- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Gecen hafta persembe 520 gr 26 cm gibi cikti cnm sen ne zmn gittinO dönmüştür belki de ayakları tam aşağıda kafası yukarda ds ooabilir acıtıyosa kuvvetli tekmelerle. Nasılmış boyu kilosu
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen hafta persembe 520 gr 26 cm gibi cikti cnm sen ne zmn gittinO dönmüştür belki de ayakları tam aşağıda kafası yukarda ds ooabilir acıtıyosa kuvvetli tekmelerle. Nasılmış boyu kilosu
Geçen salı gittim en son.Gecen hafta persembe 520 gr 26 cm gibi cikti cnm sen ne zmn gittin![]()
Nasildi poz verdi miGeçen salı gittim en son.
28 29 cm 694 gramdı 24 haftalıktı işte. Poz verdi ya eli cenesinin altında artistik bi pozNasildi poz verdi mine kdr olmustu
Ya yerim masallah28 29 cm 694 gramdı 24 haftalıktı işte. Poz verdi ya eli cenesinin altında artistik bi poz![]()
Kimseye bence ama Burnu büyük olcakmıs bana benzeyecekmiş ağzı da büyük ağzı da babasına benziyo bizceYa yerim masallahkime benzettnz
Benim de en son burnunu bana benzettm babasinim daha kucuk cunkuKimseye bence ama Burnu büyük olcakmıs bana benzeyecekmiş ağzı da büyük ağzı da babasına benziyo bizce![]()
Sağlıkla gelsinler deBenim de en son burnunu bana benzettm babasinim daha kucuk cunkubelli olmaz son haftalarda yuzleri daha netlrscek aynisi doguyor
benim vardi ultrasonla nerdeyse ayniydi ya kaslari catikti dogdugundada ayni
Bir haftaya kadar normal ya.Selam kızlar ayrıntılı ultrsyından geldım normal dedılr ama bı hafta geriden gelıyormus bebem dıger çocuklarımda hep ılerı gıdıyordu bı hep geride 490 gr mış
İnş cnm dıger çocuklardan farklı oluncaBir haftaya kadar normal ya.![]()
Masallah canimSelam kızlar ayrıntılı ultrsyından geldım normal dedılr ama bı hafta geriden gelıyormus bebem dıger çocuklarımda hep ılerı gıdıyordu bı hep geride 490 gr mış
Sağol cnm inşallahMasallah canim1 hafta hic onemli degil gec dollenme ya da minyon olablr saglikla buyusun
![]()
Bende bazen öyle hissediyorum, ama normaldir diye düşündüm doktora sormadım. Daha bugün gitmiştim her şey iyiydi.Kizlar ya acil birsey soracagim normalde de oluyorduda bugun daha cok şöyle ben bebegin hareketlerini tekme gibi rahim agzima yakin idrar torbama baski aci verir gibi oralarda cok hissediyorum cok degisik hep asagida gibi n9rmal bir durummudur doktora sormam gerekirmi gecen hafta detayli ultrasonda yuzustu pozisyondaydi rahim agzi uzunlugu da iyi demisti:s
Benim kızımda öyleydi yukarı hiç tekmeledi hep vajinama doğru tekmelerdi altım yerinden çıkacak gibi olurdu.Muhtemelen normaldirKizlar ya acil birsey soracagim normalde de oluyorduda bugun daha cok şöyle ben bebegin hareketlerini tekme gibi rahim agzima yakin idrar torbama baski aci verir gibi oralarda cok hissediyorum cok degisik hep asagida gibi n9rmal bir durummudur doktora sormam gerekirmi gecen hafta detayli ultrasonda yuzustu pozisyondaydi rahim agzi uzunlugu da iyi demisti:s
Vala dikkat edin bence de çok tehlikeli şeker. Tam sınır çünkü 190. Eğer gebelik sekeriyse ki öyle görünüyor sizin, beslenmeyle yoluna girerBenim de 190cikti doktor 2gun aclik tokluk sekerime baktirmami istedi sonra kontrole gitcem .Simdilik yediklerime dikkat etmeye calsiiyorum.
Tam birer saatlik arayla baktılar. Bilemiyorumki ne doğru. Hayırlısı artık. Önemli olan bu parmaktan olctugum birkaç aylık zaman olacak. Çünkü diyabet hastası olup olmadığım öyle ortaya cikacakmisBen bugun tetanoz oldum ardindan aclik kan sekerim icin tahlil alindi ve doktor dediki " bak kizim tokluk sekeri oyle iki lokma yedim olctureyimle olmaz ilk lokmani yedigin an saate bak tam 2 saat gececek 120.dakika tokluk vereceksin gerisi dogru sonuc degil haberin olsun oyle sira bekledim 150 dakika oldu falan da olmaz 120.dakika o kani vereceksin"israrla tekrar tekrar acikladi sirin doktor amca sizde eger ona dikkat etmedilerse soyleyeyim dedim
Aynen sanirim pozisyonlarina gore degisiyor :)Bende bazen öyle hissediyorum, ama normaldir diye düşündüm doktora sormadım. Daha bugün gitmiştim her şey iyiydi.
Bizimkidé hiç yüzünü göstermiyor yaa erkek ama pek cekingenKızlar detaylıdayım, heryerine baktı kalbi kaldı yüzünü dönmüyor bizim velet. Bi 15-20 dk mola verelim dedi doktor. Asıl dönecek bu çocuk![]()
Bende de oluyor o pit pit vuruyor çok huylandirici bişey yaaaKizlar ya acil birsey soracagim normalde de oluyorduda bugun daha cok şöyle ben bebegin hareketlerini tekme gibi rahim agzima yakin idrar torbama baski aci verir gibi oralarda cok hissediyorum cok degisik hep asagida gibi n9rmal bir durummudur doktora sormam gerekirmi gecen hafta detayli ultrasonda yuzustu pozisyondaydi rahim agzi uzunlugu da iyi demisti:s