapmaya çalışıyorum
Ama neleri kaçırdım mesela bilemiyorum
En iyisi tam emin olarak araştırayım
Ona göre uygulayayım
Totalde 3 doktor gezdim bazı problemler için ama üç doktorda aşı olup olmadığımı sordu oldum diyince çok iyi yapmışsın dediler hatta perinatolog 1 ay sonra tetanozunu ol sonrada covid alışını mutlaka ol demişti ben iki dozu da oldum diyince tebrik ettiHerkese merhaba. Şeker yüklemesi yaptıranlar sorun yaşadı mı? Ben hiç istemiyorum ancak gebelik öncesi fazla kilo aldığım ve polikistik over sebebiyle doktor mutlaka yapmak istiyor. Ayrıca aşı önerdi mi doktorlarınız? Benim kendi doktorum önerdi ancak uzman arkadaşım kesinlikle gebelere önermiyoruz dedi. Arkadaşım daha samimi geldi haliyle.
Evet bizimki baş aşağı duruyor sürekli tam vajinamın üst kısmında hep bi sertlik hissediyordum ultrasonda da doktor hep orda buluyor kafasını genelde aynı yerde yatıyor yani kafasını hissediyorum ordaKizlar sizin de karniniz bir anda sertlesiyor mu benim sertlesiyor 15 sn sonra yumusuyor
Ay bunu bende çok yaşıyorum yaaa işyerinde otururken öne eğilerek oturduğumda falan ayağa kalkınca bi an top gibi birşey aşağı çekiyor sanki beniii bazen çok eğilirsem bebiş tekmeleri savuruyor zaten benimki yer olarak biraz aşağıda o yüzden eğilince hemen sıkışıyorYa o anda bebek öne doğru geliyor sanki onu ben de yaşıyorum ama tanımlayamıyorum
Eğildikten sonra mesela karnım aşağı çekiliyor bebek öne doğru mu düşüyor acaba hamilelere o yüzden mi eğilmeyin diyorlar
Zaten şişiyoruz bide ödem olunca fena durum oluyorGunaydin guzel anneler
Dun doktorumun soyledigi ve onemli oldugunh dusundugum bikac bilgiyi sizinle de paylasmak istiyorum.
Bu haftalardan sonra vucut daha hizli kilo alirmis, haftada 2 kilo alabilirsin eger dikkatli beslenmezsen dedi. Haftada iki kilo almak demem, bol ödem bol catlak bol agrilar demekmis.
Artik bebis icin vucut daha fazla kan urettigi icin kandaki oksijeni arttiracak seyler tuketmekte fayda varmis, kuru uzum, kuru meyve, kuruyemis, bol baklagil, ispanak, kirmizi et, tavuk, ayran, yogurt gibi.
Vucut hizli bi uretime gectigi icin hormonlar tekrar sarsilabilirmis, esimi uyardi ani cikislar aglamalar gorebilirsin diyecegin tek sey tamam ağaö tamam paşam tamam şehzademin anasi demek olacak unutma sakin dedi
ve son olarak artik bol bol yuruyusler, gunluk 3 litreye yakin su tuketimi, stressiz ve bol huzurlu gunler bekliyorum sizden dedi. Cunku yuruyus ve su odem olusumunu, kiloyu engelleniyor; stresin olmamasi icin bebegin dogduktan sonraki rahat bebek olmasini etkiliyormus.
Iste bu kadar
Burdaki günlük hiç tutmuyor bence zaten . Ayrıca yazım hatalarini hiç demiyorum bile24 cm olmuş ve 420 grammış, burda hamilelik imzasında yazan yine tutmadı
Güzel bilgiler teşekkürler efendimGunaydin guzel anneler
Dun doktorumun soyledigi ve onemli oldugunh dusundugum bikac bilgiyi sizinle de paylasmak istiyorum.
Bu haftalardan sonra vucut daha hizli kilo alirmis, haftada 2 kilo alabilirsin eger dikkatli beslenmezsen dedi. Haftada iki kilo almak demem, bol ödem bol catlak bol agrilar demekmis.
Artik bebis icin vucut daha fazla kan urettigi icin kandaki oksijeni arttiracak seyler tuketmekte fayda varmis, kuru uzum, kuru meyve, kuruyemis, bol baklagil, ispanak, kirmizi et, tavuk, ayran, yogurt gibi.
Vucut hizli bi uretime gectigi icin hormonlar tekrar sarsilabilirmis, esimi uyardi ani cikislar aglamalar gorebilirsin diyecegin tek sey tamam ağaö tamam paşam tamam şehzademin anasi demek olacak unutma sakin dedi
ve son olarak artik bol bol yuruyusler, gunluk 3 litreye yakin su tuketimi, stressiz ve bol huzurlu gunler bekliyorum sizden dedi. Cunku yuruyus ve su odem olusumunu, kiloyu engelleniyor; stresin olmamasi icin bebegin dogduktan sonraki rahat bebek olmasini etkiliyormus.
Iste bu kadar
Benim son gittiğimde 500 gram fazla çıktı imzadan. Hep fazla çıkıyo. Kızım şişko sanırım.24 cm olmuş ve 420 grammış, burda hamilelik imzasında yazan yine tutmadı
Sen topic sahibi oldugun icin sana torpil geciyor da olabilirler bize ne denk gelirse salliyorlar gibiBenim son gittiğimde 500 gram fazla çıktı imzadan. Hep fazla çıkıyo. Kızım şişko sanırım.