2021 Aralık Anneleri

Benim geçen 2 haftam o yüzden uçan kuşa bile gece gündüz ağlayarak geçti demek bi sebebe tutunmak güzel

Az once aile hekimliginde tetanoz asimi oldum, bebisin kalp atisini da dinlediler. Ama iki dozda israrci oldu hemsire, siz de iki doz mu yaptiricaksiniz tetanozu? Benim doktorum tek doz yeterli iki olmani istemiyorum gerek yok demisti
Bende hem doktorum hemde aile hekimliğinde ki hemşirem 2 doz olmamı yineledi . İlkini 3 hafta önce oldum , 2.yi önümüzdeki hafta olucam

Az once aile hekimliginde tetanoz asimi oldum, bebisin kalp atisini da dinlediler. Ama iki dozda israrci oldu hemsire, siz de iki doz mu yaptiricaksiniz tetanozu? Benim doktorum tek doz yeterli iki olmani istemiyorum gerek yok demisti
En az iki doz dendi bana da cnm

2 olacağım ben de
Ama 1 aydan fazla ara koyacağım korona aşısı olmak için

Evet canım 2 doz. Hatta hamilelikte 2 doz doğumdan sonra 3 doz şeklinde yaptırırsan ömür boyu geçerli oluyormuş. Hamilelikte 2 dozunu ol da gerisi sana kalmış demişlerdi bana da

Merhaba arkadaşlar hamıle öğretmenler 24 . Haftada ızne ayrıldığında ek ders alıyorlarmı ? Su yazıyı gördüm ama merak ettım

Eklentiler

• 6350BD81-2120-4325-B302-574D3F5319B1.jpeg
    79,8 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba arkadaşlar hamıle öğretmenler 24 . Haftada ızne ayrıldığında ek ders alıyorlarmı ? Su yazıyı gördüm ama merak ettım
Branş öğretmeniyim şuan üzerimize bi ek ders tanımlanmadığı için almayız diye düşünüyorum ama sınıf anaokulu ve rehber öğretmenlerde durum ne olur bilemiyorum

Benim bildiğim almıyoruz
Çünkü ek ders alabileceğimiz bir ders programımız yok
Maaşımız alacağız bence sadece

Branş öğretmeniyim şuan üzerimize bi ek ders tanımlanmadığı için almayız diye düşünüyorum ama sınıf anaokulu ve rehber öğretmenlerde durum ne olur bilemiyorum
Sınıf öğretmenıyım ben almayız diye düşünüyordum sma bu yazı alacağımızı söylüyor bence geçen yıl Alındı

Eklentiler

• 554981DC-A330-42B0-892C-F8AC54B85948.jpeg
    87,6 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…